СтудиоПресс Дигитал Про

Дигитал Про је прелепа деца Генесис теме створена за изградњу веб локације око дигиталне робе. То је лагана ВордПресс тема која подржава додатак ВооЦоммерце и садржи многа подручја садржаја на почетној страници за постављање истакнутих позива на акције. Погледајмо рецензију Дигитал Про и сазнаћемо зашто он може бити одличан избор за вашу веб локацију.


Снимак заслона студиопресс дигитал про

О Дигитал Про-у

Дигитал Про је дечја тема оквира Генесис који је објавио СтудиоПресс, тако да ћете морати да инсталирате оквир Генесис пре него што инсталирате тему.

Дечија тема наслеђује све функције од матичне теме. Употреба подређене теме на вашој веб локацији топло се препоручује јер осигурава да се приликом ажурирања родитељске теме не изгуби прилагођавање. Можете прочитати више о томе зашто вам треба дечја тема.

Оквир Генесис функционира као темељ ваше веб странице и већ покреће преко 500 000 ВордПресс веб локација. Долази са ВордПресс СЕО подешавања и лагана је тема.

Једноставност и једноставност употребе

Једна од главних предности Дигитал Про-а је та што је супер једноставан за употребу. Нећете наћи никакву надувену карактеристику у њој. За разлику од већине других премиум тема, додатни мени се не додаје након инсталације за подешавање ваше теме.

Сва прилагођавања тема могу се обавити помоћу виџета или ВордПресс алата за прилагођавање тема. То значи да можете прилагодити боје, позадинску слику и друге поставке теме тако што ћете прегледати преглед у стварном времену.

Предложак одредишне странице

Предложак одредишне странице помаже вам да креирате прилагођене одредишне странице на вашој веб локацији без приказивања навигацијског менија или било које друге вањске везе. Помаже вам да оптимизирате одредишну страницу за велике конверзије.

Неколико области виџета

дигитална подручја виџета

Поред редовне бочне траке, у Дигитал Про-у ћете пронаћи и неколико области виџета. Можете их прилагодити према вашем бренду.

подешавања садржаја насловне стране

 • 3 Подручја виџета на насловној страни: Садржај почетне странице треба додати подручјима виџета насловне странице. Идите на позадинску слику почетне странице Изглед »Прилагоди» Подешавања садржаја за насловну страницу.
 • 3 Фоотерс: Тема омогућава додавање три подножја на вашој веб локацији.
 • Након уласка: Видгети који су додани у ово подручје виџета биће приказани након појединачних уноса. Ова област виџета је најбоље место за уметање вашег промотивног садржаја.

Неограничене могућности боја

дигиталне про боје

Не ограничава вас ограничен број скинова за избор веб локације. Дигитал Про долази са алатом за одабир боја који вам омогућава да одаберете било коју акцентну боју. Можете чак да унесете шестерокутни код боје коју желите да користите.

Остале СтудиоПресс теме које треба размотрити

Поред Дигитал Про, СтудиоПресс нуди и многе друге теме за изградња ВордПресс странице око дигиталне робе. Већ смо овде представили неколико њих. Су:

СтудиоПресс Инфинити Про

генесис инфинити про преглед

СтудиоПресс Инфинити Про нуди пуно предложака за развој вашег дигиталног пословања, укључујући предлошке странице и предлошке страница за снимање олова. Почетна страница садржи четири различите позадинске слике. Подручје ван екрана видгет-а омогућава вам додавање искачућег садржаја као што је банер, оптин оквир или било који други промотивни виџет.

СтудиоПресс Смарт Пасивни приход Про

Смарт-Пасиве-Приход-Про-тема-почетна страница

СтудиоПресс Смарт Пасивни доходак Про могао би бити прави избор за вас ако желите да направите веб локацију попут блога Смарт Пасивни приход Пат Флинна. Слично као што је Дигитал Про, и на вашој почетној страници можете да видите истакнуте ЦТА тастере и да свој промотивни садржај користите на Након уласка област виџета.

Документација и подршка

Након куповине Дигитал Про, добићете приступ њиховој документацији која вам говори како да поставите своју веб локацију баш као и демо локацију. Такође можете да приступите комплетној листи исечака кода како бисте прилагодили своју тематику Генесис цхилд.

Тема и оквир Генесис можете купити за 99,95 УСД.

Да бисте добили приступ целокупној њиховој колекцији тема, можете купити СтудиоПресс ПроПлус за 499,95 УСД. Можете користити све њихове постојеће теме на неограниченом броју веб локација и добити приступ свим будућим темама које икада издају.

СтудиоПресс не наплаћује накнаду за лиценцу по веб локацији, што значи да бисте је могли користити на већем броју веб локација без додатних трошкова. Најбољи део је то што ћете након куповине добити ажурирања и подршку током целог живота.

Они нуде подршку путем е-поште и врло брзо реагују на захтеве подршке.

Наш резултат

Тема СтудиоПресс Дигитал Про омогућава вам да лако направите веб локацију дигиталног пословања око дигиталне робе. Предодређен је за ВооЦоммерце, тако да лако можете да покренете и покренете своју интернетску трговину. Такође вам омогућава да додате бројне позиве радњама на различитим локацијама на почетној страници.

Као и свака СтудиоПресс тема, Дигитал Про је лаган, брз, претраживач оптимизован, и одзиван.

Ако до сада нисте користили ниједну тему СтудиоПресс, вероватно ћете требати да потражите њихову документацију да бисте започели и учинили да она изгледа слично на демо локацији.

СтудиоПресс Дигитал Про дајемо 4,6 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.5 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Набавите Дигитал Про одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map