Pregled strežnikov – tema 1, optimizirana za WooCommerce

Iščete popolno temo WordPress za svojo trgovino WooCommerce? Shoptimizer je ena izmed najboljših tem, ki jih je WooCommerce optimiziral za hitrost in konverzije.


V našem pregledu Shoptimizer smo svoje obljube preizkusili, tako da lahko ugotovite, ali je to najboljša tema programa WordPress za vašo trgovino WooCommerce.

O Shoptimizerju

shoptimizer desktop

Shoptimizer je izdelek CommerceGurusa, vodilnega tematskega podjetja WordPress, ki se osredotoča na ustvarjanje tem, optimiziranih za WooCommerce. So dobro znani po ustvarjanju enostavnih in intuitivnih tem WordPress za upravljanje spletnih strani e-trgovine.

Z več kot 10.000 strankami je CommerceGurus eden najboljših prodajalcev tematike WooCommerce na trgu ThemeForest.

Do zdaj je CommerceGurus v programu ThemeForest navedel 13 tem WordPress. Vendar se tema Shoptimizer prodaja izključno na njihovi spletni strani.

Uvod v Shoptimizer

Za razliko od večine vrhunskih tem WooCommerce, Shoptimizer ne uporablja vašega WordPress vmesnika s preveč menija. Vse možnosti teme so vključene v orodje za prilagoditev programa WordPress, tako da si lahko predogled sprememb ogledate, ne da bi bilo treba med urejevalnikom in zaslonom za predogled preklapljati naprej in nazaj..

Shoptimizer za najboljšo uporabniško izkušnjo predlaga, da po namestitvi teme namestite brezplačni vtičnik, Kirki. Vtičnik Kirki uporabniku WordPress Customizer ponuja bogato uporabniško izkušnjo.

Po namestitvi najdete veliko različnih menijev v svojem orodju za prilagajanje, kot je prikazano na spodnjem zaslonu. Nato lahko spremenite barvne palete, prilagodite nastavitve hitrosti, prilagodite glavo in navigacijo in drugo znotraj svojega orodja za prilagajanje.

nastavitve teme izvajalca shoptimizerja

Priporočljivo je, da namestite še en brezplačni vtičnik, samodejno optimizirajte, kar pomaga povečati hitrost spletnega mesta. Po aktiviranju vtičnika boste morali, če dodate to vrstico, iz skript samodejno prilagoditi naslednje skripte: kirki / module / webfont loader / vendor-typekit / webfontloader.js

samodejno optimizirati

Značilnosti Shoptimizer – Kako se postavi

Oglejmo si, kako se Shoptimizer postavlja proti drugim priljubljenim temam WooCommerce.

1. Najbolj optimizirana tema WooCommerce

Če prvič uporabljate trgovino z e-trgovino z WooCommerce, bi bila tema Shoptimizer najboljša izbira za vas. Tema olajša nadzor nad lastnimi podatki z WooCommerce.

Shoptimizer je bil zgrajen na podlagi priporočenih praks, ki jih je predlagal Baymard, obsežni raziskovalni inštitut za e-trgovino UX.

2. Demo namestitev z enim klikom

S Shoptimizerjem je predstavitveno vsebino enostavno namestiti v namestitev programa WordPress. S samo enim klikom lahko hitro dodate čudovito domačo stran, stran o stikih, pogosta vprašanja in prodajna mesta. Vse, kar morate storiti, je namestiti in aktivirati vtičnik Demo Click Import z enim klikom z navigacijo do Videz »Namestite vtičnike.

Po namestitvi demo vsebine lahko vsebino in obliko prilagodite svojim potrebam, ne da bi morali graditi iz nič. To pomeni, da tudi če ste absolutni začetnik WordPress-a, lahko preprosto zaženete trgovino WooCommerce, optimizirano za pretvorbe, ne da bi se morali dotikati nobene kode.

3. Zgrajena za hitrost in pretvorbe

Hitrost spletnega mesta je eden najpomembnejših vidikov trgovine za e-trgovino. Že sekundna zamuda vas lahko stane veliko prodaje in prihodkov. Da ne omenjam, pri izbiri teme WordPress za svojo trgovino WooCommerce ne morete kompromitirati hitrosti.

Shoptimizer je zelo optimiziran za delovanje spleta in strežnikov. Spodaj je nekaj načinov, kako se Shoptimizer zvrsti v smislu zmogljivosti in hitrosti.

Zmanjšano ustvarjanje CSS-ja:

prilagoditev hitrosti

V orodju za prilagajanje tem boste dobili možnost samodejnega minimiziranja glavne datoteke CSS za hitro hitro nalaganje. V svojem orodju za prilagajanje lahko omogočite tudi kritično tabelo slogi CSS, tako da se vaše spletno mesto ob nakupu skoraj takoj naloži za vaše kupce. To bi lahko bil velik mejnik konverzije za vaše poslovanje z e-trgovino.

Google Svetilna revizija:

revizija hitrosti v strežniku

Svetilnik je Googlovo odprtokodno orodje, ki vam omogoča pregledovanje spletne aplikacije glede dostopnosti, progresivnih spletnih aplikacij in še več. Revizija Shoptimizerja prinaša dobro skupno oceno uspešnosti.

4. Izboljšajte SEO kategorijo izdelkov

Brez pravilnega optimiziranja strani kategorij lahko dosežete visoke uvrstitve za ključne besede, na katere ciljate. Pravzaprav strani kategorij uporabnikom in iskalnikom olajšajo navigacijo do vašega spletnega mesta. Uporabnikom pomaga hitro zmanjšati izbiro in poiskati prave izdelke.

shoptimizer kategorija izdelkov seo

Če želite izboljšati SEO kategorije izdelkov, je Shoptimizer vključil dodatno polje za kategorije izdelkov. To pomeni, da poleg dodajanja predstavljenega besedila kategorije in slike na vrh, pod svojo stran z kategorijami lahko dodate tudi dodatno kopijo, bogato s ključnimi besedami, za boljše umestitev rezultatov iskanja.

Tema ima celo potrebno oznako Schema.org, ki jo potrebujete. To pomaga iskalnikom boljše razumevanje vsebine vašega spletnega mesta.

Sorodno: Najboljši bogati odrezki vtičnikov za eksplozijo organskega prometa.

5. Najboljša izkušnja z nakupovanjem

Da bi kupcem zagotovili najboljšo nakupovalno izkušnjo, Shoptimizer vključuje izbrane funkcije e-trgovine, za katere je dokazano, da vaše podjetje za e-trgovino dvigne na novo raven.

Tu je opisano, kako Shoptimizer svojim uporabnikom zagotavlja najboljšo izkušnjo z nakupovanjem.

Enostavno odkrivanje izdelkov:

odkrivanje izdelkov shoptimizer

Pri iskanju vaših izdelkov strankam ni treba zapustiti strani, da bi videli najboljše rezultate. The samodejno dokončanje iskanja funkcija takoj prikaže rezultate pod iskalno vrstico. To pomeni, da lahko stranke v nekaj sekundah izberejo pravi izdelek.

Podpora za Mega Menu:

podpora za menijev za shoptimizer

Dodajanje mega menija je odličen način za predstavitev predstavljenih izdelkov v zgornji vrstici za krmarjenje. Tako lahko uporabnik, ko premaknete miško nad elementom menija, prikaže spustni meni s svojimi najbolj prodajanimi izdelki in podkategorijami..

6. Sodeluje z večjimi ustvarjalci strani

Ena najboljših stvari pri Shoptimizerju je, da sodeluje z vsemi glavnimi ustvarjalci strani. Če iščete temo WooCommerce, ki najbolje deluje s svojim najljubšim ustvarjalcem strani WordPress, je Shoptimizer lahko najboljša izbira.

Dokumentacija in podpora

Za razliko od drugih tem je tema Shoptimizer na voljo izključno na spletnem mestu CommerceGurus.

Tema Shoptimizer lahko kupite za samo 99 dolarjev. Licenca GPLv2 (ali novejša) omogoča uporabo teme na več mestih, ki jih želite. Vendar pa vam en sam nakup daje pravico do podpore na enem mestu. Shoptimizer je dobavljen s sistemom za obveščanje, ki vas na skrbniški plošči pozove k novim posodobitvam.

Njihova dokumentacija vas vodi skozi vse vidike izdelave spletnega mesta s Shoptimizerjem. Ponujajo podporo po e-pošti.

Naša razsodba o trgovcu s kupci za trgovine WooCommerce

Če iščete temo WordPress, ki je vse v enem, za vodenje trgovine z e-trgovino, ki jo poganja WooCommerce, toplo priporočamo, da namestite Shoptimizer.

Za razliko od večine drugih vrhunskih tem WooCommerce, Shoptimizer svojega WordPress administratorja ne preplavi z obilico menijskih možnosti. Vse možnosti teme so vključene v program za prilagajanje WordPress-a, kar pomeni, da lahko spletno mesto enostavno prilagodite tako, da si ogledate predogled v živo, ne da bi morali med urejevalnikom in predogledom preklapljati naprej in nazaj..

Uvoznik lažne vsebine olajša izdelavo čudovite spletne strani v nekaj minutah in ne urah. Ker podpira večino ustvarjalcev strani WordPress-a, je izdelava spletnega mesta s Shoptimizerjem prepir.

Če vam je bil ta članek všeč, boste morda želeli prebrati tudi naš članek o najboljših oblikovalcih strani za WordPress.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,6 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite Shoptimizer zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map