СтудиоПресс Нема бочне траке Про

Тражите ВордПресс тему за креирање веб странице о уметности и музици? Но Сидебар Про је елегантна тема за минималисте да лепо приказују своје уметничко дело. У овом прегледу СтудиоПресс Но Сидебар Про, показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


Нема прегледа бочне траке

О Нема Сидебар Про

Но Сидебар Про је тема компаније СтудиоПресс, познате ВордПресс продавнице са прелепим предлошцима. То је потпуно одговарајућа тема, тако да се дизајн прилагођава вашем мобилном уређају, а садржај је лако читљив на било којој величини екрана.

Ову тему можете користити у више сврха. Елегантан и елегантан стил омогућава вам да професионално представите своје пословање и услуге посетиоцима.

Предност Генесис теме је у томе што долази са ажурирањима током целог живота и може се користити на неограниченим веб локацијама плаћајући само једнократну накнаду за куповину.

Карактеристике Но Сидебар Про

СтудиоПресс Но Сидебар Про има 3 подручја виџета за приказивање вашег садржаја, више распореда страница, респонзивни дизајн и прилагођавач уживо који вам омогућава да извршите измене у прегледу у стварном времену.

Погледајмо детаљно функције Но Сидебар да видимо да ли је то добро подударање за вашу веб локацију:

Више области виџета

Подручја видгета на „Но Сидебар“ помажу у лакој приказивању садржаја на вашој веб локацији. Једноставно можете да испустите видгете по вашем избору да бисте приказали услуге за своје купце.

Подручја виџета

У овој теми добијате 3 области виџета. Ево детаља:

  • Порука добродошлице: Ово поље виџета ће приказати ваш садржај изнад постова на почетној страници. Овде можете додати виџет клизача слике. Препоручујемо вам да користите Солилокуи клизач слике који се испоручује са уграђеним клизачем и другим невероватним функцијама за уштеду времена.
  • Након уноса: Можете да додате видгете који ће се појављивати након сваког поста у ВордПресс-у. То штеди пуно времена јер вам није потребно понављати исти садржај након сваког поста. Овај садржај може бити ваш позив на акцију или завршна белешка.
  • Пријава за билтен: Додајте видгете у ово подручје за пријаву билтена како бисте их приказали на страници предлошка билтена.

Прилагођени предлошци странице

Ниједна бочна трака нема подразумеване, архиве, блогове и друге прилагођене предлошке за странице. Свака страница је јединствена и омогућава вам да лепо прикажете садржај.

Атрибути странице

Ове унапред направљене шаблоне поставиће садржај у складу са дизајном, тако да не морате ништа да ручно аранжирате. Страница шаблона билтена такође има подручје виџета, тако да можете лако да додате видгете да бисте приказали садржај или везе по вашим потребама.

Боје и позадинска слика

Можете поставити боје позадине, везе за мени, садржај подножја, видгете бочне траке и акценте на телу. Пружа вам могућност у алату за прилагођавање да креирате своје боје.

Боје

Постоје уграђене теме боја и могућности кодова у боји. Прегледавање промјена на десној страни екрана можете видети уживо.

Опција позадинске слике омогућиће вам да додате сопствену слику у пуној величини као насловницу своје веб локације. Ако планирате да додате ову слику, проверите да она мора бити у највећој могућој резолуцији.

Коментари и повратне поруке

Ова тема је једноставна за једноставно омогућавање или онемогућавање коментара и трацкбацк-а са ваших ВордПресс страница и постова помоћу алата за прилагођавање. Може се гледати уживо када означите било која подешавања.

Коментари и повратне поруке

Коментари и повратне поруке помажу у СЕО рангирање ваше веб странице. Ангажира вашу публику, тако да на свом блогу добијате добре приказе страница и интеракције.

Архива садржаја

Када имате пуно садржаја на својој веб локацији, потребан вам је аутоматски архивирање. Ниједна бочна трака Про нема посебан одељак за подешавања архиве садржаја у алату за прилагођавање. То утиче на било коју страницу са уносом блогова, укључујући архиву, аутора, блога, категорију, претраживање и странице са ознакама.

Архива садржаја

Ова подешавања укључују опцију приказа архивираног садржаја. Можете ограничити знакове поста и омогућити / онемогућити истакнуту слику. Овде се може подесити и врста странице на страници.

Мобиле Респовабле Десигн

Ниједна бочна трака не реагује у потпуности, тако да ће ваша веб локација бити оптимизована за било који мобилни уређај и лепо прегледавати без икаквих проблема.

Већина претраживача учинила је дизајн дизајна обавезним. Нови стандарди за код функционишу брзо и не нервирају ваше клијенте помоћу помичних екрана за преглед садржаја.

Документација и подршка

Уз Без Сидебар Про добијате приступ детаљним водичима детаљних корака о томе како подесити тему за своју веб локацију баш као у демонстрацији.

Не постоји Сидебар Про за једнократну накнаду за куповину која вам омогућава употребу теме на неограниченом броју веб локација. Такође добијате приступ неограниченој подршци путем е-поште. СтудиоПресс је познат по квалитету и брзини корисничке подршке.

Ако сте љубитељ оквира Генесис, можете уштедети много новца улагањем у СтудиоПресс ПроПлус. Једнократном накнадом добијате приступ свим темама СтудиоПресс-а, као и доживотна ажурирања и подршку. Добићете и аутоматски приступ било којим новим темама које ће објавити у будућности.

Наш резултат

Но Сидебар Про је леп минималан предложак за уметнике и музичаре који желе показати своје дело за своје фанове. Ова тема има чист, једноставан изглед који је лак за одржавање.

Но Сидебар Про не дајемо 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите ниједну бочну траку одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me