СтудиоПресс Ентерприсе Про

Тражите предузеће ВордПресс тему? Ентерприсе Про је прекрасно дизајнирана пословна тема коју покреће оквир Генесис који је чини брзом и поузданом. У овом прегледу СтудиоПресс Ентерприсе Про, показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


СтудиоПресс Ентерприсе Про преглед

О Ентерприсе Про

Ентерприсе Про је тема компаније СтудиоПресс, познатог издавача и маркетиншких тема на мрежи ВордПресс. Ова тема долази са Генесис Фрамеворк-ом који је чини једноставном, јаком и бржом од осталих тема ВордПресс-а.

СтудиоПресс Ентерприсе Про је најбољи за предузећа, консултантске фирме и друга мала предузећа. Има уредан и леп дизајн како би удовољио вашим потребама.

Карактеристике Ентерприсе Про

Слично као и већина тема СтудиоПресс-а, Ентерприсе Про долази са невероватном прилагођеном плочом и подршком за видгете за подешавање ваше веб странице. Подручја видгета за почетну страницу и предлошке прилагођених страница олакшавају вам додавање садржаја.

Постоји више распореда и опција колорних схема у теми да бисте променили изглед и изглед свог вебсајта по потреби. Основним подешавањима теме можете управљати из Генесис опција доступних на Админ панелу ВордПресс.

Погледајмо детаљно карактеристике теме Ентерприсе Про:

Заглавље и мени

Заглавље ове теме је пристојно са могућношћу додавања логотипа и линије компаније. На десној страни постоји широк простор који се може користити за приказивање друштвених икона, траке за претрагу и још много тога.

Заглављем можете лако да управљате из дела видгета теме. Међутим, менијем се може управљати из општих подешавања ВордПресс-а.

Подешавања менија

Постоје 2 локације менија у теми. Примарни мени појављује се у заглављу, а секундарни мени у подножју веб странице.

Генесис Видгетс

Ентерприсе Про има неколико додатака Генесис који су доступни у одељку ВордПресс виџета. Најважнији видгети које не желите да пропустите су истакнуте странице и истакнути постови ове теме.

Генесис Видгетс

Ови видгети имају детаљне опције за приказивање страница и постова на вашој веб локацији. Једноставно можете да превучете и испустите истакнуте странице и истакнуте видгете за постове у доступним подручјима виџета ове теме.

Истакнуте странице

Као што можете видети на горњој слици, овај виџет има мноштво опција за приказивање истакнутих страница. Омогућава вам да лако додате или уклоните било која подешавања, сортирате странице, прикажете или сакријете информације, детаље о аутору и још много тога.

Додатак истакнутих постова од Генесис-а има исте опције као и ВордПресс постове.

Подручја виџета на почетној страници

Теме СтудиоПресса лако се постављају због подручја видгета за почетну страницу. Ова подручја виџета воде вас да правилно додате видгете без икаквих проблема. Када отворите сваки виџет, постоје упутства које видгете треба да додате овде или где ће они приказати садржај на почетној страници.

Подручја виџета на почетној страници

Неколико важних области виџета су:

Заглавље десно: Ова област виџета има ограничене могућности за приказ текста, обрасца за претрагу или прилагођених менија. Приказује ваш садржај у заглављу поред логотипа ваше веб локације.

Почетна – Врх и дно: Две невероватне области виџета су за садржај тела. Подручје горњег видгета покриће цео горњи део ваше почетне странице, најбоље за клизач слике. Међутим, доња област је погодна за представљене постове.

Након уноса: Ово је паметан начин за приказивање недавних чланака, слика са позивом на радњу и још много тога. Појављује се након сваког поста или појединачног уноса.

Остала подручја виџета су општа као што су бочна трака и подножје. Они функционишу у складу са изгледом вашег веб локације.

Про прилагођени панел

Прилагођени панел теме покрива све што је потребно за подешавање веб локације. Од идентитета веб локације до слике заглавља, менија, виџета и још много тога.

Прилагођени панел

Има могућност промене колорне шеме и изгледа сајта једним кликом. Иди на Шема боја и изаберите своју шему боја из 6 опција на падајућем изборнику.

Шема боја

Слично томе, можете ићи на Изглед сајта поставку и одаберите распоред који вам је потребан из 6 опција које су доступне на падајућем изборнику.

Изглед сајта

Остала подешавања на овом панелу за прилагођавање су попут дробтина, архива садржаја, коментара и повратне листе. Такође можете да додате било који додатни ЦСС за стил свог веб локације.

Документација и подршка

Са Ентерприсе Про добијате приступ детаљним водичима детаљних корака о томе како подесити тему за своју веб локацију баш као и демо.

СтудиоПресс Ентерприсе Про доступан је за једнократну накнаду за куповину која вам омогућава употребу теме на неограниченом броју веб локација. Такође добијате приступ неограниченој подршци путем е-поште. СтудиоПресс је познат по квалитету и брзини корисничке подршке.

Ако сте љубитељ оквира Генесис, можете уштедети много новца улагањем у СтудиоПресс ПроПлус. Једнократном накнадом добијате приступ свим темама СтудиоПресс-а, као и доживотна ажурирања и подршку. Добићете и аутоматски приступ било којим новим темама које ће објавити у будућности.

Наш резултат

СтудиоПресс Ентерприсе Про је ВордПресс тема за предузећа, консултанте и мала предузећа. Изглед је паметан и чист, са солидним лепим бојама.

Такође, открили смо да је тема једноставна за коришћење са довољно довољно опција за прилагођавање. Изграђен је на основу оквира Генесис, који је брз, лаган, добро кодиран и добар за њега ВордПресс СЕО. Уз то, укључује одличну неограничену подршку и доживотна ажурирања за само једнократну накнаду.

СтудиоПресс Ентерприсе Про дајемо 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите Ентерприсе Про одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map