Pregled teme Astra: Je ta brezplačna tema WordPress sploh dobra?

Iščete brezplačno lahkotno temo WordPress in se sprašujete, ali bi lahko bila Astra WordPress tema najboljša stava?


Astra je ena od najhitreje rastočih večnamenskih tem WordPress v skladišču WordPress. Omogoča vam ustvarjanje čudovitih spletnih strani v nekaj minutah zahvaljujoč veliki knjižnici vnaprej izdelanih spletnih mest. Ne glede na to, ali želite sestaviti portfelj, trgovino WooCommerce ali poslovno spletno mesto, je Astra lahko vaša izbira.

Tu bomo podrobno razpravljali o temi Astre, tako da lahko ugotovite, ali je to najboljša možnost za vaše spletno mesto.

Astra Tema: pregled

Astra tema

Astra je brezplačna WordPress tema, zasnovana za začetnike. Uporabniku prijazen vmesnik olajša, da vaše spletno mesto da najboljši videz brez kodiranja ene same vrstice.

Astra je razvila Brainstorm Force, podjetje, ki je na trgu WordPress že več kot 10 let. Najboljša stvar pri Astri je, da je lahek in narejen za hitro upodabljanje strani. Potrebuje manj kot 50 KB prostora in se v samo 0,5 sekunde naloži s privzetimi podatki WordPress.

Brezhibno deluje tudi z različnimi ustvarjalci strani, kot sta Elementor in Beaver Builder ter z več drugimi priljubljenimi vtičniki, zato je idealna izbira tako za začetnike kot za spletne razvijalce..

Poglejmo si, kaj druge funkcije ponuja Astra.

Pregled teme Astra: Funkcije

S svojim seznamom zmogljivih funkcij ne preseneča, da je Astra že aktivno uporabljalo že 700.000 uporabnikov. Tu je kratek povzetek tega, kar ponuja.

1. Knjižnica vnaprej izdelanih spletnih strani

Demo spletna mesta Astra

Astra ponuja ogromno knjižnice vnaprej izdelanih spletnih strani. To vam ne le pomaga prihraniti čas, ampak vam daje tudi priložnost za začetek izdelave in prilagajanja spletnega mesta.

V knjižnici predlog boste našli dve različni predlogi: brezplačne in premium predloge. Brezplačne predloge lahko uporabljate poleg poljubnih brezplačnih vtičnikov za ustvarjanje strani, kot so Beaver Builder, Elementor itd. Če vas namestitev ustvarjalca strani ne zanima, lahko še vedno uvozite gotova spletna mesta, ki sodelujejo z Gutenbergovim urejevalnikom, vgrajenim v urejevalniku WordPress.

Predloge za premijo so označene kot Agencija, ki je dostopna samo z licencami Mini Agency ali Agency Bundle z naslovom Astra. Za uvoz knjižnice predstavitvenih predlog morate uporabiti brezplačni vtičnik, znan kot Predloge za začetnike.

2. Brezšivna integracija s priljubljenimi vtičniki

Združljivost Astre

Ker je Astra zasnovana kot lahka tema, ni na voljo z več napihnjenimi in neželenimi lastnostmi. Namesto tega lahko na svojem spletnem mestu uporabite katere koli WordPress vtičnike, da naredite vse, kar želite. Najboljši del je, da je Astra združljiva s skoraj vsakim priljubljenim vtičnikom WordPress.

Oglejmo si nekaj priljubljenih vtičnikov, ki so združljivi z Astro:

 • WooCommerce: Enostavna gradnja spletne trgovine
 • Oblikovalci strani: Astra podpira program Beaver Builder, Elementor in še več
 • In še veliko več: Drugi priljubljeni vtičniki vključujejo, vendar niso omejeni na LearnDash, Toolset, Yoast in še več

3. Hiter, lahek, SEO prijazen

Astra je pero lahka in potrebuje manj kot 50 kb virov, zaradi česar je ena izmed najhitrejših tem WordPress. Tema vsebuje tudi potrebno oznako Schema.org, ki jo potrebujete za pomoč, da iskalniki z vašega spletnega mesta vrnejo bolj informativne rezultate.

4. Prevod & RTL Pripravljen

Če vaše spletno mesto poslužuje tuje govorce angleščine, je lahko Astra najboljša izbira, saj je spletno mesto enostavno lokalizirati z Astro. Lahko ga prevedete tudi v jezike RTL, kot je arabščina.

Astra: Enostavna uporaba

Astra je začetnikom prijazna tema, ki vam omogoča prilagajanje spletnega mesta brez kodiranja. Ko namestite temo na svoje spletno mesto, lahko začnete Videz »Možnosti Astre na levi strani zaslona.

Tu boste videli več možnosti. Prva vam ponuja hitre povezave do orodja za prilagajanje. Lahko jih kliknete in delate na logotipu, pisavi, glavi in ​​nogi vašega spletnega mesta.

Možnosti Astre

Recimo, da želite prilagoditi nogo. Lahko preprosto kliknete na Možnosti nastavitve noge pod Povezave do nastavitev prilagajalca. Tako boste prišli do orodja za prilagajanje, kjer lahko začnete delati na nogi.

Preprosto kliknite ikono svinčnika v nogi, na levi strani zaslona pa bodo prikazane različne možnosti.

Astra customizer

Zdaj lahko izberete postavitev in dodate svojo vsebino s pomočjo možnosti na levi strani. Prav tako imate možnost, da prilagodite širino noge, ji dodate obrobo, sliko in barvo. Če želite dodati dodatek, pripomoček za besedilo ali nogo v nogo, ga preprosto izberite s spustno puščico pod Oddelek 2.

Če želite, da se noga izstopa, lahko besedilu in povezavam dodate drugačno barvo. Tu je hitri ogled spremenjene noge s pomočjo Astre.

Prilagojena noga

To je samo primer. Lahko uporabite svojo domišljijo in ji daste poljuben videz. Za vsak del vašega spletnega mesta lahko sledite istemu postopku in izkažete najboljši videz, ki si ga zasluži.

Naslednja možnost prikaže možnosti, ki so na voljo s Pro različico teme. Če želite uporabljati te možnosti, boste morali svojo temo nadgraditi na premijsko različico. Do takrat ni mogoče dostopati do teh možnosti.

Funkcije Astre Pro

Če se drsite po zaslonu, boste videli brezplačne vtičnike, ki jih priporoča tema. Če jih želite uporabiti, kliknite na Aktivirajte gumb zraven vtičnika, ki ga želite, in želite iti.

Astra brez vtičnikov

Astra: Dokumentacija & Podpora

V idealnem primeru je Astra enostavna za uporabo. Toda tudi če imate težave z njegovo uporabo, lahko vedno poiščete njeno dokumentacijo in poiščete rešitev. Imajo nabor pogosto zastavljenih vprašanj, ki odgovarjajo na skoraj vsako možno vprašanje, ki bi ga lahko imeli.

Pridružite se lahko tudi njihovi Facebook skupini in si oglejte njen forum za razprave o uporabnikih, da vidite, ali ima vaša težava odgovor. Če še vedno ne najdete odgovora, lahko z dvigom vozovnice pokličete njihovo skupino za podporo.

Cene Astre za teme

Tema Astra je mogoče prenesti brezplačno. Če pa želite razširiti njegove funkcije, lahko svoj načrt nadgradite na različico Pro, ki vas stane le 59 dolarjev.

Dobra novica je, da če vam ni všeč njihova različica Pro, lahko svoj denar vrnete v naslednjih 14 dneh.

Kaj mislimo o temi Astra – naša razsodba

Astra je odlična možnost za vsakogar, ki išče začetnico prijazno temo, da svoje spletno mesto vizualno osupne. Sploh nima krivulje učenja.

Lahko uporabite katero od njegovih demo mest s svojim brezplačnim vtičnikom za začetek spletnega mesta in ga malo opletate, preden ga končno zaženete, ali ustvarite povsem nov dizajn iz nič.

Kakor koli že, odlično se boste oblikovali pri spletnem mestu z Astro, zlasti z njegovo neverjetno hitrostjo in zmogljivostjo.

Medtem, če želite svoje spletno mesto opolnomočiti z več funkcijami, tukaj je seznam nekaterih obveznih vtičnikov.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 4,8 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite Astro zdaj »
Pridobite 10% popust na Astri »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map