Сакриј

Енфолд је једна од најпопуларнијих тема програма ВордПресс на теми Тхемефорест. Ријеч је о вишенамјенској ВордПресс теми с нагласком на љубазности и лијепом дизајну. У овом прегледу тема Енфолд-а ми ћемо се осврнути на различите карактеристике и њихову ефикасност.


Укључите преглед теме

О Енфолд-у

Енфолд је креирао Криеси, тим за веб дизајн и развој из Беча, Аустрија. Криеси већ дуже време продаје ВордПресс теме на тржишту Тхемефорест, а на свом портфељу имају много популарних ВордПресс тема..

Тим има 9 чланова из Јужне Америке, САД-а, Европе и Азије. До сада су објавили 18 ВордПресс тема и имају више од 138.000 купаца из целог света.

Енфолд је далеко њихов најуспешнији ВордПресс производ. Купило га је више од 72.000 купаца.

Карактеристике Енфолд теме

Енфолд долази са свим функцијама које бисте очекивали од премиум ВордПресс теме, а затим и још неких ствари. Ево неких главних карактеристика које чине Енфолд издвајањем између осталих тема ВордПресс-а.

Једноставно подешавање са унапред дефинисаним садржајем

Једно од најчешћих проблема с којима се корисници сусрећу приликом постављања премиум теме је то да изгледа као демо. Корисници требају додати пуно садржаја, слика, клизача како би постигли исти изглед као и демо.

Склопите унапред дефинисане изгледе

Енфолд решава овај проблем нудећи унапред дефинисан садржај за различите случајеве употребе. Можете једноставно да одаберете жељени изглед и он ће бити испуњен демо садржајем. Сада можете лако да замените демо садржај са сопственим.

Напредни уређивач распореда

Енфолд долази са снажним уређивачем изгледа. Овај једноставан за употребу уређивач страница са превлачењем и испуштањем омогућава вам креирање готово свих врста изгледа којих се можете сјетити. Можете додати решетке, ступце, презентације, позиве на дугме за акцију, видео снимке, галерије слика итд. Напредни уређивач изгледа изузетно је флексибилан и врло једноставан за употребу чак и за нове кориснике.

Извођач распореда

Клизачи се лако користе

Енфолд долази са једноставним клизачем који вам омогућава да креирате клизаче пуне ширине помоћу једноставног корисничког интерфејса. Ово је посебно корисно за кориснике којима су клизачи мало компликовани за употребу. Енфолд такође долази са 3Д анимацијама за клизаче које можете додати на своје слајдове користећи исти једноставан интерфејс.

Енфолд долази са сопственом копијом Лаиерс Слидер додатка који је унапред упакован са том темом. Клизач слојева је клизач функција који вам омогућава да креирате прелепе презентације и користите их било где на вашој ВордПресс веб локацији.

Сидебар Манагер

Бочне траке могу бити бол са којима се ради. Већина тема ВордПресс-а долази са само једном или два унапред дефинисана подручја бочне траке или виџета. Енфолд долази са сопственим управљачем бочне траке који вам омогућава да креирате прилагођене бочне траке и затим их користите приликом креирања поста или странице. Можете користити било које видгете на прилагођеним бочним тракама и поставити их било где помоћу напредног уређивача изгледа.

Висуал Едитор Схортцоде Едитор

Енфолд се испоручује са мноштвом кратких кодова које можете користити са својом темом. Пречице се могу користити за додавање многих ствари у ВордПресс-у. Већина ВордПресс тема долази са кратким кодовима, али увек је изазов олакшати корисницима да заправо користе те кратке кодове. Енфолд долази са визуелним уређивачем кратких кода који вам омогућава да лако додајете пречице када вам требају.

Остале карактеристике

Постоји много више функција уграђених у ову моћну тему. Ево кратког списка неких још невероватних функција:

 • Мега менији
 • 4 Изгледи за одељак блога
 • Генератор стила
 • Ентипо фонт иконе
 • Десетине распореда заглавља
 • Функција инстант претраге
 • Портфолио менаџер
 • Подршка за ббПресс форум
 • ВооЦоммерце је спреман
 • Превод је спреман
 • Компатибилан је са ВПМЛ-ом за креирање вишејезичне странице
 • Ретина спремна
 • Прилагођени стилови за Гравити Формс

Лакоћа коришћења

Многе премиум ВордПресс теме помало се надувају с функцијама што их отежава употребу. Одлучили смо да проверимо колико је лако успоставити веб локацију за мала предузећа користећи тему Енфолд.

Као што смо раније споменули, тема долази са увозником демо садржаја. Након активирања можете одабрати жељени демо приказ и увести га на своју веб страницу једним кликом. Следећи део је замена демо садржаја са сопственим садржајем. Овим путем се елиминира потреба за подешавањем тема и извршавањем других задатака.

Ако корисник одлучи да ручно постави тему, онда ни то није тешко. Енфолд долази са снажним панелом опција за теме што га чини прилично једноставним и једноставним. Напредни корисници могу искористити свој уграђени програм за прављење шаблона да би створили своје јединствене распореде.

Документација и подршка

Енфолд је развио тим стручњака за ВордПресс који се већ дуже време баве премиум ВордПресс темама. Људи у Криеси знају како креирати и подржати ВордПресс производе.

О овој теми постоји опсежна документација. Свака карактеристика Енфолд теме описана је детаљним упутствима. Ова пажња детаљима корисницима олакшава брзо постављање веб локација. За кориснике који не воле превише читати, доступни су и видео туторијали који вам показују како да подесите тему и употребите њене моћне функције.

Корисници могу добити подршку и тако што приступе форумима за подршку на веб локацији програмера, као и на Тхемефорест-у. Свака лиценца вам даје шест месеци подршке и ажурирања.

Наш резултат

Након детаљног прегледа, верујемо да је Енфолд одличан избор за вишенаменску тему са мноштвом функција. Дајемо му 4 од 5 звездица.

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Гет Енфолд Нов »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map