Посеидон

Тражите ли тему часописа ВордПресс за своју страницу? Посејдон тема је бесплатна ВордПресс тема доступна у ВордПресс спремишту која је најприкладнија за блогове, новинске портале или било које друге онлајн публикације. У овом Посејдоновом прегледу, објаснићемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то најбоља тема за ваше потребе.


посеидон

О Посејдону

Посеидон је једноставно за кориштење ВордПресс тема часописа која је савршено прикладна за интернетске часописе, портале вијести или личне блогове.

Тема је објављена од стране ТхемеЗее-а, немачког интернетског дућана са премиум производима, који је основао Тхомас Веицхселбаумер.

ТхемеЗее је фокусиран на стварање и подршку различитих тема часописа ВордПресс. Они су објавили 40 бесплатних ВордПресс тема у службеном ВордПресс репозиторијуму.

Карактеристике Посеидона

Посеидон је лагана тема часописа ВордПресс која је оптимизовано за брзину и перформансе. Подржава почетну страницу у стилу часописа и омогућава вам да лако креирате истакнути клизач поста.

Погледајмо неке од његових карактеристика у наставку.

100% одзивна тема

Тема Посеидон даје вам потпуно реагован изглед веб локације који одлично функционише на било ком уређају без обзира на његову величину екрана.

Направите прилагођену почетну страницу лако

Код већине тема часописа, прилагођавање почетне странице може бити напоран задатак. Међутим, помоћу Посеидона, можете створити почетну страницу у облику часописа у само неколико секунди. То је зато што Посеидон користи опцију видгета за прилагођавање подручја почетне странице. Чак и ако сте апсолутни почетник, лако можете изменити изглед и осећај своје почетне странице без икаквих проблема.

Посеидон нуди следеће прилагођене виџете.

 • 2 колона
 • У кутији
 • Решетка

Да бисте креирали прилагођену почетну страницу часописа, само их морате додати у одељак Почетна страница часописа.

посејдон магазине видгет

Прилагодите све на Цустомизер-у

Посеидон не ствара посебну картицу бочне траке за прилагођавање тема на вашој ВордПресс контролној табли. Користи задану опцију за прилагођавање тема за конфигурацију свих поставки теме.

Опције тема можете пронаћи тако што ћете се кретати до Изглед »Прилагоди» Опције теме. У Опцијама тема можете да конфигуришете Општа подешавања, Поставке поста и Клизач поста.

опције теме

Ако желите додатне могућности прилагођавања, мораћете да набавите про додатак. Про аддон вам пружа напредне могућности прилагођавања попут прилагођених боја, прилагођених фонтова, видгета за подножје, навигације подножја, горње навигације и менија друштвених икона.

Покрени презентацију

Посеидон омогућава вам да направите прелепу презентацију на својој веб локацији која вам помаже да представите најважнији садржај. Да бисте поставили клизач, идите на Изглед »Прилагоди» Опције теме »Клизач поста. Можете да прилагодите брзину клизача, изаберете одређену категорију за клизач, подесите број клизачких постова и ефекте анимације клизача..

посеидон клизач

Препоручени додаци

Тема Посеидон препоручује вам да на своју веб локацију инсталирате три додатка. Су…

 • Наслов наслова архиве: Једноставни додатак за подешавање заданих текстова наслова архива на вашој веб локацији.
 • ВП промене тема: Омогућује вам преглед дневника промјена прије ажурирања теме.
 • ТхемеЗее Тоолкит: Садржи модуле за видљивост видгета, скрипте заглавља и подножја, прилагођени ЦСС, вртиљак галерије и подршку за бесконачно скроловање.

Навигацијски мени

Бесплатна верзија Посеидон-а подржава јединствени мени на вашој веб локацији. Помоћу виџета прилагођеног менија можете да додате навигационе меније на своју ВордПресс бочну траку.

Уз про верзију, уз горњи навигациони мени, можете додати и меније друштвених икона.

5 прелепих образаца страница

Са Посеидон, на својој веб локацији можете користити 5 различитих предложака страница.

 • Уобичајено: Предложак са десном бочном траком
 • Почетна страница часописа: Предложак почетне странице
 • Предложак пуне ширине: Предложак без бочне траке
 • Објави клизач: Предложак са бочном траком и клизачем за пост
 • Истакнута слика заглавља: Предложак са бочном траком и истакнутим заглављем слике.

Минимална величина истакнутих слика мора бити 1920 к 480 пк.

Ако ваши постојећи постови већ користе истакнуте слике, морат ћете регенерирати сличице или слика може изгледати искривљено.

Документација и подршка

За разлику од већине бесплатних тема за ВордПресс, Посеидон поседује опсежну документацију која вас води о свим аспектима употребе теме, било да се ради о инсталирању теме или примјени различитих тематских функција на вашој веб локацији.

Сваки корак је лепо описан са потребним снимкама екрана, тако да можете лако скенирати кроз туторијале.

Будући да је то бесплатна тема, његов програмер не нуди подршку путем е-маила. Сва питања подршке морају бити постављена на форумима ВордПресс.орг. Изгледа да они веома брзо решавају захтеве за подршком на форумима ВордПресс.орг, али подршка није загарантована јер је то бесплатна тема.

Функције прилагођавања можете проширити куповином про верзије. Посеидон Про је додатни додатак који додаје напредна подешавања за прилагођавање вашој теми. Куповином про верзије, такође ћете добити приступ ВП 1о1 видео туторијалима који вас уче основама ВордПресс језгре.

Цијене про верзије почињу од 59 €, што је отприлике 70 УСД без ПДВ-а.

Наш резултат

Посеидон је једна од најбољих бесплатних тема часописа ВордПресс која је доступна у службеном директорију тема ВордПресс-а. Можете лако да направите веб локацију сличну демо локацији. Подешавања можете да конфигуришете помоћу алата за прилагођавање тема и прилагођених виџета.

Посеидон би вам могао бити одлицан ако тражите тему о часопису за свој вести, интернет публикације или личне блогове.

Посејдону дајемо 4,6 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.5 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите Посеидон одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me