StudioPress Executive Pro Pregled

Iščete temo, ki na vidnem mestu prikazuje vaše najpomembnejše projekte? Executive Pro je otroška tema WordPress za okvir Genesis. Omogoča vam, da svoje poslovne cilje in vizijo na vrhunski način predstavite. V tem pregledu Executive Pro bomo podrobno delili funkcije, da vam pokažemo, zakaj je ta tema lahko odlična izbira za vaše spletno mesto.


Izvršni pregled Pro

O izvajalcu Pro

Executive Pro je tema podjetja StudioPress, priljubljenega razvijalca teme WordPress. To je preprosta tema, ki vam pomaga, da svojim strankam v elegantnem slogu prikažete svoje vrhunske storitve. Ima vgrajene škatle funkcij ali zameglitev za prikaz pomembnih izdelkov s slikami, tako da jih lahko kupci vidijo že na prvi pogled na vaši spletni strani.

StudioPress vam prinese ugodnost enkratnega nakupa z življenjskimi posodobitvami, tako da lahko to temo uporabljate na več mestih, kolikor želite.

Značilnosti Executive Pro

Preprosta in elegantna zasnova z veliko funkcijami je na voljo v tej temi. Executive Pro je zgrajen tako, da vam omogoča enostavno ustvarjanje močnega spletnega mesta s pomočjo pripomočkov in enostavne prilagoditve.

Oglejte si nekaj ključnih funkcij, ki vam omogočajo, da se odločite, zakaj je Executive Pro lahko prava izbira:

Prilagojevalec tem

Se sprašujete o urejanju teme v realnem času? Executive Pro ima program za prilagajanje tem, ki vam omogoča urejanje barvne sheme, vsebine, slike ozadja in še več.

Prilagojevalec tem

Preizkusite lahko žive barve in jih v realnem času vidite, kako se spreminjajo na ozadju spletnega mesta. Omogoča vam tudi ustvarjanje lastne barvne sheme. Če barva ni primerna, lahko uporabite tudi ozadje in ga vidite v predogledu. Spremenite lahko toliko slik, da dobite najboljšo sliko za ozadje svojega spletnega mesta.

S pripomočkom za prilagajanje lahko spremenite barvo povezav in drugo oblikovanje povezav. Podobno kot barva ozadja lahko pri povezavah, ki ustrezajo vašemu spletnemu mestu in slikam, uporabite katero koli barvno shemo.

Tematska področja gradnikov

Executive Pro ponuja več področij pripomočkov, ki jih lahko v nobenem trenutku prilagodite tako, da ustvarite zmogljivo spletno mesto. Celotno domačo stran lahko uredite tako, da dodate gradnike za slike in drugo koristno vsebino.

Področje pripomočka Primarna stranska vrstica vam bo pomagalo, ko izberete postavitev spletnega mesta z 2 ali 3 stolpci. Vendar vam bo območje pripomočka za domačo stran Call to Action omogočilo, da dodate svoj klic v sporočilo o akciji ali gumb s povezavo.

Tematski gradniki

Drsnik za slike lahko dodate na področju pripomočka Domači drsnik. Priporočamo vam uporabo Soloquy slikovni vtičnik drsnik, ki je na voljo s preprostim pripomočkom, s katerim lahko dodate drsnik slike na katerem koli področju.

Eden najpomembnejših pripomočkov je After Entry. To je edinstvena funkcija, ki ima zelo malo tem StudioPress. Če imate na stotine strani ali objav, vam ni treba ročno dodajati istega sporočila. V tem pripomočku lahko preprosto dodate sporočilo ali katero koli drugo koristno vsebino in to je vse.

Področja pripomočkov Vrh in Domača stran Srednja spletna stran vam omogočata prilagajanje vrha in sredine strani. Na tem področju lahko dodate meni, ikone družbenih medijev, polja s funkcijami in drugo vsebino.

Ta tema ima tudi tri področja pripomočkov za podnožje, tako da lahko dodate hitre povezave, podrobnosti o lokaciji ali kateri koli drug pripomoček po vaši izbiri. Če želite izvedeti več, morate brati Noga WordPress.

Območje desnega nastavka glave

Kot smo že omenili, ima Pro Pro veliko področij pripomočkov. Drugo pomembno področje pripomočkov je Header Right. Običajno se prikaže na zgornji desni strani poleg naslova ali logotipa vašega spletnega mesta.

To območje pripomočka sprejema le nekaj vrst pripomočka, kot so meni po meri, obrazec za iskanje in besedilni gradnik. S tem območjem pripomočka boste prihranili pred bolečino urejanja kode in prilagodili podrobnosti glave.

Odziven in optimiziran

Morda veste, da morajo biti vsa spletna mesta odzivna, da dobro delujejo z iskalniki. Executive Pro je popolnoma odzivna tema in odlično deluje na vseh velikostih zaslona. Moral bi preveriti kaj je odzivna tema.

Optimiziran je tudi za hitrejše delovanje kot običajno. Vsebina je razdeljena v polja in to pospeši spletno stran za uvrstitev v iskalnike.

Dokumentacija in podpora

Dobili boste dostop do navodil po korakih za nastavitev teme Executive Pro na svojem spletnem mestu, saj deluje v predstavitveni različici.

Executive Pro je na voljo za enkratno plačilo za nakup, ki vam omogoča uporabo teme na neomejenem številu spletnih mest. Dobiš tudi dostop do neomejene e-poštne podpore. StudioPress je znan po kakovosti in hitrosti njihove uporabniške podpore.

Če ste ljubitelj okvira Genesis, lahko z naložbami v StudioPress ProPlus prihranite veliko denarja. Z enkratnim plačilom dobite dostop do vseh tem StudioPress, skupaj s posodobitvami in podporo za vse življenje. Dobili boste tudi samodejen dostop do vseh novih tem, ki jih bodo izdali v prihodnosti.

Naš rezultat

Tema Executive Pro je primerna za podjetja, da prikažejo in promovirajo izdelke in storitve na svojem spletnem mestu. Enostavna nastavitev teme z več področij pripomočkov vam bo omogočila hitro in hitro delovanje in obratovanje spletnega mesta..

Podarimo Executive Pro 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite Executive Pro zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map