СтудиоПресс Алтитуде Про

Алтитуде Про је прелепа деца Генесис теме са пуно опција за прилагођавање садржаја почетне странице. На почетној страници има велике, смеле слике пуне величине и изграђен је на брзом и лаганом оквиру Генесиса. Прочитајте нашу рецензију СтудиоПресс Алтитуде Про да бисте сазнали да ли је ова премиум тема тачна за вас.


СтудиоПресс Алтитуде Про преглед

О СтудиоПресс Алтитуде Про

Тема Алтитуде Про је дечја тема Постанка оквир од СтудиоПресса, тако да ће вам требати и оквирна тема Генесис и дечја тема Алтитуде Про да би она могла да функционише.

Дечија тема је посебна врста ВордПресс теме која своје функције наслеђује од одређене родитељске теме – о њој можете прочитати више како овде делују теме за децу. СтудиоПресс објашњава то као метафору аутомобила: ВордПресс је мотор, оквир Генесис је оквир и тело, а изабрана тема за вас (у овом случају Алтитуде Про) је посао наношења боје на врху.

Оквир Генесис је чврсто кодиран и направљен да буде брз, лаган и флексибилан. Програмери такође стављају нагласак на сигурност и СЕО, а свака појединачна тема у потпуности реагује.

Алтитуде Про се издваја од осталих Генесисових тема са огромним позадинским сликама, ефектима померања и бројним областима виџета како бисте прилагодили почетну страницу.

Карактеристике СтудиоПресс Алтитуде Про

Алтитуде Про је лагана и добро кодирана тема коју је лако научити. Има прелеп модеран дизајн са довољно опција за прилагођавање да посао обавља без преоптерећења. Ево неколико његових карактеристика.

Невероватна почетна страница

Прва ствар која се издваја око ове посебне СтудиоПресс теме је привлачна почетна страница.

Садржи позадинску слику пуне ширине при врху странице и још 3 позадинске слике док се крећете по страници. Свака истакнута слика може садржавати преко ње помоћу виџета, а између сваке слике постоје видгетизед подручја. Све у свему, то чини 7 виџета на насловној страници које можете користити за прављење почетне странице.

Слике можете заменити властитим – имајте на уму да су подразумеване слике ширине 1600 пиксела и високе 1050 пиксела..

Не желите да користите свих седам? Нема проблема, само обришите слику и оставите поље виџета празним и она се неће приказати.

Ефекти померања на почетној страници

Да бисте додали још више интересовања на почетну страницу, свака слика се мало смањује како корисник скролује надоле, фокусирајући своју пажњу на следећи одељак.

Неограничене могућности боја

Уместо да будете ограничени на неколико „коже“ које можете изабрати, помоћу алата за одабир боје можете одабрати своју акцентну боју. Или само унесите шеснаест код жељене боје.

СтудиоПресс Алтитуде Про Ревиев - избор боја

Боја коју одаберете користиће се за везе, лебдеће ефекте и позадину подножја.

Флексибилне опције менија

Алтитуде Про има на располагању две области менија заглавља: ​​мени заглавља који се приказује на десној страни странице насупрот наслову или логотипу веб странице и пре заглавља лево и поравна се изнад наслова ваше веб локације.

Док корисник помиче доље по менију, мени Прије заглавља нестаје, а ваш логотип и мени заглавља се држе на врху странице.

Ту је и подручје менија подножја које се приказује на дну странице, одмах изнад кредита.

Подручје виџета фоотер-а

Поред 7 области виџета на насловној страни, постоји и виџет подножја који се приказује на свакој страници широм ваше веб локације.

Видгети смештени у подручју видгета за подножје подножја приказују се на 100% ширине. Ако додате више виџета, они ће се слагати један на други.

Боја позадине подножја подножја одређује се Аццент Цолоур (боја боје) коју одаберете у пољу Изглед »Прилагоди» боје мени.

Флексибилни изглед странице и предлошци

Испод Изглед »Прилагоди» Изглед странице, можете да прикажете странице и објаве у пуној ширини, са левом бочном траком или са десном бочном траком.

Приликом креирања странице можете бирати између следећих образаца:

  • Подразумевано (као што је изабрано под Изглед сајта Опције)
  • Архива: списак свих ваших страница, категорија, аутора, месеци архива и последњих постова у облику ситемап-а
  • Блог: традиционална индексна страница блога која приказује ваше најновије постове. Може се прилагодити под Изглед »Прилагоди» Архива садржаја
  • Слетање: основна одредишна страница без навигације, осмишљена да повећа конверзије

Уграђене хлебне мрвице

Све теме Генесиса имају могућност омогућавања и прилагођавања пецива, што побољшава употребљивост и такође може помоћи СЕО-у.

Рецензија СтудиоПресс Алтитуде Про - пецива

Лаган и добро кодиран

Алтитуде Про и Генесис су добро кодиране, лагане теме које немају навалу многих других премиум ВордПресс тема.

Због тога се брзо учитавају, играју се добро са језгром ВордПресс-а и додацима треће стране и могу имати СЕО предности за вашу веб локацију.

Документација и подршка

Са Алтитуде Про добијате приступ детаљној, детаљној документацији о томе како тачно поставити своју веб локацију као у демо верзији.

СтудиоПресс такође нуди општу документацију за оквир Генесис, укључујући исечке кода које можете користити да бисте додатно прилагодили своју тему.

Алтитуде Про је доступна за једнократну накнаду за куповину која вам омогућава употребу теме на неограниченом броју веб локација. Такође добијате приступ неограниченој подршци путем е-поште. СтудиоПресс је познат по квалитету и брзини корисничке подршке.

Уштедите новац на темама помоћу СтудиоПресс Про Плус

Алтитуде Про је само једна од десетина Генесисових тема, од којих многе деле горе наведене функције. Сви су брзи, лагани, добро кодирани и једноставни за употребу.

Ако волите Алтитуде Про, размислите о улагању у пакет Алл-Тхеме за СтудиоПресс Про Плус. Добићете тренутни приступ СВИМ темама СтудиоПресс-а, укључујући подршку и исправке.

Пакет укључује више од 1.700 долара премиум ВордПресс теме за једнократну накнаду од 499,95 УСД.

Погледајте више детаља и погледајте све теме на СтудиоПресс-у.

Наш резултат

Алтитуде Про је прелепа тема модерног дизајна високог удара који ће засигурно импресионирати ваше посетиоце.

Открили смо да је тема једноставна за употребу са довољно довољних опција за прилагођавање – без налета многих других премиум тема.

Алтитуде Про је изграђена на основи Генесис-а, који је брз, лаган и добро кодиран. Уз то, укључује одличну неограничену подршку и доживотна ажурирања за само једнократну накнаду.

СтудиоПресс Алтитуде Про дајемо 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите Алтитуде Про одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me