Сиднеи

Сиднеи је неизмерно популарна ВордПресс тема која долази као бесплатна тема као и плаћена верзија са премиум подршком и функцијама. У овом прегледу теме Сиднеиа, ми ћемо погледати те карактеристике да бисмо сазнали шта ову тему чини тако популарном међу ВордПресс корисницима.


Преглед теме Сиднеја

О теми у Сиднеју

Сиднејску тему креира аТхемес, компанија за ВордПресс тему. Цхарлие Ливингстон покренуо 2013. године као самосталан тим, аТхемес сада има 6+ запослених и све већи портфељ ВордПресс тема. Компанија овим ријечима објашњава њихову филозофију.

Филозофија која стоји иза наших тема је да су они добро дизајнирани, једноставни за употребу и подржани су брзом подршком и честим ажурирањима (ми се увек побољшавамо).

-аТхемес тим

Сиднеј је њихова најпопуларнија тема до сада са само 203.000 преузимања из директорија тема ВордПресс.орг. Компанија тврди да су њене теме преузете више од 600 000 пута.

Сиднеи Тхеме долази у две варијације, бесплатном верзијом доступном из директорија тема ВордПресс.орг и плаћеном верзијом. Плаћена верзија долази са додатним функцијама + премиум подршка. Прегледаћемо про верзију додатка јер садржи све карактеристике бесплатне верзије, а затим и још неке.

Значајке Сиднеи теме

Сиднејска тема нуди сјајан скуп функција без преоптерећења корисника. Омогућава флексибилност врхунске ВордПресс пословне теме уз лакоћу кодиране и стандардно усклађене ВордПресс теме. Ево неких функција које Сиднеи Тхеме чине одличним избором за било коју ВордПресс локацију.

Невероватно лепа позадина преко целог екрана

Једна од главних карактеристика Сиднеи-ове теме која је издваја међу осталим бесплатним пословним темама је слика заглавља преко целог екрана. Корисници могу додати слику целог екрана високе резолуције као заглавље са позивом на акцију. Корисници такође могу да додају презентацију преко целог екрана у заглавље са позивом на акцију.

Позадина паралекса

Параллак ефекат помера клизање и ствара привлачнији доживљај за кориснике. Сиднејска тема вам омогућава да додате паралаксни ефекат позадине у било који ред у свом распореду теме. Можете додати ефект паралаксе у више редова на истој страници. Комбиновање паралаксе са заглавом преко целог екрана и осталим карактеристикама тема омогућава вам креирање прелепих модерних веб локација са минутама.

Једноставан приступ 600+ Гоогле фонтова

Сиднејска тема пружа лакши начин за учитавање било којег од 600+ Гоогле фонтова у вашој теми. Једноставно идите на алат за прилагодбу и кликните на фонтове. Изаберите одељак у којем желите да користите Гоогле фонтове и једноставно додајте назив фонта. Нема потребе да инсталирате додатни додатак да бисте користили Гоогле фонтове или их учитавали уређивањем датотека са темама.

Коришћење Гоогле фонтова у Сиднеју

Насловница Блокови

Сиднеи је замишљен као савршена тема за модерну пословну веб страницу. Омогућава вам лако постављање почетне странице помоћу блоковског изгледа. Једноставно додајте уграђене блокове на почетну страницу своје теме како бисте брзо створили насловницу професионалног изгледа за своју веб локацију.

Сиднеи је такође у потпуности компатибилан са већином додатака за израду страница ВордПресс-а, укључујући Паге Буилдер према извору веб локације, Висуал Цомпосер и Беавер Буилдер. То вам даје слободу да направите неограничен број одредишних страница за своју веб страницу.

Подршка за Црелли Слидер (Про)

Про верзија Сиднеи Тхеме долази са уграђеном подршком за бесплатни Црелли Слидер додатак. Одељак у заглављу теме Сиднеја може приказати презентације преко целог екрана и делује изван оквира са додатком Црелли Слидер. То изузетно олакшава било коме да дода прелеп слидер са врло мало напора и без знања о кодирању.

Прилагођени виџети

У Сиднеи долази са 12 прилагођених видгета који су укључени у бесплатну верзију. Про верзија теме укључује 4 додатна прилагођена виџета која можете додати било где на својој веб локацији. Ево листе прилагођених видгета који су укључени у тему:

 • Виџет за контакт информације
 • Видео додатак
 • Видгет за позив на акцију
 • Клијент виџет
 • Видгет за запослене
 • Фацтс видгет
 • Најновији вест за вести
 • Виџети врста услуга
 • Листа додатака
 • Додатак друштвеног профила
 • Тестимониалс додатак
 • Скиллс додатак
 • Виџет временске траке (Про)
 • Најновије вести у видгет-у карусела (Про)

Предлошци странице

Бесплатна верзија Сиднеи теме долази са два читања за употребу предложака страница. Предложак насловне стране може се користити за креирање насловне странице теме у Сиднеју. Предложак странице пуне ширине који можете користити за креирање било које врсте страница. Овај предложак пуне ширине такође се може користити за креирање одредишних страница са било којим бесплатним или плаћеним додацима за прављење ВордПресс страница.

Про верзија долази са пет додатних предложака страница са различитим избором изгледа. Ове шаблоне страница укључују контакт, истакнуто задано заглавље, истакнуто заглавље широко, без заглавља – задано, без заглавља.

Документација и подршка

Обично бесплатне ВордПресс теме не поседују детаљну документацију. Већина бесплатних тема има врло ограничене могућности подршке без гарантираног одговора од стране програмера. Сиднејска тема пружа одличну документацију чак и за бесплатну верзију теме. Документација укључује видео туторијале за подешавање ваше теме и коришћење свих њених функција.

Корисници такође могу постављати питања на форумима за подршку где програмери тема могу одговарати на њихова питања. Про верзија теме вам омогућава приступ приоритетној подршци и годину загарантованих ажурирања за плаћену верзију.

С обзиром да тема има велику бесплатну корисничку базу, мислимо да је одлично што нуде бесплатну документацију и подршку за своје бесплатне кориснике, као и за своје купце који плаћају.

Наш резултат

Сиднеи је идеална ВордПресс тема за пословну веб страницу. Има диван дизајн и веома је једноставан за употребу. Опције прилагођавања су довољне да корисницима дају контролу, али не превише да би их превладали. Дајемо 3,6 од 5 звездица.

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звездаОцена Звезда празно 3.5 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Набавите Сиднеј одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map