Dodatno

Iščete temo revije WordPress? Extra je lepo oblikovana tema revije, ki jo poganja Divi builder. V tem dodatnem pregledu Elegantne teme bomo pokazali njegove značilnosti in vam pomagali, da se odločite, ali je to prava tema za vaše potrebe.


dodaten posnetek zaslona

O dodatnem

Extra je ena najboljših tem v reviji WordPress, ki jo je izdala Elegantna tema. Elegantne teme so vaše stičišče za vrhunske WordPress teme in vtičnike.

Dodatno poganja ogrodje gradbenika povleci in spusti Divi. Graditelj Divi vam pomaga, da z nekaj kliki preprosto spremenite videz svojih objav in strani.

Dodatno je priloženo veliko novih modulov Divi builder, ki so posebej izdelani za potrebe blogerji in spletne publikacije.

Značilnosti Extra

Tako kot katera koli druga tema, zgrajena na osnovi Divi builder-a, tudi Extra omogoča prilagoditev katerega koli elementa v vaših objavah in straneh. Skupaj z običajno funkcijo Divi builder vam Extra ponuja novo možnost, znano kot Kategorija Builder, tako lahko preprosto spremenite oblikovanje svoje domače strani in druge postavitve kategorij. Tu je nekaj njegovih neverjetnih lastnosti.

V paketu z Divi Builderjem

Z vmesnikom povleci in spusti Divi builder lahko preprosto ustvarite čudovite objave in strani, ki jih poganjajo zgodbe.

V svojo WordPress stran in urejevalnik objav lahko dodate svojo vsebino s privzetim urejevalnikom in prilagodite postavitev s pomočjo svojega vizualnega vmesnika.

extra divi builder

Neskončne možnosti prilagajanja postavitev

Dodatna tema ima tudi a Kategorija Builder s povsem novim naborom modulov po pošti.

To vam pomaga, da prilagodite vsak element vaše postavitve, ne glede na to, ali gre za domačo stran ali stran z kategorijami, glede na vaše potrebe.

Domača stran, oblikovana po reviji

V temi Extra sta privzeto ustvarjena dve postavitvi postavk. So Privzeta kategorija in Domača stran.

Te kategorije si lahko ogledate z navigacijo do Dodatno »Kategorija Builder. Če želite urediti svojo domačo stran, samo kliknite gumb za urejanje pod možnostjo domače strani.

postavitve kategorije

S programom za ustvarjanje povleci in spusti Divi lahko zdaj dodate poljubne module in spremenite videz domače strani tako, kot želite.

uredi kategorijo domače strani

Drsnik čudovitih predstav

Z Extra lahko enostavno ustvarite drsnike na domači strani in drugih postavitvah strani, ki izvirajo vsebino iz določenega niza objav.

Ko dodate predstavljeni modul v postavitev kategorije, lahko prilagodite nastavitve in spremenite njen videz.

predstavljen drsnik za objave

Privzeto so v drsniku prikazane samo predstavljene objave. Nekatere objave boste morali označiti kot predstavljeno objavo ali onemogočiti možnost predstavljene objave in izbrati določeno kategorijo objav, ki se bodo prikazale v drsniku..

3 Navigacijski meniji

Tema podpira 3 navigacijske menije: primarni, sekundarni in meni za nogo. Ustvarite lahko različne menije in izberete, kateri meni se bo prikazal na vsaki lokaciji.

Dodatno je na voljo tudi nabor mega menijev po meri, ki zadnje ali najljubše objave prikazujejo neposredno v spustnem meniju.

Dodatni prilagajalci

Poleg privzetega orodja za prilagajanje teme WordPress podpira Extra dve možnosti za prilagajanje: Prilagojevalec tem in Prilagoditelj modula.

S pomočjo teh prilagoditeljev lahko spremenite videz svojega spletnega mesta, če pogledate predogled v živo.

Dodatno vam daje tudi Urejevalnik vlog možnost, kjer lahko omejite možnosti vmesnika Divi builder za različne vloge uporabnika WordPress.

Pripomočki po meri

Dodatna tema ima naslednje pripomočke po meri:

  • Oglasi
  • Avtorji
  • Vpiši se
  • Zadnji komentarji
  • Zadnje objave
  • Nedavni pregledi
  • Zadnji tweets
  • Nedavni videoposnetki
  • Sledilci družbenih omrežij

Vgrajene možnosti pregleda

Svoje bralce lahko prosite, da pregledajo vaše objave z uporabo preproste ocene zvezd. To je lahko odlična funkcija, če želite ustvariti spletno mesto za pregled niš ali na svoje spletno mesto dodati e-trgovino, da lahko uporabniki dodajo mnenja v seznam izdelkov..

pregledovanje objav

Tema vam omogoča tudi razvrščanje objav ali izdelkov na podlagi uporabniških ocen.

Dodajte projekte z lahkoto

Poleg standardnih objav in strani na spletnem dnevniku lahko najdete novo vrsto objav po meri, imenovano Projects. Lahko najdete Projekti na nadzorni plošči WordPress.

Vrsta objave po meri Projekti je lahko odlična funkcija, če želite na svojem spletnem mestu predstaviti svoj portfelj. Lahko pa uporabite vrsto objave za seznam izdelkov, če s spletnim mestom integrirate prodajalno e-trgovine..

Dokumentacija in podpora

Tema Extra ima obsežno dokumentacijo, ki vas vodi k namestitvi in ​​konfiguraciji teme. S čudovitimi posnetki zaslona in videoposnetki vam podrobno razloži različne značilnosti teme Extra.

Če želite prenesti dodatno temo, se morate pridružiti klubu Elegantne teme. Njihov osebni načrt se začne od 69 dolarjev na leto. Ko se pridružite, boste dobili popoln dostop do vseh tem.

Če želite dobiti vrhunsko podporo, lahko uporabite forume za podporo Elegantne teme. Elegantne teme so dobro znane po kakovosti in hitrosti podpore.

Naš rezultat

Elegantne teme Dodatna tema je najprimernejša za tiste, ki želijo veliko prilagoditi temam svojih blogov brez najema WordPressovega razvijalca.

S pomočjo gradnika povleci in spusti lahko ustvarite poljubne strani z lahkoto. Poleg tega lahko uporabite gradnik povleci in spusti, če želite delati na kategorijah z novim naborom modulov.

Edina slabost je, da bo vsak modul, ki ga ustvarite s pomočjo graditelja Divi, ustvaril kratko kodo na vaši strani. Če se boste odločili za prehod na novo temo iz Divija, boste verjetno morali porabiti veliko časa, da se znebite teh kratkih kod s svoje strani.

Podarimo Extra 5 od 5 zvezdic. Rezultat je razčlenitev naših rezultatov.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite dodatno »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me