СтудиоПресс Оутреацх Про

Тражите добротворну и проширену ВордПресс тему? Оутреацх Про је једноставна, брза и смела тема у боји коју покреће Генесис Фрамеворк. У овом прегледу СтудиоПресс Оутреацх Про, показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


СтудиоПресс Оутреацх Про преглед

О Оутреацх Про

Оутреацх Про је тема СтудиоПресс-а, познатог издавача и маркетиншких тема на мрежи ВордПресс. Ова тема долази са Генесис Фрамеворк-ом који је чини једноставном, јаком и бржом од осталих тема ВордПресс-а.

СтудиоПресс Оутреацх Про је намерно направљен за веб локације за донације, црквене веб странице, блогове за ширење и много више. Има једноставан, атрактиван, живописан, уредан и невероватни дизајн како би привукао већу публику.

Карактеристике Оутреацх Про-а

Као и многе друге теме СтудиоПресс-а, Оутреацх Про долази са више подручја виџета за постављање почетне странице и других страница веб локације. Има прилагођене предлошке страница за унутрашње странице. Генесис видгети су сјајни за додавање истакнутог садржаја на почетној страници и другим подручјима виџета.

Постоји више распореда и опција колорних схема у теми како бисте дизајнирали своју веб локацију онако како треба. У подешавањима теме Генесис можете да пронађете основне опције за наслов странице, логотип и још много тога.

Погледајмо детаљно карактеристике теме Оутреацх Про:

Изглед који одговара мобилном уређају

Важно је да све веб локације на Интернету у потпуности одговоре на рангирање у претраживачима. Оутреацх Про је а респонзивна ВордПресс тема са невероватним екраном на свим мобилним и десктоп уређајима.

Тема је такође тестирана у најновијим прегледачима и има добре резултате за све кориснике.

Подручја виџета

Оутреацх Про тема има више области виџета у одељку видгет-а за ВордПресс. Ове области виџета садрже упутства за додавање виџета и приказивање њиховог садржаја у складу са тим.

Помоћу подручја виџета можете да дизајнирате заглавље, подножје, главно тело, бочну траку и још много тога.

Подручја виџета

Хајде да разговарамо о кључним областима виџета из Оутреацх теме:

Заглавље десно: Ово је најбоље подручје виџета за додавање траке за претрагу, друштвених икона, текста, прилагођених страница, прилагођеног менија и још много тога. Иако није добро за све врсте видгета, дат је кратак опис који препоручује који видгети су погодни за десно заглавље.

Подножје: Постоје две области виџета за одељак подножја. Додати овде виџети приказат ће се изнад видгета подножја. Лијево подручје подножја подножја покрива двије трећине простора, а десна поткољеница ће имати остатак ширине за приказ вашег садржаја.

Суб Фоотер

Изглед места

Ова тема подржава 6 различитих изгледа, тако да можете прилагодити своју веб локацију према потреби. Овим изгледима се може управљати из поставки Генесис теме. Изгледи укључују бочну траку и садржај, пуну ширину, више бочних трака и још много тога.

Изглед сајта

У случају да желите да прегледате измене током померања изгледа, једноставно идите на прилагођени панел ВордПресс-а. Пронаћи ћете поставке Излога локације са свих 6 изгледа у падајућем изборнику.

Изглед прилагођен

Приказаће вам се промене уживо на десној страни екрана. Обавезно сачувајте подешавања пре преласка на друге опције.

Цолор Стиле

Да бисте дизајнирали веб локацију за донације и цркву, имаћете више опција у боји за избор. Подразумевана боја места је зелена.

Цолор Стиле

Омогућује вам промену комплетне шеме боја на плаву, наранџасту и још много тога. Слично као у изгледу веб локације, ако желите видјети промјене промјена схеме боја уживо, идите на прилагођени панел теме Оутреацх Про.

Цолор Цустом

Одељак Цолоур има све опције на падајућем изборнику. Након што промените боју, приказат ће вам се преглед на десној страни.

Панел прилагођавања

Општа корисничка табла за ВордПресс садржи све што је потребно за уређивање у теми СтудиоПресс Оутреацх Про. Од идентитета веб локације до боја, менија, позадинске слике, наслова, архива садржаја и још много тога.

Прилагођени панел

Ова подешавања ће вам омогућити да видите преглед на десној страни, тако да можете лако да прилагодите веб локацију без знања о коду.

Документација и подршка

Помоћу Оутреацх Про добијате приступ детаљним водичима детаљних корака о томе како подесити тему за своју веб локацију баш као и демо.

СтудиоПресс Оутреацх Про доступан је за једнократну накнаду за куповину која вам омогућава употребу теме на неограниченом броју веб локација. Такође добијате приступ неограниченој подршци путем е-поште. СтудиоПресс је познат по квалитету и брзини корисничке подршке.

Ако сте љубитељ оквира Генесис, можете уштедети много новца улагањем у СтудиоПресс ПроПлус. Једнократном накнадом добијате приступ свим темама СтудиоПресс-а, као и доживотна ажурирања и подршку. Добићете и аутоматски приступ било којим новим темама које ће објавити у будућности.

Наш резултат

СтудиоПресс Оутреацх Про је ВордПресс тема за предузећа, консултанте и мала предузећа. Изглед је паметан и чист, са солидним лепим бојама.

Такође, открили смо да је тема једноставна за коришћење са довољно довољно опција за прилагођавање. Изграђен је на основу оквира Генесис, који је брз, лаган, добро кодиран и погодан за њега ВордПресс СЕО. Уз то, укључује одличну неограничену подршку и доживотна ажурирања за само једнократну накнаду.

СтудиоПресс Оутреацх Про дајемо 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите Оутреацх Про одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map