Фреија

Тражите лични блог ВордПресс теме? Фреија је вишенамјенска и лијепо дизајнирана тема блога са мноштвом одличних функција. У овом прегледу Фреија показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


Фреија Ревиев

О Фреији

Фреија је производ Мојо Маркетплацеа који су развили врабац и снег. Мојо Маркетплаце је познати продавац тема ВордПресс-а у веб индустрији.

То је лични блог ВордПресс теме и осмишљен је да лепо преноси ваш садржај. Фреија осигурава да ваш блог изгледа прелепо уз невероватне карактеристике које може да понуди.

Карактеристике Фреије

Тема Фреија има моћне локације менија, подручја виџета, клизач, контакт форму и још много тога. Даје вам препоруке за инсталирање додатака који помажу у повећању функција теме.

Ова тема долази са панелом за прилагођавање који управља опћим, основним и напредним подешавањима тема. Фреија доноси све на дохват руке, тако да можете лако управљати и постављати свој блог.

Погледајмо детаљно карактеристике Фреије:

Локације менија

Можда ћете приметити да већина ВордПресс тема има примарни и секундарни мени. Фреија нуди преко 4 локације менија и свака има вредност.

Локације менија

Главни мени и помоћни мени разликују се од менија за листање, мобилни мени и мени трговине. Фреија чини моћном у менијима, тако да можете навигирати и приказати садржај по вашем избору на различитим екранима корисницима.

Видгети и области виџета

Тема може много да понуди у одељку видгета. Има 8 области виџета и више виџета од стране власника тема. Ова подручја виџета могу смањити вријеме постављања блога са сати на минуте.

Подручје додатака

Сва подручја виџета имају своја објашњења, тако да им можете додати видгете у складу са тим. Неке од важних области виџета су:

Инстаграм Фоотер

То је важно својство Фреије. Подручје видгета узима само Инстаграм виџет. Можете видети препоручена подешавања написана пре него што испустите виџет.

Инстаграм Видгет Ареа

Инстаграм видгет одлично функционира у подножју и појављује се у пуној ширини вашег блога. Инстаграм фотографије можете лепо приказати. Процес интеграције је једноставан јер једноставно морате навести име вашег Инстаграм налога и приватност вашег налога поставити на Јавно.

Инстаграм Видгет

Можете видети како су невероватно Инстаграм фотографије покривале простор у подножју. Нове фотографије ће се аутоматски појавити када објавите на свом налогу.

Блог Сидебар

Ова област виџета користи се за приказивање вашег садржаја на левој и десној бочној траци блога.

Подручје подножја

У овој су теми 4 подручја фоотер-а. Ове области видова подножја поделе подножје у 4 дела. Фоотер ће се појавити испод Инстаграм фотографија.

Подешавање

Фреија вам омогућава да у потпуности прилагодите свој ВордПресс блог са његовог панела. Опције прилагођавања су детаљне и свестране. Од основних поставки попут друштвених медија, изгледа и више до напредних подешавања као што је ВооЦоммерце схоп, можете лако поставити свој блог са овог панела.

Прилагодите плочу

Хајде да разговарамо о неколико опција појединачно:

Изглед заглавља на почетној страници

Заглавље почетне странице има 3 изгледа и више других опција као што су боја позадине, поставке логотипа и још много тога. Можете се лако пребацивати између изгледа и видети преглед са десне стране.

Изглед заглавља на почетној страници

Друштвени медији

Једноставно унесите корисничка имена друштвених медија и аутоматски ће се створити иконе са везама на заглављу вашег блога поред траке за претрагу.

Подешавања друштвених медија

Подешавања ВооЦоммерце-а

Овај панел ће вам помоћи у подешавању изгледа продавнице, подешавања производа по страници и још много тога. Постоје 2 изгледа за продавницу и 2 изгледа за сродне производе.

Подешавања ВооЦоммерце-а

Одговарајући Распоред

Фреија је а респонзивна тема и одговарају најновијим стандардима веба. Успијева лијепо приказати ваш садржај на различитим мобилним уређајима.

Видљивост садржаја је невероватна. Подела садржаја појављује се у блоковима који читатељу омогућавају да лако прође кроз вашу веб локацију. Одговарајући изглед вам помаже да то учините рангирајте свој блог у претраживачима.

Опције клизача

Можете једноставно да омогућите клизач са Опције »Слиде Постс на вашем ВордПресс администратору. Ово је опција за тему Фреија.

Слиде Постс

Додавање нових слајдова је једноставно. Само морате да кликнете на Додајте пост дугмета и изаберите пост у падајућем изборнику. Међутим, опције дијапозитива такође вам нуде да интегришете било који у потпуности представљен клизач попут Солилокуи једноставним додавањем кода клизача.

Документација и подршка

Тема Фреија садржи детаљну документацију која јасно објашњава како да брзо и лако покренете и покренете свој сајт / блог.

Фреија је доступна за једнократну накнаду у износу од 59 УСД за лиценцу једног сајта. Такође можете да купите лиценцу за 5 места или лиценцу за програмере. Ако је потребно, уз куповину можете укључити и додатне услуге, попут инсталирања ВордПресс теме и резервне копије ВордПресс локације.

Питања подршке можете поставити тако што ћете се пријавити на Мојо маркетплаце. Спарров Анд Снов, тим који стоји иза Фреије-е благовремено решава све упите подршке. Међутим, можете им послати и е-пошту за сва питања.

Наш резултат

Фреија је једна од најбољих ВордПресс тема за лични блог на тржишту Мојо. Са Фреијом лако можете да покренете и покренете своју веб локацију. У случају да вам је потребна помоћ, решење можете лако пронаћи тако што ћете потражити документацију.

Интуитивна плоча са опцијама тема олакшава прилагођавање.

Фреији дајемо 4,6 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.6 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празно 0.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите Фреија одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me