Каллиас

Каллиас је популарна премиум тема креирана као вишенаменска тема за употребу на било којој врсти веб локација. Пуно је стотина функција и опција тако да можете прилагодити сваки аспект веб локације. Сазнајте све детаље у нашем прегледу за Каллиас.


Преглед теме Каллиас ВордПресс

О Каллиасу

Каллиас је развио Хогасх, који ствара неколико Јоомла тема и ХТМЛ предложака. Каллиас је њихова једина ВордПресс тема. Међу најпопуларнијим је на Тхемефорест-у са преко 20.000 продаја и високо је оцењен.

Карактеристике Каллиас-а

Каллиас је препун многих функција. Ево само неколико главних:

Чаробњак за подешавање с демо инсталацијом једним кликом

Након инсталирања и активације, Каллиас ће вас довести до чаробњака за подешавање који ће вам помоћи да подесите тему.

Уверите се да је статус вашег сервера у зеленој боји – ако не, можете да пратите везе да бисте сазнали како да решите проблеме.

Каллиас Ревиев - инсталирајте чаробњака

Само наставите да кликнете на следећи корак у врху екрана да бисте се кретали кроз чаробњака за подешавање.

У кораку 4, можете одабрати да инсталирате једну од 9 демо локација како бисте брже почели. Помоћу демонстрације можете да уредите садржај тако да веб локацију постане ваша.

Каллиас Ревиев - демо

У последњем кораку налазе се линкови до неколико туторијала о најчешћим карактеристикама, плус опште везе до документације, често постављаних питања и форума за подршку ако вам је потребна помоћ за почетак..

Стотине опција

Каллиас има огромну количину опција за прилагођавање ваше веб странице. (Због тога су те презентације толико корисне – проћи ће дуже времена док се не прођу све опције и постави ваша веб локација.)

Можете да одете на Каллиас тема »Опште опције започети.

Каллиас Ревиев - мени

Овде можете подесити опције заглавља, навигације и подножја, као и интеграцију са Гоогле аналитиком, МаилЦхимп-ом и реЦАПТЦХА.

Каллиас Ревиев - опште опције

(Бити пажљив уношење вашег Гоогле Аналитицс кода у било коју тему, јер ако пребаците теме, то ће престати да прати.)

Испод Каллиас тема »Подешавање фонтова и Опције фонта, можете да прилагодите фонт свих аспеката ваше веб локације.

Каллиас Ревиев - фонтови

Затим су ту опције за прилагођавање странице блога, странице портфеља, документације (више на доњим) и опћените опције изгледа.

Прилагодите свој садржај помоћу „Смарт Ареас“

Каллиас има функцију која се зове „паметна подручја“ која вам омогућава да правите блокове садржаја које можете поново користити у различитим областима око веб локације.

У ствари, то је некако попут креирања прилагођених бочних трака где год желите, или пречице за уметање садржаја који често користите.

Испод Каллиас тема »Паметне опције подручја, можете подесити паметна подручја тако да се широм света приказују на целом скупу на одређеним локацијама, као што су пре или после подножја, или их чак подесите да замене подножје подножја или поднаслов.

Каллиас Ревиев - паметна подручја

Неограничено бочне траке, поднаслови и изгледи страница

Каллиас вам такође омогућава да креирате било који број подручја видова бочне траке. Можете одлучити коју ћете бочну траку користити у архиви, страници блога, појединачним постовима и страницама.

Такође можете да направите неограничен број стилова поднаслова и да користите другачији на свакој страници.

Под Изглед странице менија, можете да креирате и сопствене шаблоне изгледа. Изгледи страница могу се користити за надјачавање одређених опција тема на једној или више страница. На пример, можете да креирате предложак са другачијим стилом заглавља, другачијим логотипом итд. И користите га само на одређеним страницама које одаберете.

Превуците и испустите Паге Буилдер

Каллиас укључује уграђени алат за прављење драг-дроп-ова.

Каллиас Ревиев - елементи за прављење страница

Доступно је преко 100 различитих елемената, укључујући:

Такође можете да креирате сопствене шаблоне страница да бисте их поново користили и слободно позиционирали елементе прилагођавајући маргину и облагање око њих..

Укључује клизач револуције

Каллиас долази у паковању са Револутион Слидер-ом, врхунским додатком који вам омогућава да направите веома сложене клизаче. Садржи стотине различитих опција за креирање слајдова и анимација, мада долази са стрмом кривуљом учења.

Можете прочитати наш преглед Слидер Револутион за више детаља о томе како то функционише.

Ако тражите повољнији клизачки додатак који има много брже перформансе, препоручујемо Солилокуи.

Врсте поштанског портфолија и документације

Каллиас укључује опцију да додате портфолио на своју веб локацију као прилагођени тип поста. Такође можете додати ставке портфеља на странице и постове помоћу алата за прављење страница.

Постоји и врста прилагођене документације за документацију. То је веома једноставан прилагођени тип поста који можете да сортирате у категорије, али нема других опција.

Документација и подршка

Хогасх има велику документацију за тему Каллиас на њиховом веб месту, у писаном и видео облику. Можете га претраживати, тако да можете пронаћи информације које су вам потребне. Такође постоје везе до релевантних водича са ваше ВордПресс контролне табле.

Неке функције су документоване само видео туториали, што отежава брзо проналажење конкретних информација које су вам потребне.

Постоји и ливе цхат за питања о претпродаји, током редовног радног времена ГМТ.

Шест месеци подршке укључено је у куповину теме, са могућношћу да продужите још 12 месеци. Подршка је доступна само путем форума за подршку.

Наш резултат

Каллиасови демо дизајни су веома лепог изгледа, али тема је веома компликована и захтева много времена за коришћење и подешавање. Документација помаже, али очекујте значајна улагања у вријеме за учење ове теме.

Каллиас је надуван са карактеристикама које су вероватно непотребне за већину веб локација. На пример, много корисника ће морати да прикаже различито подножје на свакој страници или ће им требати посебна документација прилагођена врста поста. Одређене карактеристике, попут градитеља контактних образаца или елемената галерије слика, биле би много боље имплементиране употребом додатног прилагођеног додатка, као што су ВПФормс или Галерија Енвира ако су вам потребне те посебне карактеристике.

Будући да је толико функција уграђено у тему, ако икада пожелите да пребаците теме, изгубит ћете велики део садржаја и мораћете да обновите веб локацију испочетка.

Каллиасу дајемо 3 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празно 2,0 / 5,0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Набавите Каллиас одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map