Схоптимизер Ревиев – Тхе 1 Оптимизед ВооЦоммерце тема

Да ли тражите савршену ВордПресс тему за своју ВооЦоммерце продавницу? Схоптимизер је једна од најбољих тема које су ВооЦоммерце оптимизоване за брзину и конверзије.


У нашем прегледу Схоптимизер-а ставили смо своја обећања на тест, тако да можете одредити да ли је то најбоља ВордПресс тема за вашу ВооЦоммерце продавницу.

О Схоптимизер-у

схоптимизер десктоп

Схоптимизер је производ ЦоммерцеГуруса, водеће ВордПресс компаније која се фокусира на креирање тема оптимизираних за ВооЦоммерце. Познати су по томе што су креирали једноставне и интуитивне ВордПресс теме за веб локације са е-трговином.

Са преко 10.000 купаца, ЦоммерцеГурус је један од најбољих произвођача ВооЦоммерце тема на тржишту ТхемеФорест.

До сада је ЦоммерцеГурус набројао 13 ВордПресс тема у ТхемеФорест-у. Међутим, тема Схоптимизер продаје се искључиво на њиховој веб локацији.

Почетак рада са Схоптимизер-ом

За разлику од већине премиум тема ВооЦоммерце-а, Схоптимизер не прекрива ваш ВордПресс интерфејс превише превише опција менија. Све опције тема су укључене у алат за прилагођавање програма ВордПресс, тако да можете прегледати измене без потребе за пребацивањем уназад и назад између уредника и екрана за преглед.

За најбоље искуство прилагођавања, Схоптимизер предлаже да инсталирате бесплатан додатак, Кирки, након инсталирања теме. Кирки додатак пружа богато корисничко искуство за ВордПресс Цустомизер.

Након инсталације, у свом прилагођавачу можете пронаћи пуно различитих менија као што је приказано на слици испод. Затим можете да промените палету боја, прилагодите подешавања брзине, прилагодите заглавље и навигацију и још много тога у оквиру свог прилагодитеља.

подешавања тема схоптимизер-а

Препоручује се инсталирање другог бесплатног додатка, Аутоптимизе, који помаже додатном повећању брзине веб локације. Након активирања додатка, мораћете да искључите следеће скрипте из Аутоматско прилагођавање додавањем ове линије: кирки / модуле / вебфонт-лоадер / вендор-типекит / вебфонтлоадер.јс

аутоптимизе

Значајке Схоптимизер – како се слаже

Погледајмо како се Схоптимизер слаже са другим популарним темама ВооЦоммерце.

1. Највише оптимизирана ВооЦоммерце тема

Ако први пут покрећете трговину е-трговине помоћу ВооЦоммерце-а, онда би тема Схоптимизер могла бити најбољи избор за вас. Тема олакшава контролу сопствених података помоћу ВооЦоммерце.

Схоптимизер је изграђен на основу препоручених пракси које је предложио Баимард, УКС-институт за е-трговину у великој мери.

2. Демо инсталација једним кликом

Помоћу Схоптимизер-а је лако инсталирати демо садржај на вашу ВордПресс инсталацију. Можете брзо да додате сјајне почетне странице, податке о контактима, често постављаним питањима и продајним страницама само једним кликом. Све што требате учинити је инсталирати и активирати Оне Цлицк Демо Импорт додатак навигацијом до Изглед »Инсталирајте додатке.

Након што инсталирате демо садржај, можете прилагодити садржај и дизајн према вашим потребама без потребе за прављењем испочетка. То значи да, чак и ако сте апсолутни почетник за ВордПресс, лако можете покренути ВооЦоммерце продавницу оптимизовану конверзијама без потребе да додирнете било који код.

3. Изграђен за брзину и претварање

Брзина веб страница један је од најважнијих аспеката е-трговине. Чак и друго одлагање може вас коштати много продаје и прихода. Да и не спомињемо, не можете да правите компромисе при брзини приликом одабира ВордПресс теме за своју ВооЦоммерце продавницу.

Схоптимизер је високо оптимизован за перформансе веба и сервера. Испод је неколико начина на које се Схоптимизер спрема у погледу перформанси и брзине.

Компликовано креирање ЦСС-а:

прилагодник брзине

У програму за прилагођавање тема добићете опцију за аутоматско минирање главне ЦСС датотеке за веома брзо учитавање. Такође можете да омогућите критичну таблицу ЦСС стилова у свом прилагођавачу, тако да се веб локација скоро тренутно учитава за ваше купце када стигну. Ово би могла бити велика прекретница за ваше пословање путем е-трговине.

Гоогле светионик:

ревизија брзине купца

Лигхтхоусе је Гооглеов алат са отвореним кодом који вам омогућава ревизију веб апликације за приступачност, прогресивне веб апликације и још много тога. Ревизија Схоптимизер-а резултира добрим укупним резултатом перформанси.

4. Побољшајте СЕО категорију производа

Без сумње, правилно оптимизиране странице категорија могу вам дати високи ранг за кључне ријечи које циљате. У ствари, странице категорија олакшавају корисницима и претраживачима навигацију до ваше веб странице. Помаже вашим корисницима да брже смање избор и пронађу праве производе.

схопимизер категорија производа сео

Да би побољшао СЕО категорије производа, Схоптимизер је укључио додатно поље за категорије производа. То значи да поред додавања истакнутог текста категорије и слике на врх, можете да додате и додатну копију обогаћену кључном речом испод странице са категоријама за бољи положај резултата претраге.

Тема је чак и потребна маркација Сцхема.орг која вам је потребна. Ово помаже претраживачима да боље разумеју садржај ваше веб локације.

Повезан: Најбољи додаци с богатим исјечцима како би се експлодирао органски промет.

5. Најбоље искуство куповине

Да би купцима пружио најбоље искуство куповине, Схоптимизер укључује ручно изабране функције е-трговине за које је доказано да ће ваш посао е-трговине подићи на нови ниво.

Ево како Схоптимизер корисницима нуди најбоље искуство куповине.

Једноставно откривање производа:

откриће производа за куповину производа

Током тражења ваших производа, купци не морају напустити страницу да би видели најбоље резултате. Тхе аутоматско довршавање претраге функција тренутно приказује резултате испод траке за претрагу. То значи да ваши купци могу одабрати прави производ у секунди.

Подршка за Мега Мену:

Подршка за менија схоптимизер

Додавање мега менија је одличан начин за приказивање истакнутих производа у вашој горњој навигационој траци. На тај начин, када корисник пређете преко ставке менија, можете приказати падајући мени са својим најпродаванијим производима и подкатегоријама..

6. сарађује са главним ствараоцима страница

Једна од најбољих ствари о Схоптимизер-у је да он ради са свим главним ствараоцима страница. Ако тражите тему ВооЦоммерце која најбоље функционише са вашим омиљеним градитељем странице ВордПресс-а, онда би Схоптимизер могао бити најбољи избор.

Документација и подршка

За разлику од других тема, Схоптимизер тема је искључиво доступна на веб локацији ЦоммерцеГурус.

Тема Схоптимизер можете да купите за само 99 УСД. Лиценца ГПЛв2 (или новија) ​​омогућава вам да користите тему на већем броју веб локација. Међутим, ваша појединачна куповина даје вам подршку на једној веб локацији. Схоптимизер се испоручује са системом обавештења који вас на административној табли тражи да проверите нова ажурирања.

Њихова документација вас води кроз сваки аспект изградње веб странице са Схоптимизер-ом. Они нуде подршку путем е-поште.

Наша пресуда Схоптимизер за ВооЦоммерце продаваонице

Ако тражите ВордПресс тему све у једном за покретање продавнице е-трговине коју покреће ВооЦоммерце, топло препоручујемо да инсталирате Схоптимизер.

За разлику од већине других премиум премиум тема ВооЦоммерце-а, Схоптимизер не омаловажава вашег ВордПресс администратора обиљем опција менија. Све опције тема су укључене у ваш ВордПресс алат за прилагођавање, што значи да можете лако да прилагодите веб локацију гледајући преглед уживо, без пребацивања унапред и назад између вашег уредника и прегледа.

Увозник лажних садржаја олакшава изградњу лепе веб странице у неколико минута, а не сати. С обзиром да подржава већину произвођача ВордПресс страница, изградња веб странице ће бити лагана употреба услуге Схоптимизер.

Ако вам се свидио овај чланак, можда ћете желети да прочитате и наш чланак о најбољим произвођачима страница за ВордПресс.

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.6 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Набавите Схоптимизер одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map