Солстициј

Желите ли вишенаменску ВордПресс тему за своју веб страницу? Солстице је шарена тема компаније Мојо Маркетплаце са невероватним опцијама које нећете желети пропустити. У овом прегледу Солстиција показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


Преглед за Солстициј

О Солстицију

Солстице је тема ВордПресс-а оптимизована за мрежом, од Мојо Маркетплаце-а, познате веб продавнице за вишенаменске теме.

Ова тема има живописан, светао и прилагодљив изглед. Најбоље је за фотографе, писце садржаја, онлине продавнице и још. Неограничене боје и прилагођавања чине Солстициј сјајном темом.

Карактеристике Солстиција

Већина тема на Мојо Маркетплацеу пуне су невероватних функција. Исто тако, Солстице има најбоље опције за вас да дизајнирате своју веб страницу без уласка у код.

Моћан ВордПресс алат за прилагођавање поседује све што је потребно за постављање савршене веб странице. Солстице има мноштво функција као што су друштвене иконе, прилагођени видгет „О мени“, области виџета, боје, портфељ и још много тога.

Погледајмо детаљно његове карактеристике:

Заглавље и позив на акцију

Солстице има подешавања заглавља на панелу за прилагођавање тема. Омогућава вам лако додавање логотипа, наслова странице и одабир изгледа заглавља. Постоје 3 опције изгледа доступне за заглавље.

Подешавања заглавља

Испод ових опција наћи ћете позив на подешавања акције. То морате да омогућите и додате текст, линк итд.

Позив на акцију

Мени има другачији одељак у алату за прилагођавање. Такође се може креирати из поставки менија у ВордПресс администратору.

Прилагођена почетна страница

Почетна страница ваше веб странице може се поставити помоћу програма за прилагођавање програма ВордПресс у теми Солстице. Обично постоје ограничене могућности у другим алатима за прилагођавање тема. Међутим, Солстице додаје у прилагођавачу све за вас како бисте лако створили почетну страницу.

Можете да бирате шта желите да прикажете, омогућите или онемогућите презентацију детаљним опцијама, истакнутим страницама, истакнутим постовима, поздравним текстом и још много тога.

Подешавања почетне странице

Једноставно се помакните према доље на плочи за прилагођавање почетних страница за остале опције. Омогућава вам да лако додате текст добродошлице.

Текст добродошлице

Све промене које извршите у алату за прилагођавање могу се видети на десној страни екрана. Обавезно провери све пре него што погодиш Сачувај и објави дугме.

Боје сајта

Од заглавља до подножја, позадина, менији, везе, тастери и све боје могу се једноставно променити са табле за прилагођавање у теми Солстице.

Боје

Једном када кликнете на опцију боја, отвориће вам визуализатор да једноставно одаберете боју по потреби.

Друштвене иконе

Друштвене иконе појављују се у подножју теме за Солстициј. Од вас зависи да ли омогућите или онемогућите приказ ових икона из подножја.

Друштвене иконе

Једном када су омогућене, можете лако да додате везе својих друштвених профила као што су Фацебоок, Твиттер, Гоогле+, Пинтерест, ЛинкедИн и још много тога.

На крају ових поставки можете додати и икону прилагођене везе. На располагању је пуно опција друштвеног профила. Ако не желите све њих, лако можете онемогућити ако поништите било коју опцију.

Текст подножја

Слично свим осталим опцијама у теми, такође можете лако додати текст подножја са плоче за прилагођавање програма ВордПресс.

Текст подножја

Довољно је једноставно да текст додате у две линије одвојено. Такође можете додати линкове или било који прилагођени стилски код у ова поља текста подножја.

Портфолио и изјаве

Постоје две прилагођене врсте поста које су додате у администратору за ВордПресс након што активирате тему Солстице. Ове врсте поштанских портфолија и тестимонијала сличне су ВордПресс страницама и постовима.

Можете додати свој портфељ и изјаве купаца из ових врста поста на својој веб локацији.

Подручја виџета

Тема Солстиција има 4 виџета. Три бочне траке и једно подножје подножја за додавање текста, веза и других виџета на веб локацији.

Подручја виџета

Можете да прикажете различите видгете на главној бочној траци, бочној траци странице и бочној траци поста. Међутим, видгете можете да додате и у подножју. Сва подручја виџета имају дата упутства за разумевање шта треба приказати на којој локацији.

Остала подешавања

На панелу за прилагођавање програма Солстице постоји одељак за подешавања. Овај одељак вам омогућава да додате позадинску слику, икону веб локације и Гоогле Аналитицс интеграцију.

Подешавања

Сва ова подешавања поседују упутства за подешавање, тако да можете слободно да направите своју веб страницу.

Документација и подршка

Тема Солстице садржи детаљну документацију која јасно објашњава како да брзо и лако покренете и покренете свој сајт / блог.

Солстице је доступан за једнократну накнаду од 59 УСД за лиценцу за једну локацију. Такође можете да купите лиценцу за 5 места или лиценцу за програмере. Ако је потребно, уз куповину можете укључити и додатне услуге, попут инсталирања ВордПресс теме и резервне копије ВордПресс локације.

Питања подршке можете поставити тако што ћете се пријавити на Мојо маркетплаце. БоттомлессТхемес, тим који стоји иза Солстицију-а решава све упите за подршку правовремено. Међутим, можете им послати и е-пошту за сва питања.

Наш резултат

Солстице је вишенаменска ВордПресс тема са Мојо Маркетплацеа за ваш лични блог, фотографије, уметничке и занатске агенције, садржај, компаније за куповину на мрежи и још много тога. Са Солстицијом лако можете да покренете и покренете своју веб локацију. У случају да вам је потребна помоћ, решење можете лако пронаћи тако што ћете потражити документацију.

Дизајн тема и плоча са опцијама олакшава прилагођавање.

Дајемо Солстицију 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празно 0.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите Солстице сада »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me