Smart Pasive Dohodka Pro

Iščete temo za WordPress, ki vam pomaga pretvoriti spletno mesto v stroj za zaslužek? Smart Passive Income Pro je tema programa WordPress, ki spominja na oblikovanje bloga Pat Flynna, priznanega tržnega podjetja. V tem pregledu Smart Passive Income Pro vam bomo pokazali, zakaj je lahko odlična izbira za vaše spletno mesto podružnično trženje.


Smart-Pasive-Dohodki-Pro-tema-domača stran

O pametnem pasivnem dohodku Pro

Smart Passive Income Pro je tema programa WordPress, ki jo je izdal StudioPress. To je direktna replika spletnega dnevnika pametnega pasivnega dohodka Pat Flynna, ki ljudi uči, kako zaslužiti pasivni spletni dohodek.

Smart Passive Income Pro je otroška tema okvira Genesis, kar pomeni, da boste morali imeti nameščeno temo Genesis, preden aktivirate Smart Pasive Income Pro.

Otroška tema podeduje vse lastnosti od svoje nadrejene teme. Prilagoditve lahko prilagodite otroški temi, ne da bi jih skrbeli, da jih boste izgubili po posodobitvi nadrejene teme. Več si lahko preberete zakaj potrebujete otroško temo.

Okvir Genesis kot nadrejena tema uporabnikom ponuja veliko koristi. Priložen je z SEO nastavitvami in je lahka tema brez številnih napihnjenih funkcij.

Oglejte si tudi:Najboljši vtičniki za partnersko trženje.

Značilnosti Smart Passive Income Pro

Če iščete temo WordPress, ki je optimizirana za povečanje pasivnega dohodka, je Smart Passive Income Pro morda prava tema za vas. Poglejmo njegove značilnosti.

Čudovito oblikovanje domače strani

Smart Passive Income Pro vam omogoča ustvarjanje prilagojene domače strani s pomočjo Gradniki možnost. Domačo stran lahko prilagodite tako, kot želite, tako da dodate gradnike na 6 področij gradnikov.

Sliko ozadja domače strani lahko spremenite tako, da se pomaknete do Videz »Prilagajanje« Slika ozadja sprednje strani.

ozadje sprednje strani

Izstopajoči gumbi CTA

Domača stran vam omogoča tudi več vidnih gumbov za poziv k dejanju, kar je lahko koristna funkcija za vas, če želite, da obiskovalce usmerite na ciljno stran neposredno z vaše domače strani.

Podobno kot na domači strani lahko tudi po enem vnosu objave dodate klic po meri za dejanje. Če želite to narediti, morate odpreti ploščo s pripomočki in vstaviti svojo vsebino v Po vstopu območje gradnikov.

po vstopu v videt

Predloge za 3 strani

Tema podpira tri predloge strani po meri. So Arhiv, Blog in Pristanek.

Predloga za ciljanje vam omogoča, da ustvarite povsem novo stran, ki ni podobna zasnovi preostalega spletnega mesta. Predloga skriva navigacijski meni, glavo in nogo, tako da se bodo vaši obiskovalci osredotočili na vaš poziv k dejanju, brez motenj.

Nastavitve postavitve lahko spremenite za celotno temo ali za posamezne objave ali strani. Tema podpira levo, desno in brez stranske vrstice.

nastavitve postavitve

Smart Pasive Income Pro vs. Infinity Pro

Smart Passive Dohodka Pro je osredotočena na pomoč podjetnikom pri podjetju zgradite spletno mesto za ustvarjanje denarja. Po drugi strani je Infinity Pro usmerjen v pomoč digitalnim podjetjem pri izdelavi spletnega mesta.

Kljub temu ponuja Infinity Pro več funkcij, kot jih ponuja Smart Passive Income Pro, za rast samostojnega spletnega podjetja. Na primer, s programom Infinity Pro boste dobili dodatno predlogo strani, Zajem svinca ki je zgrajena posebej za rast vašega e-poštnega glasila. Pravzaprav ponuja tudi več vgrajenih widgetized območij. Če pa iščete temo, ki je podobna blogu Pat Flynna, je Smart Passive Income Pro lahko odlična izbira za vas.

Dokumentacija in podpora

Ko kupite temo, boste dobili dostop do njihove dokumentacije, ki vam pove, kako nastaviti spletno mesto tako kot predstavitveno mesto.

Dobili boste tudi celoten seznam odrezkov kode za okvir Genesis, s katerim lahko dodatno prilagodite svojo temo.

Tema lahko dobite za enkratno plačilo 99,95 USD.

StudioPress ne zaračuna licenčne pristojbine na spletno mesto, kar pomeni, da lahko njihovo temo uporabljate na številnih spletnih mestih, ne da bi plačevali doplačilo. Najboljše od vsega, ko kupite temo, boste dobili neomejene posodobitve in podporo za življenje.

Ponujajo podporo po e-pošti in se zelo hitro odzivajo na zahteve po podpori.

Naš rezultat

StudioPress Smart Passive Income Pro vam omogoča, da ustvarite spletno mesto tako kot blog Pat Flynna. Omogoča vam dodajanje številnih gumbov za klic k dejanjem na različnih vidnih lokacijah na vaši domači strani.

Kot vsaka tema StudioPress je tudi Smart Passive Income Pro hiter, iskalnik optimiziran, lahek in odziven. Vse prilagoditve teme je treba izvesti z uporabo možnosti Widgets in Customizer. Če še nikoli niste uporabljali otroške teme Genesis, boste verjetno morali poiskati njihovo dokumentacijo, da bo vaše spletno mesto izgledalo kot demo mesto.

Če želite preizkusiti celotno tematsko zbirko StudioPress, lahko pridobite njihovo članstvo v članku Pro Plus. Članstvo vas stane 499,95 USD in dostopate do vseh njihovih trenutnih in prihodnjih tem.

StudioPress Smart Passive Income Pro dajemo 4,6 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,5 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite pametni pasivni dohodek Pro zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map