Oceni OceanWP (2020) – Ali je vredno poskusiti?

Iščete brezplačno temo bloga za vaše spletno mesto in se sprašujete, ali bi bil OceanWP dobro primeren?


OceanWP je ena od najhitreje rastočih brezplačnih tem na WordPress.org. Od začetka leta 2016 hitro raste in ga trenutno uporabljajo na več kot 500.000 spletnih mestih.

V tem pregledu OceanWP si bomo podrobno ogledali 5 vidikov teme.

 • Pregled teme OceanWP
 • Funkcije teme OceanWP
 • Enostavnost uporabe
 • Dokumentacija & Podpora
 • Cenitev

Proti koncu objave vam bomo povedali, kaj mislimo o temi in če je najboljša možnost za vaše spletno mesto.

Torej, začnimo.

Pregled teme OceanWP

OceanWP

OceanWP je ena izmed priljubljenih večnamenskih tem WordPress, ki ponuja vrhunske funkcije e-trgovine, vgrajene neposredno v temo.

Ta tema ponuja približno 13 brezplačnih predstavitvenih mest, ki jih lahko uvozite z enim klikom. Brezplačno različico teme lahko namestite z WordPress.org. Z licenco za premijo boste na svojem spletnem mestu dobili 13 premium razširitev, s katerimi boste lahko dodali izboljšane funkcije.

Pregled OceanWP: Funkcije

Kot brezplačna tema je OceanWP odlično opravil svoje delo, ko gre za funkcije, ki jih ponuja. Lahko imate skoraj vse, kar boste morda potrebovali za oblikovanje svojega spletnega mesta.

1. Vizualno osupljivi demo posnetki

Oceanwp predstavitve

OceanWP ponuja vrsto lepo oblikovanih demo spletnih mest, ki jih je mogoče uvoziti z le enim klikom miške. Namesto da bi spletno mesto gradili iz nič, lahko uporabite ta predstavitvena mesta in ga malo popravite, preden ga končno zaženete.

Če želite namestiti predstavitveno mesto, morate namestiti brezplačni vtičnik, imenovan OceanExtra.

2. Zasnovan za e-trgovinske pretvorbe

oceanwp zaslon voziček

Prodajo izdelkov in storitev z OceanWP je enostavno, saj so popolnoma združljive z WooCommerce. S svojo premijsko razširitvijo lahko ustvarite dodate številne izboljšane funkcije vozička na naslednji način

 • Popups domorodnih vozičkov: S to funkcijo lahko pritegnete pozornost svojih obiskovalcev, ko dodajo izdelek v košarico.
 • Plavajoči Dodaj v košarico: Vaši kupci bodo videli vrstico z nakupovalnimi vozički, tudi če se pomaknejo po strani. To jih prisili, da se vrnejo v svoj voziček, kar na koncu zmanjša stopnjo opustitve vaše nakupovalne košarice.
 • OffCanvas filter: Z uporabo platna za stransko filtriranje enostavno poiščite izdelek, ki ga iščete.
 • Hiter pogled: Ponudite hiter ogled svojega izdelka s pojavnim oknom, ne da bi uporabnike preusmerili na drugo stran.

3. Mobilno odziven & SEO prijazno

Tema je bila zasnovana z najboljšimi praksami SEO. Poleg tega so spletna mesta, ki jih ustvarite z OceanWP, popolnoma odzivna, tako da ste lahko prepričani, da bo videti enako dobro tako na mobilnih napravah kot na namiznih računalnikih.

4. Združljivost strani Builder

Page builder oceanwp

Če želite svobodo prilagoditi svoje spletno mesto tako, kot želite, je OceanWP najboljša stava. Ta tema podpira skoraj vse priljubljene vtičnike za ustvarjanje strani, zato je pri prilagoditvi nebo omejitev.

5. Prevod & RTL Pripravljen

OceanWP podpira različne jezike po vsem svetu, vključno z jeziki RTL, kot je arabščina. To je dodatna prednost za spletna mesta, ki strežejo tuje govorce.

6. Robustne podaljške

Razširitve - OceanWP

Funkcije spletnega mesta lahko tudi razširite z namestitvijo njegovih brezplačnih in premium razširitev. Ponuja 21 razširitev, vključno z brezplačnimi in premijskimi. S temi razširitvami lahko na svoje spletno mesto prilepite karkoli, na svojem spletnem mestu prikažete Instagram Instagram, dodate pojavni in prijavni obrazec, prikažete svoj portfelj in naredite še veliko več.

Enostavnost uporabe

OceanWP je zasnovan za začetnike. Tako je izjemno preprosto oblikovati in prilagoditi spletno mesto s to temo. Takoj, ko namestite in aktivirate temo na svojem spletnem mestu, boste videli nekaj priporočil za vtičnike, vključno z WPForms in Elementor.

OceanWP

Če želite začeti prilagajati temo, pojdite na Videz »Prilagodi.

OceanWP tema

Zdaj boste preusmerjeni na nov zaslon z vsemi možnostmi prilagoditve na levi in ​​predogled svojega spletnega mesta na desni.

Prilagodite OceanWp

Lahko preprosto kliknete vsako od teh možnosti in prilagodite svoje spletno mesto tako, da je najboljši videz. Če želite na primer prilagoditi svojo glavo, kliknite na Glava.

Prilagodite OceanWp

Spodaj Glava videli boste več možnosti, kot so:

 • Header Media
 • Logotip
 • Meni
 • Socialni meni
 • Mobilni Menue

Pod Splošno na zavihku lahko delate na višini glave, dodate obrobo v glavo, dodate barvo ozadja, poravnate besedila glave in naredite še veliko več.

oceanwp glava

Pod logotip na zavihek lahko naložite logotip, dodate barvo, kazalce miške itd. pod Meni lahko izberete predloge, poravnate menije, dodate povezave, barvo, ozadje itd.

Pod Socialni meni na kartici lahko omogočite družabni meni, dodate socialne povezave, oblikujete svoje povezave, dodate cilj družabnih povezav, delate na njegovi barvi in ​​naredite še veliko več.

SocialWP socialne povezave

Končno pod Mobilni meni na kartici, lahko spletno mesto prilagodite mobilnim zaslonom.

Podobno, če želite prilagoditi, kako naj bodo vaši blogi prikazani na vašem spletnem mestu, samo kliknite Blog.

Prilagodite OceanWp

Zdaj lahko nastavite postavitev svojega arhiva in vnosa, izberete vrstni red stranske vrstice za mobilne naprave, dodate oznako naslova, izberete dolžino izvlečka in še več. To lahko storite tudi za vaše posamezne objave.

prilagodite nastavitve spletnega dnevnika

Postopek je približno enak za prilagajanje različnih delov vašega spletnega mesta. Če želite prilagoditi zgornjo vrstico, stranske vrstice, pripomočke, podnožje ali kar koli drugega, preprosto izberite možnost na levi strani in začnite prilagajati spletno mesto od razširjenih možnosti. Ko končate s spremembami, pritisnite na Objavi gumb v zgornjem levem kotu zaslona, ​​da shranite spremembe.

V bistvu se vam ni treba ničesar naučiti, preden začnete uporabljati to temo. To lahko storite z nekaj kliki, tudi brez predhodnega znanja o uporabi WordPressa.

OceanWP – Dokumentacija & Suppoprt

OceanWP ima obširno dokumentacijo o uporabi teme. V iskalni vrstici lahko poiščete vprašanje, ki zelo spominja na vašo težavo in verjetno je, da ga boste imeli tam.

Če potrebujete neposredno pomoč njihove podporne skupine, predložite vozovnico na njihovem spletnem mestu.

Cene OceanWP

OceanWP je brezplačen vtičnik. Brezplačna tema ponuja vse zgoraj opisane funkcije, razen predstavitvenih spletnih mest. Če pa želite več funkcij s temo, jo boste morali nadgraditi v enega od svojih premijskih načrtov.

Tema je sestavljena iz treh različnih cen:

Osebno: 31 USD za 1 spletno mesto
Posel: 63 $ za 3 spletna mesta
Agencija: 103 USD za 25 spletnih mest

Vsak od teh načrtov ponuja 12 mesecev posodobitev in podpore. Na voljo imate tudi 8 brezplačnih razširitev, 13 premium razširitev in 60 predstavitvenih različic.

Kaj si mislimo o OceanWP – naša razsodba

OceanWP je čudovita tema, ki lahko vašemu spletnemu mestu ponudi najboljši videz, kot si ga zasluži. Če imate izdelke ali storitve, ki jih lahko prodajate v spletu, boste morda želeli razmisliti o nakupu različice pro, tako da boste dobili veliko razširitev, osredotočenih na e-trgovino..

Če imate brezplačno temo, ki je dobro kodirana in ima tudi veliko vnaprej izdelanih predstavitev, potem OceanWP velja poskusiti.

Torej gre za OceanWP. Če želite preveriti več tem, si oglejte najboljše teme WordPressa.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,6 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite OceanWP zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map