Revija StudioPress Pro

Magazine Pro je lepa tema revije WordPress z veliko možnostmi za prilagajanje vsebine vaše domače strani. Zgrajena je na hitrem, lahkem ogrodju Genesis in ponuja veliko različnih možnosti postavitve. V tem pregledu StudioPress Magazine Pro vam bomo pomagali ugotoviti, ali je Magazine Pro prava tema revije za vaše spletno mesto.


pregled teme revije studiopress

O reviji StudioPress Pro

Magazine Pro je otroška tema okvira Genesis, ki ga izda StudioPress, zato potrebujete tako okvir Genesis kot otroško temo Magazine Pro, ki je nameščen na vašem spletnem mestu, da lahko deluje..

Otroška tema podeduje vse lastnosti od svoje nadrejene teme. Če uporabite otroško temo na svojem spletnem mestu, vam pomagate narediti spremembe, ne da bi vas skrbelo, da jih boste izgubili po posodobitvi nadrejene teme. Več si lahko preberete zakaj potrebujete otroško temo.

Genesis deluje kot temelj vašega spletnega mesta in pooblasti že več kot 500.000 WordPress spletnih mest. Pošilja s WordPress SEO nastavitve in je lahka WordPress tema, ki ne bo upočasnila vašega spletnega mesta.

Oglejmo si funkcije StudioPress Magazine Pro spodaj.

3 Območja gradnikov domače strani

Vsebino na domači strani lahko prilagodite tako, da odprete ploščo s pripomočki na nadzorni plošči WordPress. Magazine Pro podpira tri vsebinska področja za vašo domačo stran. Lahko jih prilagodite tako, da ustrezajo vaši blagovni znamki. Področja gradnikov domače strani so:

 • Domov- Na vrh: To področje pripomočka se prikaže desno pod naslovom glave. Na predstavitvenem mestu je v tem pripomočku prikazan predstavljeni članek.
 • Domov- Srednja: Je odlično območje za pripomočke za prikazovanje nedavnih objav ali predstavljenih objav iz določene kategorije. Članki na tem področju bodo organizirani vodoravno.
 • Domov- Spodaj: To območje pripomočkov se prikaže tik nad delom noge Članki na tem področju bodo organizirani navpično.

Podpira več področij vsebine

območja revij pro widget

Poleg področij gradnikov domače strani tema podpira tudi dve strani in tri vsebine. Poleg tega lahko na plošči s pripomočki najdete tudi dve področji pripomočkov. To so:

 • Glava desno: To področje pripomočkov se prikaže poleg naslova in logotipa spletnega mesta. Najbolj primeren je za prikaz menija po meri, iskalnega obrazca ali besedilnega pripomočka.
 • Po vstopu: Pripomočki, ki so dodani v to področje gradnikov, bodo prikazani po posameznih vnosih. To območje pripomočkov je najboljše mesto za vstavljanje vaše promocijske vsebine. Tako lahko povabite obiskovalce, da sodelujejo z vašo promocijsko vsebino, ko bodo končali z branjem vašega članka.

6 edinstvenih postavitev posta

postavitve revij

Magazine Pro podpira dve stranski vrstici. V urejevalniku strani boste našli možnost, da izberete edinstveno postavitev za posamezne objave. Postavitev spletnega mesta lahko prilagodite tudi tako, da se pomaknete do Videz »Prilagajanje« Postavitev spletnega mesta. Magazine Pro podpira naslednje postavitve.

 • Desna stranska vrstica
 • Leva stranska vrstica
 • Dve desni stranski trakovi
 • Dve levi stranski trakovi
 • Leva in desna stranska vrstica
 • Brez stranske vrstice

Predloge za 3 strani

Tema poleg privzete predloge podpira 3 predloge strani. To so:

 • Arhivi: S pomočjo arhivske predloge po meri lahko ustvarite seznam spletnih strani za vse strani, kategorije, avtorje, mesece arhiva itd.
 • Blog: Prikazuje vaše nedavne objave na spletnem dnevniku.
 • Pristanek: S to predlogo lahko ustvarite ciljno stran brez navigacijskega menija.

Lepljiv navigacijski meni

Magazine Pro podpira tudi dva menija in lahko izberete, kateri meni se bo prikazal na vsaki lokaciji. Glavni navigacijski meni se prikaže na vrh zaslona obiskovalca in se pomika po njem.

Če vam ta funkcija ni všeč, lahko svoje menije dodate v sekundarni navigacijski meni. Prikaže se pod glavo vašega spletnega mesta.

Dokumentacija in podpora

Po nakupu boste dobili dostop do obsežne dokumentacije, ki razlaga vse vgrajene funkcije in kako nastaviti spletno mesto tako kot predstavitveno mesto.

StudioPress ponuja tudi splošno dokumentacijo za okvir Genesis, vključno z odlomki kode, ki jih lahko uporabite za nadaljnjo prilagoditev teme.

Magazin Pro je na voljo za enkratno plačilo za nakup, ki vam omogoča uporabo teme na neomejenem številu spletnih mest. Dobiš tudi dostop do neomejene e-poštne podpore. StudioPress je znan po kakovosti in hitrosti njihove uporabniške podpore.

Če imate radi Magazine Pro, lahko razmislite o vlaganju v paket paketov za celo temo StudioPress Pro Plus. Dobili boste takojšen dostop do vseh tem StudioPress, vključno s podporo in posodobitvami.

Paket vključuje dobrih 1.700 dolarjev vrhunskih WordPress tem za enkratno plačilo 499,95 USD.

Naš rezultat

Revija Pro bi lahko bila najboljša izbira za vas, če na domači strani iščete temo revije, ki podpira veliko različnih področij vsebine. Najbolj primeren je za novice, spletne publikacije ali osebne bloge.

Najboljše od tega, da je zgrajena na osnovi Genesis, ki je hiter, lahek in dobro kodiran. Poleg tega vključuje odlično neomejeno podporo in vseživljenjske posodobitve za samo enkratno plačilo.

StudioPress Altitude Pro dajemo 4,8 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,5 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite Magazin Pro zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me