StudioPress enajst40 Pro

Iščete temo časopisa ali revije WordPress? StudioPress eleven40 Pro je lepo zasnovana tema za osebni blog, časopis ali revijo, ki jo poganja Genesis Framework. V tem pregledu eleven40 Pro bomo prikazali njegove značilnosti in vam pomagali ugotoviti, ali je to prava tema za vaše potrebe.


Pregled Eleven40 Pro

Približno enajst40 Pro

eleven40 Pro je tema podjetja StudioPress, ki je splošno znana kot eden najboljših prodajalcev tematik WordPress. Njihove teme imajo okvir Genesis, ki je močan, hiter in enostaven za postavitev. StudioPress eleven40 Pro je vaša tema, če imate lastno revijo, vodite časopis ali nameravate ustvariti osebni blog z veliko vsebine.

Značilnosti eleven40 Pro

Tema eleven40 Pro podpira več področij pripomočkov, prilagojene možnosti, postavitev dveh in treh stolpcev, pripomoček za uporabniški profil, dolgo nogo, štiri barvne sheme in več.

Na izbiro z enim klikom obstaja več možnosti postavitve, da popolnoma spremenite strukturo svojega spletnega dnevnika ali spletnega mesta. Nastavitve teme Genesis zajemajo tudi arhive vsebin in možnosti predloge strani.

Oglejmo si podrobnosti funkcij StudioPress eleven40 Pro:

Vsebinski arhivi

Tema revije ni popolna brez vsebinskih arhivov. Dolgi arhivi, ki se odlično prikazujejo na vašem spletnem mestu, izgledajo strokovno za spletni časopis ali revijo. Vašim bralcem bo pomagal najti vsebino iz preteklih mesecev ali let.

Nastavitev prikaza arhiva vsebine je del teme enajst40 Pro. To možnost lahko upravljate z nastavitvami teme Genesis.

Vsebinski arhivi

Te nastavitve so precej podobne nastavitvam objave, kjer lahko določite prikaz vsebine, omejitev znakov, možnost prikazane slike in stran s strani v primeru dolgih arhivov.

Postavitve

StudioPress eleven40 Pro ima 6 različnih postavitev za ustvarjanje spletnega mesta za revijo ali časopise. Postavitve so zajele največ dve stranski vrstici in možnosti polne širine.

Nastavite postavitve

Omogoča vam ustvarjanje spletnega mesta z eno stransko vrstico, dvema stranskima ali brez stranskih vrstic. Vendar se lahko stranske vrstice premaknejo na katero koli stran ali obe strani zaslona.

Vsebino lahko napolnite s stranskimi vrsticami s pomočjo gradnikov.

Pripomočki stranske vrstice

Če uporabljate postavitev dveh stolpcev, bodo v primarnem območju pripomočka bočne vrstice vidni pripomočki prikazani bodisi na levi ali desni strani zaslona glede na vašo postavitev.

Če ima vaša postavitev tri stolpce, potem obstaja več možnosti. Stranske vrstice lahko prikažete na obeh straneh, levi in ​​desni strani v skladu z nastavitvami postavitve.

Meniji

Tema ima dve meniji. Lokacija primarnega menija, ki se prikaže v naslovu mesta. Se pa v spodnjem nogi prikaže sekundarni meni.

Lokacije v meniju

Na obeh lokacijah lahko prikažete isti meni ali ustvarite ločene menije za primarne in sekundarne lokacije.

Lepljiva glava

Tema ima privzeto lepljivo glavo, ki vsebuje vaš logotip in meni. To bo vaš glavni meni, ki uporabnikom pomaga pri enostavni navigaciji do katerega koli dela spletnega dnevnika.

Lepljiva glava se pomakne s svojim drsnikom na dnu zaslona.

Plošča za prilagajanje

Plošča za prilagajanje teme je zajela vse nastavitve v enem razdelku. Od identitete spletnega mesta do ozadja glave, barvnih shem, drobtin in še več.

Prilagodite ploščo

Spodaj je omenjenih nekaj pomembnih nastavitev, s katerimi lahko upravljate ploščo za prilagajanje:

Slika glave: Priporočljiva velikost slike za glavo je navedena v nastavitvah in sliko lahko preprosto obrežete po nalaganju.

Barvne sheme: Barvne sheme teme enajst40 Pro spremenijo barvo povezav in nekaj zavihkov. V tej temi so na voljo 4 možnosti barv.

Barvne sheme

S ploščo za prilagajanje je enostavno prestaviti barvno shemo. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite, da ustrezajo vašemu načinu dela. Vendar bo barva glave ostala enaka.

Komentarji in povratne informacije: Ta nastavitev vam omogoča, da z enim klikom omogočite ali onemogočite komentarje in povratne informacije na objave in strani.

Odziven za mobilne naprave

StudioPress eleven40 Pro je popolnoma odziven WordPress tema za revije in časopise. Vsebina se samodejno prilagodi glede na velikost zaslona vaše naprave.

Ta tema je združljiva z brskalnikom in odlično deluje z vsemi spletnimi brskalniki.

Dokumentacija in podpora

Z eleven40 Pro dobite dostop do podrobnih navodila po korakih o tem, kako nastaviti temo za svoje spletno mesto tako kot predstavitev.

StudioPress eleven40 Pro je na voljo za enkratno plačilo, ki vam omogoča uporabo teme na neomejenem številu spletnih mest. Dobiš tudi dostop do neomejene e-poštne podpore. StudioPress je znan po kakovosti in hitrosti njihove uporabniške podpore.

Če ste ljubitelj okvira Genesis, lahko z naložbami v StudioPress ProPlus prihranite veliko denarja. Z enkratnim plačilom dobite dostop do vseh tem StudioPress, skupaj s posodobitvami in podporo za vse življenje. Dobili boste tudi samodejen dostop do vseh novih tem, ki jih bodo izdali v prihodnosti.

Naš rezultat

StudioPress eleven40 Pro je tema programa WordPress za revije, časopise in osebni blog. Postavitev je urejena, uporabite trdne barve in .

Prav tako smo ugotovili, da je tema enostavna za uporabo z ravno dovolj možnostmi za prilagajanje. Zgrajena je na osnovi Genesis, ki je hiter, lahek in dobro kodiran. Poleg tega vključuje odlično neomejeno podporo in vseživljenjske posodobitve za samo enkratno plačilo.

StudioPress dajemo enajst40 Pro 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite eleven40 Pro zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map