СтудиоПресс Лифестиле Про

Тражите часопис и стил живота за ВордПресс? Лифестиле Про је чиста и уредно дизајнирана тема са елегантним бојама, паметним распоредом и невероватном флексибилношћу. У овом прегледу СтудиоПресс Лифестиле Про приказаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


Лифестиле Про преглед

О Лифестиле Про-у

Лифестиле Про је тема СтудиоПресс-а, познате интернет продавнице познате по својим моћним ВордПресс темама. Ова тема долази са Генесис Фрамеворк-ом који је чини једноставном, јаком и брзом од осталих ВордПресс тема.

Интернет објављивање олакшано је невероватним и снажним оквиром стила часописа Лифестиле Про.

Карактеристике Лифестиле Про-а

Као и друге теме СтудиоПресс-а, Лифестиле Про је лако подесити са својим моћним областима виџета и невероватним панелима за прилагођавање. Тема долази са 2 менија који се појављују пре и после слике у заглављу.

Паметне могућности распореда, неограничене боје, заглавље и позадинска слика и тона осталих функција чине ову тему одличним избором. Међутим, поставке Генесис теме покривају основне могућности веб локације.

Погледајмо карактеристике Лифестиле Про теме:

Мобиле Респовабле Десигн

Лифестиле Про је мобилни респонзивна тема Покреће Генесис Фрамеворк. Заснован је на блоковима од заглавља до подножја који се аутоматски прилагођавају у складу са величином екрана.

Садржај на веб локацији је читљив на било ком мобилном уређају без устручавања зумирања на њега. Неће бити хоризонталног померања и вертикално померање је глатко на свим веб страницама на било којем уређају.

Снажне области виџета на почетној страници

Подручја виџета почетне странице за тему Лифестиле Про су невероватна. Омогућују вам да лако додате садржај у сваком одељку из заглавља у подножје ваше веб странице.

Подручја виџета

Сва ова подручја виџета имају своја објашњења (када их издвојите) о положају и врсти виџета који бисте требали да користите у њима..

Неколико важних области виџета су:

Заглавље десно: Ово подручје виџета је флексибилно за видгете попут траке за претрагу, друштвених икона, текстуалног видгета или малог прилагођеног менија. Ако остане празно, неће утицати на заглавље. Међутим, логотип и линија ће бити приказани у центру.

Сидебар: Постоје два подручја виџета са бочном траком. Ова подручја виџета ће функционисати у складу са бројем ступаца које одаберете у изгледу веб локације. Ако ваш изглед подржава једноструку или двоструку бочну траку, тада ће приказати видгете у складу с тим. Према заданим поставкама, примарна област виџета на бочној траци приказат ће видгете на распореду у два ступца.

Кућа: Постоје 4 подручја виџета за одељак почетне странице. Ова подручја виџета ће постављање учинити једноставним. Треба само да додате видгете за сваки одељак почетне странице.

Горњи и средњи простор су за клизач и садржај. Међутим, доњи десни и доњи леви деље ваше почетне странице с доње стране подједнако.

Доња област виџета

Ова подјела изгледа прелепо. Можете да прикажете свој истакнути садржај у доњем делу. Са Генесис – Истакнуте поруке виџет, добићете мноштво опција за подешавање за оба доња дела.

Генесис Феатуред Постс

Једноставно додајте наслов, изаберите категорију, прикажите аутора, представљену слику и још много тога. Можете одабрати различите поставке за сваки пут када користите овај Генесис видгет.

Смарт Лаиоутс

Тема долази са 6 паметних изгледа за садржај пуне ширине, две колоне и три опције колона.

Смарт Лаиоут

Примарна бочна трака је општа бочна трака. Иако ће се секундарна бочна трака чинити уском. Можете да додате странице или категорије у помоћну бочну траку.

Менији

Лифестиле Про тема има 2 менија. Први мени ће се појавити пре заглавља, а други мени после заглавља. Ови менији се могу подесити из општих подешавања менија ВордПресс или на табли за прилагођавање.

Менији заглавља

Такође можете да додате мени у подножју користећи подручја фидова подножја. Може се лако прилагодити за странице, постове и категорије.

Једноставно прилагођени панел

Прилагођени панел теме СтудиоПресс Лифестиле Про има све основне и напредне опције од логотипа, логотипа, менија, виџета, архива, коментара, трацкбацк-а, бреадцрумбс-а и још много тога.

Прилагођени панел

Овде можете лако да додате заглавље и позадинску слику. У случају да слике не користите, омогућава вам и одабир боја заглавља и позадине.

Документација и подршка

Са Лифестиле Про добијате приступ детаљним водичима детаљних корака о томе како подесити тему за своју веб локацију баш као и демо.

СтудиоПресс Лифестиле Про доступан је за једнократну накнаду за куповину која вам омогућава употребу теме на неограниченом броју веб локација. Такође добијате приступ неограниченој подршци путем е-поште. СтудиоПресс је познат по квалитету и брзини корисничке подршке.

Ако сте љубитељ оквира Генесис, можете уштедети много новца улагањем у СтудиоПресс ПроПлус. Једнократном накнадом добијате приступ свим темама СтудиоПресс-а, као и доживотна ажурирања и подршку. Добићете и аутоматски приступ било којим новим темама које ће објавити у будућности.

Наш резултат

СтудиоПресс Лифестиле Про је ВордПресс тема за часописе, стил живота и лични блог. Изглед је паметан и чист, са солидним лепим бојама.

Такође, открили смо да је тема једноставна за коришћење са довољно довољно опција за прилагођавање. Изграђен је на основу оквира Генесис, који је брз, лаган, добро кодиран и погодан за њега ВордПресс СЕО. Уз то, укључује одличну неограничену подршку и доживотна ажурирања за само једнократну накнаду.

СтудиоПресс Лифестиле Про поклањамо 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите Лифестиле Про одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map