Pregled teme in gradbenika Divi (2020): ali je vredna cene?

Divi je ena najbolj priljubljenih tem WordPress na trgu. Divi je ustvaril Elegant Themes, eno vodilnih tematskih trgovin WordPress na svetu, čudovito večnamensko temo WordPress. V tem pregledu teme Divi si bomo podrobneje ogledali njegovo funkcijo in preverili, kaj vse se muči.


divi-tema

O temi Divi

Divi ustvarja Elegant Themes, ki je eno vodilnih tematskih podjetij WordPress na svetu.

Divi je vključen v članstvo v klubu Elegant Themes, ki vam omogoča dostop do dveh tem (Divi in ​​Extra) in 2 vtičnika (Bloom in Monarch) za ceno ene same teme. Dobili boste tudi na stotine paketov spletnih strani Divi, s katerimi lahko hitro zaženete spletno mesto katere koli vrste, ne da bi bilo treba graditi od zgoraj..

Podjetje že 10 let zagotavlja vrhunsko podporo WordPress za njihove izdelke, ki napajajo veliko število spletnih mest.

Čeprav ima sedež Elegant Themes v San Franciscu, so razporejena delovna sila z več kot 70 zaposlenimi po vsem svetu..

Pregled teme Divi: Zmogljiva tema, ki je na voljo s 100+ paketov spletnih mest

Elegantne teme kot vrhunski razvijalec tem in vtičnikov vedo, kaj želijo uporabniki WordPress-a od močne teme. Želijo si fleksibilnosti in lastnosti, ki so sestavljene v en lep sveženj.

Divi je bilo vse, kar sem si zaželel! Enostavni moduli, povleci in spusti zasnovo, vnaprej določene postavitve, plošča Prilagodi in polje CSS po meri omogočajo izjemno hiter in učinkovit način ustvarjanja čistih in modernih spletnih mest, ki jih stranke iščejo.

-Kathy Kroll Romana

Oglejmo si nekaj glavnih značilnosti teme Divi.

Z Divi Builderjem sestavite katero koli vrsto spletnega mesta

Ko kupite članstvo v Elegantnih temah, boste na nadzorni plošči našli dva različna okusa Divija: Divi Theme in Divi Builder (vtičnik).

Vse teme, ki jih objavlja Elegantne teme, vključno s temo Divi, so dobavljene s programom Divi Builder s povleci in spusti, s katerim lahko preprosto sestavite in prilagodite svoje spletno mesto.

Če želite zelo prilagodljivo temo WordPress, potem lahko uporabite Divi Theme. Če želite uporabiti drugo temo, vendar potrebujete tudi vtičnik za ustvarjanje povleče in spusti strani, potem lahko uporabite Divi builder.

S privzetim urejevalnikom Divi Builder lahko preprosto povlečete in spustite vrstice, stolpce, elemente in module za ustvarjanje čudovitih postavitev. To vam omogoča, da v nobenem trenutku ustvarite popolnoma prilagojeno spletno mesto, ne da bi se dotaknili vrstice kode.

vmesnik divi-builder

Vsak modul v vaši postavitvi lahko s klikom gumba odstranite ali podvojite. Moduli so prav tako jasno označeni in barvno označeni, tako da lahko preprosto oblikujete postavitev, ki deluje na vašem spletnem mestu, tudi če ste začetnik.

Če želite svojemu postavitvi dodati nov razdelek, lahko to storite z enim klikom in nato v ta razdelek vstavite nove module z še nekaj kliki gumba.

Privzeti urejevalnik Divi vam omogoča, da vidite “okostje” postavitve svojega spletnega mesta, kot gradnike za temo vašega spletnega mesta. Če pa imate radi malo bolj vizualni urejevalnik tem, ne skrbite, Divi ponuja tudi to, o čemer bomo pozneje preučili.

Preverite tudi: Najboljše platforme za gradnjo spletnih strani

Pripravljeni za uporabo postavitve

The Divi Theme je na voljo s stotinami pripravljenih paketov za postavitev. To so popolni modeli z različnimi postavitvami in barvami, ki vam omogočajo začetek pri postavitvi teme. Vse vnaprej izdelane postavitve so enostavno in neskončno prilagodljive.

Uporaba spletnega paketa je še posebej koristna, če ne želite izdelati povsem novega dizajna za svoje spletno mesto iz nič. Vse, kar morate storiti, je, da iz knjižnice izberete pravi paket spletnih strani in ga uvozite v svoj WordPress in nato opravite potrebno prilagoditev.

divi-postavitve-knjižnica

Vsak paket spletnih strani je zasnovan za določeno vrsto spletnega mesta in vključuje 7-8 strani / postavitve, ki ustrezajo določeni vrsti spletnega mesta. Ker so te postavitve že vnaprej izdelane, morate samo uvoziti postavitev in dodati svojo vsebino.

Postavitve lahko brskate po kategorijah, kot je moda & Lepota, tehnologija, zdravje & Fitnes, storitve in še več. Ali pa preprosto poiščite popolno postavitev tako, da vtipkate ključne besede.

divi-joga postavitev

Poleg tega Divi kot del pobude za oblikovanje Divi trdi, da bo vsak teden dodajala nov paket postavitev.

Z Divi Layouts lahko preprosto in hitro ustvarite spletne strani, ki ustrezajo vašim natančnim potrebam.

Takoj dodajte iz različice 46+ vsebinskih modulov v postavitev Divi

Moduli so gradniki teme Divi, znane tudi kot elementi. Obstaja 46 vsebinskih modulov, ki jih lahko dodate na katero koli stran ali postavitev v svoji temi. Vsebinski moduli vključujejo drsnik, harmoniko, portfelj, poziv k akciji, galerije, videoposnetke, socialne gumbe in še veliko več.

moduli divi-content

Vsebinske module lahko preprosto dodate za prilagajanje svoje teme, tako da preprosto povlečete modul na stran. Lahko pa ga dodate iz predogleda v živo tako, da kliknete gumb (+), poiščete vsebinski modul po svoji izbiri in kliknete, da ga dodate v razdelek.

divi-add-module

Tudi večino vsebinskih modulov je mogoče prilagoditi, tako da se niste zataknili s privzetim slogom modula. Izberete lahko barve, besedilo, velikost, sliko, obrobe in drugo.

prilagodite-divi-module

Tako imate popoln nadzor nad tem, kako izgleda vaša tema, zato ne boste imeli spletnega mesta, ki bi bilo podobno kot kdor koli drug.

Vrhunska funkcija Divi: Prilagodilnik za predogled v živo

Pri oblikovanju spletnega mesta WordPress morate klikniti gumb Predogled, da odprete novo okno, da vidite, kako izgleda vaše spletno mesto. Toda z Divi-jevim predogledom v živo si lahko natančno ogledate, kako bo videti vaše spletno mesto, ko ga gradite.

divi-live-predogled

Hiter in enostaven program za prikazovanje v živo predogled vam omogoča spreminjanje barv, pisav, sloga in še več. To olajša prilagoditev tudi uporabnikom začetnikom, saj lahko takoj vidijo svoje spremembe in jih lahko kadar koli razveljavijo.

Ker vam Divi ponuja možnost prilagajanja teme s privzetim urejevalnikom ali vizualnim ustvarjalcem, lahko izberete, katera vam najbolj ustreza. Ali pa uporabite kombinacijo obeh, da zgradite svojo temo točno tako, kot želite.

Združljivost Divi-jevih vtičnikov

divi-wordpress

Želite zagnati spletno mesto za e-trgovino? Divi podpira tudi WooCommerce, enega najboljših vtičnikov za e-trgovino na trgu, kar takoj.

S postavitvijo spletne trgovine Divi in ​​vtičnikom WooCommerce lahko hitro zgradite spletno trgovino svojih sanj. Vaša spletna trgovina bo na vseh napravah videti neverjetno, svojo temo Divi pa lahko še vedno uporabljate za ustvarjanje različnih delov svojega spletnega mesta. Njihove postavitve v spletni trgovini so na voljo tudi z vsemi stranmi, ki jih potrebujete za prodajo svojih izdelkov, vključno s stranjo košarice in stranjo za nakup.

Postavitve strani Divi shop so tudi že vnaprej izdelane s trgovinskimi moduli, tako da lahko svoje izdelke enostavno organizirate v kategorije, kot so predstavljeni, v prodaji in še več.

divi-spletna trgovina

Poleg tega Divi prihaja v 32 jezikih s podporo za RTL. Prevodi vključujejo začetno in sprednjo stran vašega spletnega mesta. Prav tako podpira WPML, tako da lahko ustvarite večjezične spletne strani z isto neverjetno temo.

Sucuri varna tema

Varnostna ranljivost v WordPress temi ali vtičniku lahko ogrozi varnost vašega spletnega mesta.

Kodo za temo Divi revidira Sucuri, eno vodilnih podjetij za spletno varnost. Po natančnem preučevanju kode so varnostni strokovnjaki podjetja Sucuri dali Diviju svoj varni tematski pečat.

divi-varnost

Recenzijska skupina meni, da je bila ta tema izredno dobro razvita, zato je tema Divi zaslužna za pečat Varne teme. Med oceno ranljivosti ni bilo ugotovljenih nobenih pomembnih težav. V reviziji kod ni bilo ugotovljenih nobenih težav

– ekipa Sucuri

Divi Cene

Divi ponuja 2 različna načrta cen: Letni dostop in Doživljenjski dostop. Na leto lahko plačate 89 dolarjev, kar je njihov najbolj priljubljen načrt, ali enkratno ceno 249 dolarjev za dostop do življenjske dobe in posodobitve. Oba načrta vam omogočata dostop do vseh tem (Divi in ​​Extra) in vtičnikov (Bloom in Monarch), posodobitve tem, vrhunsko podporo, neomejeno uporabo spletnega mesta in jamstvo brez tveganja.

cene divi

Podpora in dokumentacija za stranke Divi

Ko kupite Divi by Elegant Themes, dobite popoln dostop do obsežne dokumentacije, podpornih forumov in njihove super ekipe za podporo.

Elegant Themes ima dobro usposobljeno osebje strokovnjakov, ki so vam vedno na voljo za pomoč pri vaših tematskih vprašanjih.

Poleg tega Elegantne teme vodijo tudi koristen blog, ki vključuje vaje in vodnike z enostavno sledljivimi koraki in posnetki zaslona, ​​s pomočjo katerih se boste naučili, kako z Divi narediti vse in vse..

blog za podporo divi

Njihova licenca za podporo vam omogoča tudi namestitev Divi na toliko spletnih mest, kot želite. Lahko ga celo uporabite za izdelavo odjemalskih mest.

Tehnična podpora je na voljo samo prek e-poštnih sporočil na podlagi vozovnic.

Naša razsodba o uporabi programa Divi Builder in teme Divi

Natančno smo pregledali neverjetne lastnosti, ki jih ponuja Divi. Po preizkusni vožnji nekaj časa smo ugotovili, da je Divi odlična izbira za vse, ki želijo z lahkoto sestaviti osupljivo spletno stran. Podarimo mu 5 od 5 zvezdic.

Če ste uživali v našem pregledu Divi, boste morda želeli preveriti naš pregled o WP Bakery Page Builder

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite Divi zdaj »
Glejte Divi kupon »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map