Pregled okvirne teme geneze: prednosti in slabosti (2020)

Se sprašujete, ali je tematski okvir Genesis nekaj, kar bi morali imeti?


Genesis je vodilni tematski okvir podjetja StudioPress, enega najbolj vodilnih tematskih vozlišč WordPress na svetu. Genesis deluje popolnoma v redu sam, če pa želite z Genesisom narediti čudeže, ga morate uporabiti z otroško temo na svojem spletnem mestu.

Zmeden? Ne skrbi.

V tem članku vam bomo pokazali vse, kar morate vedeti o okvirju Genesis in če je to najboljša tema programa WordPress za vaše spletno mesto.

O tematskem okviru Geneze

Okvir geneze

Genesis je eden najboljših tematskih okvirov WordPressa. Prvotno je izšla tema StudioPress, tematsko središče, ki ga vodi CopyBlogger Media.

Leta 2018 je StudioPress pridobil WP Engine, priznani upravljavec storitev WordPress gostovanja.

Tematski okvir WordPress je centralizirano mesto, kjer gostijo vse glavne teme teme. Povrhu okvira lahko namestite nadrejeno temo, da svojemu spletnemu mestu dodate oblikovanje po meri, medtem ko vse osnovne funkcije vašega okvira ostanejo nedotaknjene.

Medtem ko je okvir sam po sebi odličen, se najbolje obnese skupaj z otroško temo.

Ker so osnovne funkcije gosti v okviru, kadar koli je funkcija zastarela ali je v vašem okviru odpravljen napako, lahko enostavno posodobite svoj okvir, ne da bi vam bilo treba skrbeti, da bi izgubili prilagajanje v otroški temi.

Kdo naj uporablja genezijski tematski okvir in zakaj?

V idealnem primeru je okvir teme Genesis odlična možnost za vse, ki so želeli obiskati spletno mesto.

Začetniki WordPressa: Ena izmed pogostih lastnosti začetnikov WordPressa je, da pogosto spreminjajo videz svojega spletnega mesta, tako da nenehno prehajajo na različne teme. To pomeni tudi, da lahko ob prehodu na novo temo funkcije vašega spletnega mesta tudi izginejo ali se spremenijo.

Z okvirjem Genesis ste lahko prepričani, da bodo vaše osnovne funkcije ostale nedotaknjene, tudi ko posodobite obstoječo otroško temo ali preklopite na novo..

Razvijalci: Svojo stranko lahko zgradite na vrhu Genesisa. To vam lahko drastično skrajša čas razvoja in dolgoročno olajša stvari.

StudioPress ponuja tudi okoli 35 otroških tematik Genesis. Ker je Genesis dobro znan okvir, več drugih razvijalcev izdaja tudi otroške teme Genesis.

Kaj ponuja? Vgrajene funkcije Genesis Framework

Oglejmo si nekaj vgrajenih funkcij, ki so priložene Genesisu.

 • Nastavitev teme z enim klikom: Namestite demo vsebino in dizajn samo v enem kliku.
 • Prilagojevalec tem: Vse funkcije teme so dodane s programom za prilagoditev tem WordPress, tako da si jih lahko ogledate v realnem času.
 • Predloge strani po meri: Dobili boste vrsto vnaprej izdelanih predlog za različne strani, kot so spletna stran bloga, domača stran, arhivi itd.
 • Prilagodljiv glavo: Prilagodljiva glava podpira logotip vašega podjetja, ki je lahko slikovni ali besedilni.
 • Pripomoček je pripravljen: Otroške teme Genesis imajo pogosto veliko območij, pripravljenih za gradnike. To pomeni, da lahko dodate vsebino, prilagojeno po meri, na svojo domačo stran in druga področja svojega spletnega mesta prek WordPress pripomočkov.
 • Možnosti postavitve do 3 stolpcev: Podpira različne postavitve do 3 stolpce.

in še veliko več.

Pregled okvirne teme geneze: prednosti in slabosti

Oglejmo si nekaj prednosti uporabe tematskega okvira Genesis.

1. SEO-prijazen

Genesis SEO prijazen

Genesis je na voljo s kompletom vgrajenih SEO možnosti, ki vam omogočajo dodajanje naslova, meta opisov v vaše objave, strani itd. To pomeni, da lahko upravljate osnovni SEO tudi brez namenskega vtičnika za SEO. Če pa še vedno želite uporabljati vtičnik SEO, kot je vtičnik Yoast, za dodajanje oznake sheme, bo Genesis samodejno onemogočil svojo možnost SEO in pustil, da vtičnik prevzame.

2. Vrhunska podpora

Genesis Theme Framework ponuja vrhunsko podporo vsem svojim uporabnikom. Če boste kdaj potrebovali pomoč, je enostavno najti rešitev tako, da se obrnete na njihovo strokovno podporo.

3. Vedno posodobljen

Ekipa StudioPress nenehno deluje na spoštovanju najnovejših standardov WordPress, tako da ste lahko prepričani, da je vaša tema vrhunska. Če želite, lahko omogočite tudi samodejne posodobitve.

4. Nastavitve postavitve

postavitev geneze

Z zmogljivimi nastavitvami postavitve je preprosto dodajanje prilagajanja s programom za prilagoditev WordPress-a tudi z osnovnim CSS-jem.

Omejitve okvirne geneze

Brez dvoma je Genesis najboljši tematski okvir za WordPress. Toda to še ne pomeni, da je najboljša izbira za vse tam.

Tako kot vsak okvir na primer tudi Genesis ponuja nekaj vgrajenih možnosti, ki jih morda ne potrebujete, na primer funkcijo WordPress SEO. Če raje uporabljate vtičnik SEO, potem ne potrebujete vgrajenih SEO funkcij.

Ko gre za uporabnost, Genesis sledi standardom WordPress. Vendar pa kot uporabnik WordPress-a še vedno obstaja rahla krivulja učenja, da se lotimo dodajanja funkcionalnosti. Kot vsak okvir se morate tudi vi, da se lahko s polno močjo ogrodja seznanite z jezikom, specifičnim za okvir..

Okvirna cena tematske geneze

Geneza cena

StudioPress ponuja 3 različne načrte cen za nakup Genesis in drugih otroških tem.

Okvirni paket Genesis: Ta je na voljo za enkratno plačilo 59,95 USD. Temo lahko uporabljate na neomejenih spletnih mestih, eno leto boste dobili neomejene posodobitve in prvovrstno podporo.

Članstvo v Pro Plusu: Ta načrt je na voljo pri 499,95 USD. Ta načrt vam zagotavlja paket Genesis Framework in vse teme StudioPress.

PROST: Da, okvir Genesis in celotne teme StudioPress lahko dobite brezplačno. V nadaljevanju si oglejte, kako to izkoristiti.

Kako brezplačno izkoristiti tematski okvir Genesis + VSE 35+ otrok za otroke

StudioPress, ustvarjalec Genesisovega tematskega ogrodja, je WP Engine leta 2018 pridobil WP Engine, eno izmed priljubljenih upravljanih gostujočih podjetij WordPress. Vse od pridobitve WP Engine vsem svojim uporabnikom, ki so se prijavili, ponuja brezplačen dostop do vseh tematik StudioPress in Genesis Framework. svoje načrte gostovanja.

To pomeni, da lahko s prijavo na kateri koli od načrtov gostovanja WP Engine brezplačno dobite okvir Genesis.

Več o WP Engine najdete tukaj.

Pridobite brezplačno vseh 35 tem za WP Engine »

Pregled okvirne teme Genesis: naša razsodba o uporabi za vaše spletno mesto

Po našem pregledu teme Genesis smo prepričani, da je to najboljši tematski okvir na trgu. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen strokovnjak, se vam bo zdelo podobno.

Kot začetnik jo lahko uporabite in bodite prepričani, da bodo vaše teme ostale neokrnjene, ne glede na to, katero otroško temo uporabljate … pod pogojem, da vaša otroška tema ne premaga osrednjih funkcij.

Če ste razvijalec, lahko na podlagi Genesis enostavno sestavite napredno spletno mesto zahvaljujoč razpoložljivim kavljem in filtrom.

Vendar pa Okvir geneze morda ni najboljša izbira za vas, če želite hitro rešiti gradnjo spletnega mesta, kot je ustvarjalec povleci in spusti. Potem boste morda želeli razmisliti o Divi Builderju. Naš Divi pregled si lahko ogledate tukaj.

Upamo, da vam bo ta pregled teme Genesis pomagal ugotoviti, ali je najboljša izbira za vaše potrebe. Morda boste želeli preveriti tudi naš članek o tem, kako izkoristiti okvir Geneze & vse teme StudioPress BREZPLAČNO.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite StudioPress Genesis zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map