Solsticij

Ali želite večnamensko temo WordPress za svoje spletno mesto? Solstice je pisana tema podjetja Mojo Marketplace z neverjetnimi možnostmi, ki jih ne boste želeli zamuditi. V tem pregledu Solsticija bomo pokazali njegove lastnosti in vam pomagali ugotoviti, ali je to prava tema za vaše potrebe.


Pregled o sončniku

Glede solsticija

Solstice je tema za WordPress, optimizirana za mrežnice, Mojo Marketplace, znana spletna trgovina za večnamenske teme.

Ta tema ima barvito, svetlo in odzivno postavitev. Najbolje je za fotografe, pisce vsebin, spletne trgovine in več. Neomejeno število barv in prilagoditev naredi Solstice veliko temo.

Značilnosti solsticija

Večina tem na tržnici Mojo je napolnjena z neverjetnimi funkcijami. Prav tako ima Solstice najboljše možnosti, da oblikujete svojo spletno stran, ne da bi prišli v kodo.

Zmogljiv program za prilagajanje WordPress ima vse, kar potrebujete za vzpostavitev popolnega spletnega mesta. Solstice ima številne funkcije, kot so družabne ikone, prilagojen pripomoček »O meni«, področja pripomočkov, barve, portfelj in več.

Podrobneje si oglejmo njegove značilnosti:

Glava in poziv k akciji

Solstice ima nastavitve glave na plošči za prilagajanje tem. Omogoča vam enostavno dodajanje logotipa, naslova spletnega mesta in izbiro postavitve glave. Za glavo so na voljo 3 možnosti postavitve.

Nastavitve glave

Pod temi možnostmi boste našli nastavitve poziva k dejanju. To morate omogočiti in dodati besedilo, povezavo itd.

Poziv k dejanju

Meni ima drugačen razdelek v orodju za prilagajanje. Ustvari ga lahko tudi iz menijskih nastavitev v skrbniku WordPress.

Domača stran po meri

Domačo stran vašega spletnega mesta lahko nastavite s programom za prilagoditev programa WordPress v temi Solstice. Običajno so v drugih orodjih za prilagajanje tem omejene možnosti. Vendar pa Solstice dodaja v prilagoditvenem orodju vse za vas, če želite preprosto ustvariti domačo stran.

Izbirate lahko med prikazom, omogočite ali onemogočite diaprojekcijo s podrobnimi možnostmi, predstavljenimi stranmi, predstavljenimi objavami, pozdravnim besedilom in več.

Nastavitve domače strani

Za ostale možnosti se preprosto pomaknite navzdol na plošči za prilagoditev domače strani na zaslonu za prilagajanje. Omogoča vam tudi enostavno dodajanje besedila dobrodošlice.

Pozdravni tekst

Vse spremembe, ki jih naredite v orodju za prilagajanje, so vidne na desni strani zaslona. Preden zadete, preverite vse Shranite in objavite gumb.

Barve spletnega mesta

Od glave do podnožja, ozadja, menijev, povezav, gumbov in vseh barv lahko preprosto spremenite s plošče za prilagajanje v temi Solstice.

Barve

Ko kliknete na barvno možnost, vam bo odprl vizualizator, da preprosto izberete barvo, ki jo potrebujete.

Družbene ikone

Socialne ikone so prikazane v nogi teme o soncu. Od vas je odvisno, ali omogočite ali onemogočite prikaz teh ikon iz spodnjega podnožja.

Družbene ikone

Ko je omogočena, lahko preprosto dodate povezave svojih socialnih profilov, kot so Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn in še več.

Na koncu teh nastavitev lahko dodate tudi ikono povezave po meri. Na voljo je veliko možnosti socialnih profilov. Če jih ne želite vsi, lahko preprosto onemogočite, če počistite katero koli možnost.

Besedilo podnožja

Podobno kot pri drugih možnostih v temi lahko tudi besedilo podnožja enostavno dodate s plošče za prilagajanje programa WordPress.

Besedilo podnožja

Dovolj preprosto je, da besedilo dodate v dveh vrsticah ločeno. V ta besedilna polja spodnjega dela lahko dodate tudi povezave ali katero koli kodo za oblikovanje po meri.

Portfelj in pričevanja

Po aktiviranju teme Solstice sta v skrbniku WordPress dodani dve vrsti objav po meri. Te vrste objav v Portfolio in Testimonials so podobne WordPress strani in objavam.

Iz teh vrst objav lahko na svojem spletnem mestu dodate svoj portfelj in izjave strank.

Območja gradnikov

Tema Solstice ima 4 področja gradnikov. Tri stranske vrstice in eno podnožje pripomočka za dodajanje besedila, povezav in drugih gradnikov na spletnem mestu.

Območja gradnikov

Na glavni stranski vrstici, stranski vrstici in stranski vrstici lahko prikažete različne gradnike. Gradnike lahko dodate tudi v nogi. Vsa področja gradnikov imajo navodila za razumevanje, kaj naj se prikaže na kateri lokaciji.

Druge nastavitve

Na plošči za prilagajanje programa Solstice obstaja razdelek za nastavitve. V tem razdelku lahko dodate sliko ozadja, ikono spletnega mesta in integracijo Google Analytics.

Nastavitve

Vse te nastavitve so opremljene z navodili za nastavitev, tako da lahko pri izdelavi svojega spletnega mesta ostanete brez težav.

Dokumentacija in podpora

Tema Solstice vsebuje podrobno dokumentacijo, ki jasno razlaga, kako hitro in enostavno zagnati svoje spletno mesto / blog.

Solstice je na voljo za enkratno plačilo v višini 59 dolarjev za licenco posameznega spletnega mesta. Prav tako lahko kupite licenco za 5 mest ali licenco za razvijalce. Po potrebi lahko z nakupom vključite tudi storitve dodatkov, na primer namestitev teme WordPress in varnostno kopiranje spletnega mesta WordPress.

Svoja vprašanja o podpori lahko objavite tako, da se prijavite na tržnico Mojo. BottomlessThemes, ekipa za Solstice, pravočasno reši vsa vprašanja o podpori. Vendar pa jih lahko pošljete tudi po e-pošti.

Naš rezultat

Solstice je večnamenska tema programa WordPress s tržnice Mojo za vaš osebni blog, fotografijo, umetniške in obrtne agencije, vsebino, spletna podjetja in več. S programom Solstice lahko svoje spletno mesto enostavno postavite in zaženete. Če potrebujete pomoč, lahko rešitev poiščete z dokumentacijo.

Oblikovanje tem in plošča z možnostmi olajša prilagoditev.

Solsticiju dajemo 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 0,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite Solstice zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map