Ектра

Тражите тему ВордПресс часописа? Ектра је прекрасно дизајнирана тема часописа коју покреће Диви градитељ драг и пад. У овом елегантном додатном прегледу, показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


додатни снимак екрана

Абоут Ектра

Ектра је једна од најбољих тема часописа ВордПресс коју објављују Елегантне теме. Елегантне теме су ваш центар за врхунске ВордПресс теме и додатке.

Додатно се покреће Диви-ов оквир за прављење и пребацивање. Диви буилдер вам помаже да лако измените изглед и осећај својих постова и страница са само неколико кликова.

Ектра је у пакету са много нових модула Диви буилдер који су посебно створени за потребе блогери и онлине публикације.

Карактеристике Ектра

Као и свака друга тема изграђена на оквиру Диви буилдер-а, Ектра вам омогућава да прилагодите било који елемент на својим постовима и страницама. Заједно са уобичајеном Диви градитељском функцијом, Ектра вам пружа и нову опцију која је позната као Категорија Буилдер, тако да лако можете изменити дизајн почетне странице и изгледа других категорија. Ево неких његових невероватних карактеристика.

У пакету са Диви Буилдер-ом

Помоћу интерфејса за пребацивање и одбацивање Диви градитеља можете лако да креирате прелепе постове и странице на основу прича.

На ВордПресс страници и у уређивачу постова, можете додати свој садржај користећи задани уређивач и прилагодити изглед користећи свој визуелни интерфејс за изградњу.

ектра диви буилдер

Бескрајне могућности прилагођавања изгледа

Додатна тема такође долази са а Категорија Буилдер са потпуно новим сетом пост-базираних модула.

Ово вам помаже да прилагодите сваки елемент свог изгледа, било да је то ваша почетна страница или страница са категоријама, према вашим потребама.

Почетна страница у стилу часописа

У додатној теми две поставке категорије се подразумевано креирају. Су Подразумевана категорија и Почетна страница.

Ове категорије можете прегледати навигацијом до Ектра »Категорија Буилдер. Да бисте уредили своју почетну страницу, само кликните на дугме за уређивање испод опције почетне странице.

Изглед категорија

Помоћу Диви градитеља превлачења и пребацивања сада можете додати било које пост модуле и променити изглед почетне странице онако како желите.

уреди категорију почетне странице

Прекрасне истакнуте поруке Клизач

Помоћу Ектра-а лако можете креирати клизаче на почетној страници и другим изгледима страница који изворишу садржај из одређеног скупа постова.

Након додавања истакнутог модула у изглед категорије, можете прилагодити поставке и променити његов изглед.

истакнути клизач поста

Подразумевано су у клизачу приказани само истакнути постови. Морат ћете или означити одређене постове као истакнути пост или онемогућити опцију истакнутог поста и одабрати одређену категорију постова која ће се приказивати у клизачу.

3 Менији за навигацију

Тема подржава 3 менија за навигацију: примарни, секундарни и мени подножја. Можете да креирате различите меније и да изаберете који ће се мени приказати на свакој локацији.

Ектра такође долази са сетом прилагођених мега менија који приказују недавне или омиљене постове директно у падајућем менију.

Додатни прилагодитељи

Поред подразумеваног програма за прилагођавање тема за ВордПресс, Ектра подржава две различите опције прилагођавања: Тема Цустомизер и Модуле Цустомизер.

Помоћу ових алата за прилагођавање можете изменити изглед и осећај своје веб локације гледајући преглед уживо.

Додатни вам такође даје Уређивач улога опција у којој можете ограничити опције интерфејса Диви буилдер за различите улоге корисника ВордПресс-а.

Прилагођени виџети

Додатна тема долази са следећим прилагођеним виџетима:

 • Огласи
 • Аутори
 • Пријавите се
 • Недавни коментари
 • Недавни постови
 • Скорашње рецензије
 • Недавни твитови
 • Рецент Видеос
 • Пратитељи на друштвеним мрежама

Уграђене опције прегледа

Можете тражити од својих читалаца да прегледају ваше коментаре користећи једноставну оцену звезда. Ово може бити одлична функција ако желите да направите нишну страницу за преглед или додате е-трговину на своју веб локацију како би корисници могли да додају рецензије у ваше листе производа.

преглед постова

Тема вам такође даје могућност да своје постове или производе сортирате на основу корисничких оцена.

Додајте пројекте с лакоћом

Поред стандардних постова на блоговима и страница, можете пронаћи и нову прилагођену врсту поста познату као Пројекти. Можете их пронаћи Пројекти на вашој ВордПресс контролној табли.

Прилагођени тип поста Пројекти може бити одлична карактеристика ако желите да представите свој портфељ на својој веб локацији. Алтернативно, можете користити врсту поста да бисте листали своје производе ако интегришете трговину еЦоммерце-а са веб локације..

Документација и подршка

Додатна тема има обимну документацију која вас води о инсталирању и конфигурирању теме. Уз прелепе снимке заслона и видео снимке, даје вам детаљно објашњење различитих карактеристика теме Ектра.

Да бисте преузели тему Ектра, мораћете да се придружите клубу Елегант Тхемес. Њихов лични план почиње од 69 долара годишње. Након што се придружите, добићете потпуни приступ свим темама.

Да бисте добили премиум подршку, можете да користите форуме подршке за Елегантне теме. Елегантне теме су добро познате по квалитету и брзини њихове подршке.

Наш резултат

Елегантне теме Ектра тема су најприкладније за оне који желе да изврше пуно прилагођавања на својим темама блога, а да не ангажују ВордПресс програмера..

Програм за прављење и пуштање омогућава вам да лако креирате било коју врсту страница. Поред тога, помоћу алата за прављење и падање можете да радите на вашим категоријама са новим сетом модула.

Једина мана је да ће сваки модул који креирате помоћу Диви буилдера створити кратки код на вашој страници. Ако одлучите да пређете на нову тему са Диви-ја, вероватно ћете требати да потрошите значајну количину времена да бисте се ријешили тих пречица са своје странице.

Дајемо Ектра 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших резултата.

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Гет Ектра Нов »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map