СтудиоПресс Магазине Про

Магазине Про је прелепа тема часописа ВордПресс, с пуно опција за прилагођавање садржаја почетне странице. Изграђен је на основу брзог и лаганог оквира Генесис-а и нуди много различитих опција изгледа за избор. У овом прегледу СтудиоПресс Магазине Про, помоћи ћемо вам да одлучите да ли је Магазине Про права тема часописа за вашу веб локацију.


преглед часописа студиопресс магазине про

О СтудиоПресс Магазину Про

Магазине Про је дечја тема оквира Генесис компаније СтудиоПресс, тако да су вам потребни и оквир Генесис и дечија тема Магазине Про инсталирани на вашој веб локацији како би он функционисао.

Дечија тема наслеђује све карактеристике из матичне теме. Употреба подређене теме на вашој веб локацији помаже вам да направите подешавања на њој без бриге да ћете их изгубити након ажурирања родитељске теме. Можете прочитати више о томе зашто вам треба дечја тема.

Генесис функционише као темељ ваше веб странице и већ покреће 500 000 ВордПресс сајтова. Долази са ВордПресс СЕО подешавања и лагана је ВордПресс тема која неће успорити вашу веб локацију.

Погледајмо доље карактеристике СтудиоПресс Магазине Про.

3 Подручја виџета почетне странице

Садржај на почетној страници можете прилагодити тако што ћете отићи на панел Видгетс на вашој ВордПресс контролној табли. Магазине Про подржава три подручја садржаја за вашу почетну страницу. Можете их прилагодити према вашем бренду. Подручја видгета за почетну страницу су:

 • Почетна – Топ: Ово подручје виџета приказује се одмах испод дела заглавља. На демо локацији је у овом виџету приказан истакнути чланак.
 • Хоме- Миддле: Савршено је подручје виџета за приказивање ваших недавних постова или истакнутих постова из одређене категорије. Чланци у овом виџету биће организовани хоризонтално.
 • Почетна – Дно: Ова област виџета појављује се одмах изнад одељка подножја. Чланци у овом виџету биће организовани вертикално.

Подржава неколико Видгетизед садржаја подручја

области за виџете часописа

Осим подручја виџета на почетној страници, тема подржава две бочне траке и три подручја садржаја подножја. Поред тога, такође можете пронаћи две области виџета на вашем панелу видгета. Су:

 • Заглавље десно: Ова област виџета појављује се поред наслова и логотипа. Најприкладнији је за приказивање прилагођеног менија, обрасца за претрагу или текстуалног виџета.
 • Након уласка: Видгети који су додани у ово подручје виџета биће приказани након појединачних уноса. Ова област виџета је најбоље место за уметање вашег промотивног садржаја. На овај начин можете завести своје посетиоце да се укључе у ваш промо садржај након што прочитају ваш чланак.

6 јединствених изгледа поста

изглед магазина

Магазине Про подржава две бочне траке. У уређивачу странице наћи ћете опцију за одабир јединственог изгледа за појединачне постове. Такође можете прилагодити изглед веб локације тако што ћете се кретати до Изглед »Прилагоди» Изглед странице. Магазине Про подржава следеће изгледа.

 • Десна бочна трака
 • Лева бочна трака
 • Две десне бочне траке
 • Две леве бочне траке
 • Лева и десна бочна трака
 • Нема бочне траке

Предлошци са 3 странице

Тема подржава три предлошка страница, поред подразумеваног предлошка. Су:

 • Арцхивес: Помоћу прилагођеног предлошка архиве можете да креирате списак стилова мапе свих страница, категорија, аутора, месеци архивирања итд.
 • Блог: Приказује ваше недавне постове на блогу.
 • Слетање: Помоћу овог обрасца можете да направите одредишну страницу без навигационог менија.

Лепљиви навигациони мени

Магазине Про такође подржава два менија и можете изабрати који мени ће се појавити на свакој локацији. Примарни навигациони мени држи се на врху екрана посетиоца и помиче се заједно са њима.

Ако вам се та функција не свиђа, уместо тога можете да додате своје меније у помоћни навигациони мени. Појављује се испод заглавља ваше веб локације.

Документација и подршка

Након куповине добићете приступ опсежној документацији која објашњава све уграђене функције и како поставити своју веб локацију баш као и демо локацију.

СтудиоПресс такође нуди општу документацију за оквир Генесис, укључујући исечке кода које можете користити да бисте додатно прилагодили своју тему.

Магазин Про доступан је за једнократну накнаду за куповину која вам омогућава употребу теме на неограниченом броју веб локација. Такође добијате приступ неограниченој подршци путем е-поште. СтудиоПресс је познат по квалитету и брзини корисничке подршке.

Ако волите Магазине Про, размислите о инвестирању у вишенаменски пакет СтудиоПресс Про Плус. Добићете тренутни приступ свим темама СтудиоПресс-а, укључујући подршку и исправке.

Пакет укључује више од 1.700 долара премиум ВордПресс теме за једнократну накнаду од 499,95 УСД.

Наш резултат

Магазин Про би могао бити најбољи избор за вас ако тражите тему часописа који подржава мноштво различитих подручја садржаја на вашој почетној страници. Најприкладнији је за новинске портале, интернетске публикације или личне блогове.

Најбоље од свега је што је изграђен на оквиру Генесиса, брз, лаган и добро кодиран. Уз то, укључује одличну неограничену подршку и доживотна ажурирања за само једнократну накнаду.

СтудиоПресс Алтитуде Про дајемо 4,8 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.5 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Набавите Магазин Про одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map