StudioPress Avtor Pro

Iščete temo, ki prikazuje vaše knjige na popolnoma kategoriziran način? Avtor Pro je otroška tema WordPress za okvir Genesis, namenjen pisateljem knjig, romanopiscem in profesionalnim avtorjem, ki so svoje knjige že izdali na trg. V tem pregledu avtorja Pro vam bomo pokazali, zakaj je to popolna tema za vas.


O avtorju Pro

StudioPress, priljubljeni razvijalec tem za WordPress, je avtor avtorja Pro.

Ta tema ima čudovit, čist in jasen dizajn. Najboljši del je, da lahko preprosto prečkate temo Avtor Pro. Omogoča vam tudi preprost način, kako svoje delo predstaviti in prodati na svojem spletnem mestu. S to temo boste lahko prikazali vsa svoja objavljena dela, prodali knjige, zagotovili informacije o sebi, promovirali prihajajoče dogodke, kot so podpisovanje knjig, zagotovili povezavo do svojih socialnih profilov in tudi blog.

Odličen bonus pri Genesisovih temah je, da obstaja samo enkratna pristojbina za nakup z življenjskimi posodobitvami.

Značilnosti Author Pro

Poleg osupljivega dobrega videza tema Avtor Pro ponuja uporabnikom tudi nekaj učinkovitih funkcij za enostavno navigacijo po spletnem mestu. Prav tako ne pozabimo na dodaten bonus brezplačnega avtorjevega vtičnika Genesis, ki je združljiv z drugimi otroškimi temami Genesis.

Genesis Author Pro Plugin

Z vtičnikom Author Pro lahko ustvarite knjižnico, v kateri so prikazane vse knjige na vašem spletnem mestu in tako elegantno prikažete podrobnosti o knjigah v enojnih in arhivskih pogledih, pa tudi na katerem koli področju gradnikov. Z uporabo tega vtičnika lahko prikažete svoje publikacije in vključite pomembne informacije o svojih knjigah, kot so cene, kode ISBN, slike na naslovnicah, povzetki in gumbi nakupa.

Prilagojevalnik tem

Prilagojevalec tem omogoča prilagoditev slogov teme. S to temo lahko spremenite sliko ozadja v tisto, kar želite. Slika v ozadju pritegne pozornost uporabnikov in jih potegne bolj proti vašemu spletnemu mestu.

Avtor Pro vam omogoča tudi ogled predogleda sprememb, ki jih izvedete na svojem spletnem mestu. To je odlična funkcija, saj omogoča eksperimentiranje z različnimi videzi, ne da bi spremenili svoje obiskovalce.

Prav tako vas ne omejuje omejeno število preoblek, ki jih lahko izbirate za svoje spletno mesto. Avtor Pro prihaja z izbiro barv, ki omogoča izbiro katere koli naglasne barve. Lahko celo vnesete šestnajsto kodo barve, ki jo želite uporabiti za svoje spletno mesto.

Prilagodljiva glava

Avtor Pro vam omogoča uporabo slike ozadja po meri. Poleg tega lahko dodate tudi logotip po meri, da poudarite logotip blagovne znamke vašega podjetja.

e-trgovina

To je prilagodljiva tema e-trgovine, ki je vnaprej oblikovana za WooCommerce, tako da lahko preprosto nastavite svojo spletno trgovino na zaslužite na spletu. Prednosti teme e-trgovine so v tem, da ponuja obsežen opis izdelkov, ki vam pomaga slediti nakupnim navadam vaših strank. Ko uporabljate temo, ki je združljiva z WooCommerce, bo vaša trgovina videti brez težav, ne da bi vam bilo treba vse sami oblikovati.

Območja gradnikov domače strani

Svoje spletno mesto lahko sestavite s 5 področij pripomočkov za domačo stran, ki jih lahko prilagodite svoji blagovni znamki. Obstajajo tudi pripomočki za vsebino, s katerimi lahko v celoti ustvarite popolno domačo stran.

V primarni stranski vrstici so prikazane vaše starejše objave in strani. Tako bodo ti izdelki še vedno dobili promet.

Po vnosu ne ponuja veliko tem, vendar Avtor Pro to počne in je zelo priročna funkcija. Brez te funkcije bi morali ročno dodati sporočilo na koncu vsake objave v spletnem dnevniku, kar je lahko naporno, še posebej, če imate na stotine strani.

Na voljo so tudi 3 področja pripomočkov za vaše noge. V nogi lahko dodate več različnih pripomočkov, kot so kontaktni podatki, povezave po meri in polje za naročanje, da pritegnete pozornost uporabnikov..

Odziven za mobilne naprave

Ta tema je mobilno odzivna, kar pomeni, da bo vaše spletno mesto popolnoma optimizirano za vsako velikost brskalnika, naprave in velikosti zaslona. Imeti odzivno temo za mobilne naprave je pomembno, saj lahko neodzivna tema ogrozi vaše uporabnike in povzroči nižjo uvrstitev v iskalnikih.

Dokumentacija in podpora

S programom Author Pro dobite dostop do podrobnih navodila po korakih o tem, kako nastaviti temo za svoje spletno mesto tako kot v predstavitveni različici.

Avtor Pro je na voljo za enkratno plačilo za nakup, ki vam omogoča uporabo teme na neomejenem številu spletnih mest. Dobiš tudi dostop do neomejene e-poštne podpore. StudioPress je znan po kakovosti in hitrosti njihove uporabniške podpore.

Če ste ljubitelj okvira Genesis, lahko z naložbami v StudioPress ProPlus prihranite veliko denarja. Z enkratnim plačilom dobite dostop do vseh tem StudioPress, skupaj s posodobitvami in podporo za vse življenje. Dobili boste tudi samodejen dostop do vseh novih tem, ki jih bodo izdali v prihodnosti.

Naš rezultat

Avtor Pro tema je popolna tema za avtorje, ki želijo promovirati in prodati svoje knjige. Enostavna nastavitev teme vam bo omogočila hitro in hitro delovanje in delovanje brez težav. Zagotovo boste izstopali iz množice in vas ne bo razočaral.

Avtorju Pro damo 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite avtorja Pro zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map