StudioPress agencija Pro

Iščete temo agencije WordPress? S temo StudioPress Agency Pro lahko pridobite prilagojeno postavitev domače strani, ki vam omogoča predstavitev vaših profesionalnih storitev. V tem pregledu StudioPress Agency Pro bomo razložili njegove značilnosti in vam pomagali ugotoviti, ali je to najboljša tema za vaše potrebe.


pregled študentske agencije

O agenciji StudioPress Pro

StudioPress Agency Pro je čudovita WordPress tema, ki je najbolj primerna za vse vrste agencij in startupov.

S pomočjo agencije Pro lahko domačo stran prilagodite s tremi področji gradnikov. Je otroška tema Geneze ogrodje avtorja StudioPress, zato boste potrebovali tako okvirno temo Genesis kot otroško temo agencije Pro, da bo lahko delovala.

Otroška tema podeduje vse lastnosti od svoje nadrejene teme. Če uporabite otroško temo na svojem spletnem mestu, vam pomagate narediti spremembe, ne da bi vas skrbelo, da jih boste izgubili po posodobitvi matične teme. Več si lahko preberete zakaj potrebujete otroško temo.

Okvir Genesis je trdno kodiran in narejen tako, da je hiter, lahek in prilagodljiv.

Kot vsaka druga otroška geneza Genesis, tudi agencija Pro prinaša odziven dizajn z vgrajenimi funkcijami, kot so več postavitev, drobtinami in številčno navigacijo.

Lepa domača stran

Agencija Pro ima tri prilagodljiva področja vsebine domačih strani. Vsebino lahko dodate na svojo domačo stran tako, da se pomaknete v razdelek Widgeti v svoji temi. Če želite posodobiti vsebino, morate vse želene pripomočke povleči in spustiti na ta območja. V temi Pro Pro najdete naslednja področja pripomočkov.

agencijske predloge

 • Glava desno: To območje vsebine se običajno pojavi poleg logotipa ali naslova spletnega mesta. Najbolje deluje z obrazcem za iskanje ali menijem po meri.
 • 2 stranski vrstici: Tema je poslana z dvema stranskima vrsticama – primarnim in sekundarnim.
 • Domači vrh: Ta pripomoček lahko uporabite za dodajanje pozdravnega sporočila z vidnim pozivom k dejanjem in se prikaže zgoraj na strani vaše domače strani.
 • Domov Srednja: Svoj portfelj lahko delite na tem področju pripomočkov.
 • Domače dno: Na predstavitveni strani so v tem razdelku prikazani najnovejši članki.
 • 3 noge: Agencija Pro podpira tri noge.
 • Po vstopu: Vsebina v tem območju pripomočka se bo prikazala po posameznih vnosih. To območje je najbolj primerno za promocijo vaših pasic, sestavite vaš e-poštni seznam, itd.

Postavitev po meri za vsako stran

Nastavitve teme, lahko izberete privzeto postavitev za svoje spletno mesto. Agencija Pro vam omogoča tudi, da izberete postavitev posamično za vsako objavo in stran. Nastavite jo lahko s pomočjo Nastavitve postavitve polje pod urejevalnikom besedil.

nastavitve ponudbe agencij

Predloga ciljne strani

Tako kot večina drugih tematik StudioPress, tudi agencija Pro ponuja predlog predloge za ciljno stran. Omogoča vam enostavno ustvarjanje ciljne strani po meri za vaše spletno mesto brez navigacijskega menija, glave in noge.

Skripti za posamezne strani, ki jih je enostavno izvajati

Agencija Pro vam omogoča enostavno implementacijo skript, ki so specifične za stran, na vašo temo. Lahko najdete Skripti polje na vsaki strani pod urejevalnikom besedil. To je primerno za dodajanje skriptov za sledenje po meri, optimizacijo pretvorbe itd.

skripte za določene strani agencije

Možnosti barv

V Customizer možnost, lahko izbirate med 5 različnimi barvnimi shemami.

Tema ponuja tudi neomejene možnosti barv ozadja. Barvo ozadja lahko izberete tako, da uporabite izbirnik barv ali vnesete šestnajsto kodo.

Dokumentacija in podpora

Po nakupu boste dobili dostop do obsežne dokumentacije, ki razlaga vse vgrajene funkcije in kako nastaviti spletno mesto tako kot predstavitveno mesto.

Dobili boste tudi celoten seznam odrezkov kode za okvir Genesis, s katerim lahko dodatno prilagodite svojo temo.

Agencija Pro je na voljo za enkratno pristojbino za nakup, ki vam omogoča uporabo teme na neomejenem številu spletnih mest. Dobiš tudi dostop do neomejene e-poštne podpore. StudioPress je znan po kakovosti in hitrosti njihove uporabniške podpore.

Prihranite denar za teme s StudioPress Pro Plus

Teme v programu StudioPress so hitre, iskalnik optimiziran, lahkoten, odziven in enostaven za uporabo. Če imate radi agencijo Pro, razmislite o vlaganju v celostni paket StudioPress Pro Plus. Dobili boste takojšen dostop do VSEH tem StudioPress, vključno s podporo in posodobitvami.

Paket vključuje dobrih 1.700 dolarjev vrhunskih WordPress tem za enkratno plačilo 499,95 USD.

Naš rezultat

StudioPress Agency Pro je najbolj primeren za ustvarjanje spletnih strani za agencije in startup podjetja. Na kratko je na voljo s widgetized domačo stranjo, petimi barvnimi slogi in predlogo ciljne strani.

Ugotovili smo, da je tema enostavna za uporabo s samo dovolj možnostmi za prilagajanje – brez velikega števila drugih premijskih tem.

Tema je zasnovana na okvirju Genesis, ki je hiter, lahek in dobro kodiran. Najboljše od vsega je, da boste za enkratno plačilo dobili neomejeno podporo in posodobitve.

StudioPress Agency Pro dajemo 4,6 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,5 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite agencijo Pro zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map