Egeji

Iščete vrhunsko večnamensko temo WordPress za vaše poslovno mesto? Aegaeus ima svež in sodoben dizajn, s številnimi odličnimi lastnostmi bo vaše spletno mesto izstopalo od ostalih. V našem pregledu Aegaeus vam bomo pokazali njegove značilnosti in se vam pomagali odločiti, ali je to najboljša tema programa WordPress za vaše spletno mesto ali ne.


Egejev pregled

O Egejih

Aegaeus je vrhunska večnamenska tema, ki se osredotoča na ustvarjanje spletnega mesta za vaše podjetje. To je elegantna in moderno zasnovana tema, ki pritegne pozornost vaših uporabnikov s svojimi različnimi lastnostmi in formati objav na spletnem dnevniku. Aegaeus ponuja številne uporabne funkcije, s katerimi bo ta tema popolna za vaše spletno mesto.

Značilnosti Aegeja

Aegaeus je odziven večnamenski WordPress tema, ki je na voljo s tremi premium vtičniki: Live Chat Vtičnik, Revolution in Layer Drsniki. Aegaeus je implementiran s generatorjem kratkih kod, kar omogoča upravljanje kratkih kod neverjetno enostavno.

Tu je nekaj ključnih lastnosti, zaradi katerih je tema Aegaeus odlična izbira za vaše spletno mesto.

Kratke kode

Z veliko zbirko Aegaeusa kratke kode lahko v svojem generatorju kratkih kod lažje oblikujete in organizirate svoje objave. S kratkimi kodami lahko ustvarite čudovite in zapletene postavitve, ne da bi morali poznati vse zapletene kode. Tudi kratke kode bodo izjemno izboljšale funkcionalnost in raznolikost vaše vsebine brez frustracij, ki nastanejo z učenjem naprednih tehnik spletnega razvoja ali najemom nekoga drugega, ki bo kodiral namesto vas.

Kratke kode za pregled Aegaeusa

Predloge strani

Predloge strani Aegaeus olajšajo gradnjo spletnih mest, saj omogočajo dostop do privzetih slogov in funkcij. Vsako predlogo je mogoče uporabiti na posamezni strani, preoblikuje videz in funkcije za ustvarjanje dodatnih in edinstvenih oblik vsebine. S predlogi strani Aegaeue lahko preprosto ustvarite galerije, strani za stike, zemljevide spletnih strani, vire spletnega dnevnika in še veliko več.

Oblike spletnega dnevnika

Aegaeus je na voljo z različnimi formati objav v spletnem dnevniku za izgradnjo spletnega mesta, vključno z:

 • Privzeto (neobvezna slika)
 • Drsnik – Galerija
 • Video
 • Na stran
 • Povezava

Odziven za mobilne naprave

Ta tema je mobilno odzivna, kar pomeni, da bo vaše spletno mesto popolnoma optimizirano za vsako velikost brskalnika, naprave in velikosti zaslona. Pomembna je mobilna odzivna tema, saj lahko neodzivna tema ogrozi vaše uporabnike in povzroči nižjo uvrstitev v iskalnikih.

Aegaeus Pregled mobilni odziven

Pripravljen za SEO

SEO je zelo pomemben del izgradnje vaše spletne strani in Aegaeus je z njo optimiziran. Za SEO lahko uporabite svoje nastavitve WordPress. Meta vrednosti vaše spletne strani lahko prilagodite za vse objave in strani hkrati ali pa jih prilagodite za vsako objavo ali stran posebej. Zaradi tega je Egej tako močan. Aegaeus je tudi 100% združljiv z različnimi SEO vtičniki, kot je tisti iz Yoast.

Prilagoditev

Aegaeus ima neomejene barve, vključno s številnimi prilagodljivimi podrobnostmi, prepričani ste, da bo vaše spletno mesto poslovno. Vsi slogi so samo CSS3, zaradi česar se naložijo zelo hitro. Prav tako lahko svoje slike ozadja prilagodite po svojih željah.

Prilagoditev pregleda Aegaeusa

Pripravljeno glasilo MailChimp

Aegaeus prihaja s kode in widget-a za prijavo na newsletter MailChimp. Privzeti obrazec za prijavo Mailchimp pretvorijo v elegantno in privlačno stran. MailChimp vam bo pomagal razviti seznam e-poštnih sporočil.

Vtičnik za klepet v živo

Aegaeus vključuje super vtičnik za Live Chat. Ta vtičnik omogoča stik s svojimi obiskovalci s stilom. Vtičnik je enostavno konfigurirati in ga lahko uporabite takoj, ko namestite to temo.

Prevod pripravljen

Aegaeus je večjezična tema, pripravljen je za prevod v poljuben jezik. S svojo čudovito funkcijo prevedite spletno mesto v želeni jezik in ga užitek. Prevedena je že v angleščino, francoščino in nizozemščino.

Premium drsniki

Aegaeus ima tri različne premične vtičnike: drsnik Layer, drsnik Revolution in drsnik Flex. Vtičniki so 100% odzivni in omogočajo ustvarjanje osupljivih, privlačnih diapozitivov, s katerimi lahko prikažete svojo vsebino.

Aegaeus Pregled drsnik

Dokumentacija in podpora

Aegaeus tema vsebuje obsežno pisno dokumentacijo, ki zajema vse vidike teme. Video vadnice so na voljo tudi na kanalu YouTube.

Aegaeus je na voljo za enkratno plačilo 49 USD. Ob nakupu Aegaeusa dobite dostop do na tone različnih premium vtičnikov, s katerimi boste prihranili več kot 50 USD.

Z vsako kopijo teme Aegaeus prejmete brezplačne vseživljenjske posodobitve, ki se samodejno prenesejo in namestijo.

Aegaeus ima tudi brezplačno življenjsko premijsko podporo, ki vam je na voljo 24/7. Lahko brskate po tisoč odgovorih na temo ali pa lahko celo postavite svoje.

Naš rezultat

Aegaeus je čista in sodobna tema, ki izstopa s svojimi edinstvenimi lastnostmi vašega poslovnega mesta. S svojimi formati objav na spletnem dnevniku, kratkimi kodami, premijskimi drsniki, različnimi nastavitvami za prilagajanje in predlogi strani lahko ustvarite zelo sveže in sodobno spletno mesto za vaše podjetje.

Aegeju podarimo 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite Aegaeus zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map