StudioPress Brez stranske vrstice Pro

Iščete temo WordPress za ustvarjanje umetniškega in glasbenega spletnega mesta? No Sidebar Pro je elegantna tema za minimaliste, da lepo prikazujejo svoje umetniško delo. V tem pregledu StudioPress No Sidebar Pro bomo prikazali njegove lastnosti in vam pomagali, da se odločite, ali je to prava tema za vaše potrebe.


No Sidebar Pro Pregled

O stranski vrstici Pro

No Sidebar Pro je tema podjetja StudioPress, znane tematske trgovine WordPress s čudovitimi predlogi. To je popolnoma odzivna tema, zato se dizajn prilagodi glede na vašo mobilno napravo, vsebina pa je zlahka berljiva v poljubni velikosti zaslona.

To temo lahko uporabite v več namenov. Eleganten in eleganten slog vam omogoča, da obiskovalcem profesionalno predstavite svoje podjetje in storitve.

Prednost teme Genesis je, da je na voljo s posodobitvami za vse življenje in jih je mogoče uporabljati na neomejenih spletnih mestih s plačilom samo enkratne pristojbine za nakup..

Značilnosti No Sidebar Pro

StudioPress No Sidebar Pro ima 3 področja pripomočkov za prikaz vsebine, več postavitev strani, odziven dizajn in prilagajalnik v živo, ki omogoča spremembe s predogledom v realnem času.

Poglejmo podrobnosti funkcij No Sidebar, da preverimo, ali je to dobro za vaše spletno mesto:

Več območij pripomočkov

Območja pripomočkov brez stranske vrstice pomagajo pri lažji prikazovanju vsebine na vašem spletnem mestu. Izbrise lahko preprosto izpustite po želji in prikažete storitve za svoje stranke.

Območja gradnikov

V tej temi dobite 3 področja gradnikov. Tu so podrobnosti:

 • Pozdravno sporočilo: V tem območju pripomočka bo prikazana vaša vsebina nad objavami na domači strani. Tu lahko dodate svoj slikovni drsnik. Priporočamo vam uporabo Soloquy slikovni drsnik, ki je priložen vdelani drsnik in druge neverjetne funkcije za prihranek časa.
 • Po vpisu: V WordPress lahko dodate gradnike, ki se bodo pojavili po vsaki objavi. Prihrani veliko časa, saj vam ni treba ponavljati iste vsebine po vsaki objavi. Ta vsebina je lahko vaš poziv k dejanju ali končne opombe.
 • Prijava na glasilo: Dodajte pripomočke v tem območju za prijavo na glasilo, ki jih želite prikazati na strani predloge za glasilo.

Predloge strani po meri

Nobena stranska vrstica nima privzetih, arhiva, spletnih dnevnikov in drugih predlog po meri za strani. Vsaka stran je edinstvena in omogoča lepo prikazovanje vsebine.

Atributi strani

Te vnaprej izdelane predloge bodo vsebino postavile v skladu z zasnovo, zato vam ni treba ničesar ročno urejati. Stran s predlogi novic ima tudi območje pripomočkov, tako da lahko preprosto dodate pripomočke, da prikažete vsebino ali povezave, ki jih potrebujete.

Barve in podoba ozadja

Nastavite lahko barve ozadja, povezave za meni, vsebino podnožja, pripomočke stranske vrstice in poudarke telesa. Omogoča vam, da v customizerju ustvarite svoje barve.

Barve

Vgrajene so barvne teme in možnosti barvne kode. Predogled sprememb si lahko ogledate na desni strani zaslona.

Možnost slike ozadja vam bo omogočila, da kot naslovnico svojega spletnega mesta dodate svojo sliko v polni velikosti. Če nameravate dodati to sliko, se prepričajte, da mora biti v najvišji možni ločljivosti.

Komentarji in povratne informacije

Ta tema je enostavna za preprosto omogočanje ali onemogočanje komentarjev in sledilnih poti s strani WordPressa in objav s pomočjo orodja za prilagajanje. V živo si ga lahko ogledate, če označite katere koli nastavitve.

Komentarji in povratne informacije

Komentarji in povratne informacije pomagajo pri SEO lestvice vašega spletnega mesta. Vključi vaše občinstvo, zato na svojem blogu dobite dobre poglede strani in interakcije.

Vsebinski arhivi

Ko imate na svojem spletnem mestu veliko vsebine, jo morate samodejno arhivirati. No Sidebar Pro nima posebnega razdelka za nastavitve arhiva vsebine v orodju za prilagajanje. Vpliva na katero koli stran s seznami blogov, vključno z arhivi, avtorji, spletnimi dnevniki, kategorijami, iskalnimi in označnimi stranmi.

Vsebinski arhivi

Te nastavitve vključujejo možnost prikaza arhivirane vsebine. Znake objave lahko omejite in omogočite / onemogočite predstavljeno sliko. Tukaj lahko nastavite tudi vrsto paginacije.

Odzivno oblikovanje za mobilne naprave

Nobena stranska vrstica ni popolnoma odzivna, zato bo vaše spletno mesto optimizirano za katero koli mobilno napravo in lepo brskalo brez težav.

Večina iskalnikov je odzivno oblikovanje postalo obvezno. Novi standardi za kode delujejo hitro in strankam ne vznemirjajo z drsnimi zasloni za ogled vsebine.

Dokumentacija in podpora

S programom No Sidebar Pro dobite dostop do podrobnih navodila po korakih o tem, kako nastaviti temo za svoje spletno mesto tako kot v predstavitveni različici.

No Sidebar Pro ni na voljo za enkratno pristojbino za nakup, ki vam omogoča uporabo teme na neomejenem številu spletnih mest. Dobiš tudi dostop do neomejene e-poštne podpore. StudioPress je znan po kakovosti in hitrosti njihove uporabniške podpore.

Če ste ljubitelj okvira Genesis, lahko z naložbami v StudioPress ProPlus prihranite veliko denarja. Z enkratnim plačilom dobite dostop do vseh tem StudioPress, skupaj s posodobitvami in podporo za vse življenje. Dobili boste tudi samodejen dostop do vseh novih tem, ki jih bodo izdali v prihodnosti.

Naš rezultat

No Sidebar Pro je lepa minimalna predloga za izvajalce in glasbenike, ki želijo pokazati svoje delo svojim oboževalcem. Ta tema ima čisto, preprosto postavitev, ki jo je enostavno vzdrževati.

No Sidebar Pro dajemo 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Zdaj ni nobene stranske vrstice »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map