СтудиоПресс Беаутифул Про

Да ли желите једноставну ВордПресс тему за свој лични блог или пословну страницу? СтудиоПресс Беаутифул Про је дивно дизајнирана тема блога коју покреће Генесис Фрамеворк. У овом прегледу Беаутифул Про показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


Беаутифул Про Ревиев

Абоут Беаутифул Про

Беаутифул Про је тема СтудиоПресс-а. Долази са оквиром Генесис који га чини брзим, елегантним и прилагођеним стандардима. Ова тема је ваше платно за дизајн веб странице једноставним функцијама и опцијама. Вашим корисницима ће се свидети лепота и једноставност због услуга или информација које портретирате са Беаутифул Про.

Карактеристике програма Беаутифул Про

Када су у питању карактеристике, СтудиоПресс Беаутифул Про има све што вам је потребно за изградњу личног портфеља или веб локације за мале компаније. Тхе Поставке теме Генесис покрива основне опције због којих је тема једноставна за постављање. Међутим, опција прилагодбе ће вам дати слободну руку да лако измените своју тему у већем обиму.

Беаутифул Про има више области виџета који вам помажу да развијете веб локацију у неколико минута. Спремни простори за видгете покривају ваше блогове невероватно.

Ево неких кључних карактеристика које чине Беаутифул Про тему одличним избором за ваш блог.

Подручја виџета

Подржана подручја виџета у теми Беаутифул Про су следећа:

 • Заглавље десно: То је подручје виџета за приказ вашег менија, обрасца за претраживање, друштвених икона и било којег важног текста који желите да додате у заглавље своје веб локације. Сви остали виџети нису погодни за ово подручје видгета.
 • Примарна бочна трака: Тема Беаутифул Про има више изгледа. Ово подручје видгета бочне траке представљаће примарни простор за приказивање видгета.
 • Подручја виџета

 • Пре заглавља: Додаци у овом одељку ће се појавити пре заглавља. Овде се препоручује додати виџет за претрагу.
 • Порука добродошлице: Тема подржава поруку добродошлице која се може додати помоћу текстуалног виџета. Да бисте онемогућили поруку добродошлице, поље виџета можете оставити празно.
 • Доња бочна трака: Ово поље виџета омогућава вам да додате своје видгете испод свих осталих коришћених видгета на бочну траку. Ако користите Подијели бочну траку подручја виџета, онда је ово корисно за приказивање видгета на дну.

Постоје и други виџети попут Након уласка то је подржано у већини тема СтудиоПресса. Након уноса омогућава вам да додате позив на радњу или било које друге важне везе и поруке које желите да прикажете на крају свих постова на свом ВордПресс блогу.

Подијели бочну траку

Тхе бочна трака дели вашу веб страницу на два дела. У теми Беаутифул Про постоји само једна бочна трака. Међутим, тема вам омогућава да поделите ову бочну траку у 2 дела уз помоћ виџета.

Ова подручја виџета биће доступна у Изглед »Додаци одељак вашег ВордПресс административног окружења.

Подијели бочну траку

Тхе Подијели бочну траку лијево и Подијели бочну траку десно су 2 области виџета која можете користити да поделите садржај на једној бочној траци.

Одјељак подножја

Подножје има 3 виџета. Као и други делови ове теме, подножје се олакшава помоћу виџета. Можете додати корисне ставке у подножје попут вашег портфеља, важних веб локација и још много тога.

Фоотер Видгети

Ова три виџета су подједнако распоређена и прилагођавају се у свом дефинисаном распону. Ако додате видгет који заузима више простора, он ће се замотати у другу линију.

Нацрт са одзивом

Беаутифул Про је а респонзивна ВордПресс тема. Фокусира се на бољу читљивост за кориснике, тако да нема потребе да зумирате или да претражујете садржај.

Одељци у теми аутоматски се прилагођавају величини екрана вашег уређаја. Не треба вам другачија верзија за друге уређаје. Једна веб локација или блог који користи лепу тему Про савршено ће функционисати на свим екранима.

Подешавање

Основна подешавања доступна су под Генесис пост постом у вашем ВордПресс администратору. Међутим, требало би да одете Изглед »Прилагоди за главни ремонт прилагођавања.

Прилагодите плочу

Од идентитета веб локације до писања прилагођеног ЦСС-а, добићете опције за прилагођавање сваког одељка веб локације. Све промјене које направите у одјељку за прилагођавање приказаће се на правој величини екрана. Ово је преглед и неће се појавити на крајњем месту док не притиснете сачувати & Објавите дугме.

Неколико кључних опција прилагођавања су:

Изглед сајта

Постоје 3 распореда у овој теми. Две од њих имају бочну траку са леве или десне стране, а једна са садржајем пуне ширине.

Изглед сајта

Архива садржаја

Главна подешавања садржаја која вам могу олакшати живот доступна су у овом одељку. Ако поседујете лични блог или веб локацију, на прилагођавање ових поставки утицаће се на попис садржаја на страницама и постовима.

Архива садржаја

Остале опције прилагођавања су попут боје веб локације, боје позадине и слике, слике заглавља, менија и још много тога.

Документација и подршка

Помоћу Беаутифул Про добијате приступ детаљним водичима детаљних корака о томе како подесити тему за своју веб локацију баш као и демо.

Беаутифул Про је доступан за једнократну накнаду за куповину која вам омогућава да користите тему на неограниченом броју веб локација. Такође добијате приступ неограниченој подршци путем е-поште. СтудиоПресс је познат по квалитету и брзини корисничке подршке.

Ако сте љубитељ оквира Генесис, можете уштедети много новца улагањем у СтудиоПресс ПроПлус. Једнократном накнадом добијате приступ свим темама СтудиоПресс-а, као и доживотна ажурирања и подршку. Добићете и аутоматски приступ било којим новим темама које ће објавити у будућности.

Наш резултат

СтудиоПресс Беаутифул Про једноставна је тема за личне блогове и мала предузећа. Изглед је уредан, лепо дизајниран и без проблема.

Такође, открили смо да је тема једноставна за коришћење са довољно довољно опција за прилагођавање. Изграђен је на основи Генесиса, брз, лаган и добро кодиран. Уз то, укључује одличну неограничену подршку и доживотна ажурирања за само једнократну накнаду.

СтудиоПресс Беаутифул Про поклањамо 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Гет Беаутифул Про Нов »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map