СтудиоПресс Невс Про

Тражите професионалну вест о ВордПресс теми? Невс Про је лепа и атрактивна дизајнирана тема за веб-сајтове са великим садржајима вести које покреће оквир Генесис. У овом прегледу СтудиоПресс Невс Про, показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


СтудиоПресс Невс Про преглед

Абоут Невс Про

Невс Про је СтудиоПресс тема, позната по својим моћним и једноставним ВордПресс темама у веб индустрији. Већину тема СтудиоПресс-а покреће Генесис Фрамеворк који је моћан, брз и једноставан за постављање. Невс Про је савршена тема за веб странице професионалних вести и интернетске новине које објављују пуно чланака, слика и аудио и видео садржаја.

Тему олакшавају моћни виџети и области виџета за свако подручје веб локације како би додали садржај, везе, слике и још много тога.

Карактеристике Невс Про

СтудиоПресс Невс Про има низ области виџета од заглавља до подножја за додавање вашег садржаја. Плоча за прилагођавање покрива све боје на веб локацији, слику заглавља, дробтине, меније и још много тога.

Погледајмо детаљно све карактеристике Невс Про:

Подручја виџета

У било којој ВордПресс теми, прво што бисте требали проверити су подручја њихових виџета. Већина тема СтудиоПресс-а има невероватна подручја виџета, тако да постављање постаје једноставно. Ова подручја виџета помажу корисницима да лако додају садржај и везе на веб локацији.

Невс Про има преко 10 невероватних области видгета за заглавље, бочну траку, подножје и још много тога.

Подручја виџета

Хајде да разговарамо о неколико важних области виџета у овој теми:

Заглавље десно: Ово подручје виџета доступно је у већини тема вести од стране СтудиоПресс-а. Није погодан за све виџете. Додати овде виџети приказат ће се поред логотипа или наслова веб локације. Препоручени виџети наведени су у пољу за виџет.

Почетна страница: Подручја видгета за почетну страницу су попут Почетна – Топ, Почетна – Средња лева, Почетна – средња десна, и Почетна – Дно. Ова подручја виџета помоћи ће вам да лепо уредите свој садржај на почетној страници. Подручје кућног горњег виџета је за клизач слике или видео записа. Међутим, средња лева и средња десна су за представљене приче. Исто је и за кућну доњу површину.

Фоотер: Невс Про тема има 6 виџета за та подручја. То значи да ћете имати 6 ступаца за додавање веза, текста и још много тога.

Подручја видова фоотер-а

Веб локације са вестима имају различите категорије садржаја. Ова подручја виџета олакшавају вам додавање једноставне навигације за ваше кориснике.

Након уноса: То је важно подручје виџета за веб странице. Додаци који се додају у овом подручју биће приказани након сваког поста.

Истакнуте приче

Генесис видгетс је представио додатак. Овај виџет има невероватне детаље за додавање истакнутих прича на вашој веб локацији. Препоручује се приказивање истакнутих прича на почетној страници помоћу подручја виџета.

Истакнуте приче

Можете да преуредите поставке овог виџета у различитим областима виџета да бисте на јединствени начин приказали истакнути садржај за кориснике.

Истакнуте поруке

Омогућава вам да повећате или смањите број постова, детаље о аутору и још много тога.

Прилагођени панел

Свака ВордПресс тема има стандардни прилагођени панел за једноставно управљање подешавањима. Ова подешавања имају преглед на десној страни екрана. Прилагођени панел теме Невс Про има опције за боје, слику заглавља, позадинску слику, меније, видгете и још много тога.

Прилагођени панел

Неколико важних подешавања на прилагођеном панелу су:

Боје: У овом подешавању можете да мењате боје веза, линкова у подножју, везе и дугмад на табели.

Боје

Слика заглавља: Слика заглавља има поменуту величину. Слику можете лако додати из опције заглавља слике.

Позадинска слика: Омогућава вам приказивање позадинске слике у пуној величини. Једноставно пренесите фотографију и проверите преглед на десној страни екрана.

Изглед сајта: Доступно је 6 изгледа у овој теми. Можете се лако пребацити на било који изглед веб локације и видети преглед.

Изглед сајта

Подешавања можете било када променити док не добијете жељени резултат.

Хлебне мрвице: Једноставно омогућите или онемогућите крушне мрвице из ове опције за различите странице, постове укључујући и почетну страницу.

Коментари и повратне поруке: Овде можете лако омогућити или онемогућити коментаре и повратне коментаре за странице и коментаре.

Архива садржаја: Веб локације са вестима имају могућност архивирања садржаја за управљање списковима блогова. Подешавања на прилагођеном панелу покривају све што вам је потребно за управљање архивама садржаја.

Нацрт са одзивом

Невс Про тема има респонзиван Дизајн да бисте лепо распоредили садржај на било којој величини екрана. Тема аутоматски подешава ваше постове, слике и видео записе за било који мобилни уређај.

Документација и подршка

Са Невс Про добијате приступ детаљним водичима детаљних корака о томе како подесити тему за своју веб локацију баш као и демо.

СтудиоПресс Невс Про доступан је за једнократну накнаду за куповину која вам омогућава употребу теме на неограниченом броју веб локација. Такође добијате приступ неограниченој подршци путем е-поште. СтудиоПресс је познат по квалитету и брзини корисничке подршке.

Ако сте љубитељ оквира Генесис, можете уштедети много новца улагањем у СтудиоПресс ПроПлус. Једнократном накнадом добијате приступ свим темама СтудиоПресс-а, као и доживотна ажурирања и подршку. Добићете и аутоматски приступ било којим новим темама које ће објавити у будућности.

Наш резултат

СтудиоПресс Невс Про је тема програма ВордПресс за садржајне тешке и професионалне вести и вести на мрежи. Изглед теме је једноставан и једноставна навигација за ваше кориснике.

Такође, открили смо да је тема једноставна за коришћење са довољно довољно опција за прилагођавање. Изграђен је на основи Генесиса, брз, лаган и добро кодиран. Уз то, укључује одличну неограничену подршку и доживотна ажурирања за само једнократну накнаду.

СтудиоПресс Невс Про дајемо 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите вести Про одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map