СтудиоПресс Веллнесс Про

Веллнесс Про је прелепа ВордПресс тема компаније СтудиоПресс која је најприкладнија за веб локације са здрављем и веллнессом. Теме које се баве нишама попут Веллнесс Про прилагођене су одређеној ниши тако да брзо можете започните блогање без гњаваже. Прочитајте нашу рецензију Веллнесс Про овде да бисте утврдили да ли је најбоља тема за ваше потребе.


студиопресс веллнесс про рецензија

О Веллнесс Про-у

Док СтудиоПресс наглашава Веллнесс Про као тему здравља и веллнесс нише, он се може користити за било коју нишу веб локацију.

Веллнесс Про је дечја тема програма Генесис Фрамеворк. Пре него што инсталирате Веллнесс Про, мораћете да инсталирате оквир Генесис на вашу веб локацију.

Дечја тема наслеђује карактеристике матичне теме, а такође вам омогућава да у било којој мери прилагодите надређену тему без бриге о губитку прилагођавања приликом ажурирања родитељске теме. Можете сазнати више о томе користећи теме за децу овде.

Генесис је чврсто кодиран лаган оквир који долази са много могућности за СЕО подешавања.

Веллнесс Про је једноставна, једноставна тема за ВордПресс која је унапред дизајнирана за ВооЦоммерце, тако да можете лако интегрисати излог са њом ако је потребно.

Дивна почетна страница са Параллак ефектом

Тема Веллнесс Про омогућава вам да направите почетну страницу која је погодна за ваше здравље и велнес локацију. На својој почетној страници можете користити три различите позадинске слике са ефектом померања паралакса.

То значи да када се крећете по страници, само се садржај првог плана помера, а позадинска слика остаје на истом месту.

Помоћу навигације до можете додати своје позадинске слике прилагођене почетне странице Изглед »Прилагоди» Позадинске слике насловне стране. Величина ваше позадинске слике мора бити 1800 пиксела широка и 1000 пиксела висока.

слике за позадину веллнесс про

Веллнесс Про вам омогућава да на своју почетну страницу додате 6 подручја садржаја користећи 6 видгетизед подручја садржаја на насловној страни.

Да бисте прилагодили почетну страницу баш као и демо локацију, морат ћете је користити Истакнуте поруке и Истакнуте странице виџета.

Подржава 2 менија за навигацију

Веллнесс Про тема подржава 2 навигациона менија, После менија заглавља и Изборник подножја.

Ако требате, своје меније можете поставити у видгетизед подручја користећи видгет Цустом Мену.

Опсежне Видгетизед подручја

Тема подржава још 5 видгетизед подручја, осим 6 видгета на насловној страници. Су

 • Примарна бочна трака: Тема подржава само једну бочну траку, било десну или леву.
 • Лепљива порука: Прилепљује се на врху екрана почетне странице када се помичете према доље по страници. То је ненаметљив начин за промоцију вашег најважнијег садржаја. Ово се може користити за промоцију ваше одредишне странице или за додавање емаил невслеттер оптин да повећа своју листу.
 • Пре подножја: Ово је подручје пуне ширине у које можете додати било који прилагођени виџет. На демо локацији, овај одељак се користи за објављивање њихових Инстаграм фотографија.
 • Фоотер: Тема подржава подножје 2 колоне.
 • Након уноса: Додајте било који виџет у овај одељак и он ће се појавити одмах испод подручја садржаја вашег појединачног поста.

Изглед и предлошци

изглед веллнесс про

Веллнесс Про долази са три изгледа и три уграђена шаблона. Можете бирати између следећих изгледа: лева бочна трака, десна бочна трака и изглед пуне ширине без бочне траке.

Следеће су наведене уградбене шаблоне Веллнесс Про-а.

 • Архива страница
 • Страница блога: страница на којој су приказани ваши недавни постови
 • Одредишна страница: Страница изгледа пуне ширине без навигације или подножја

Ова тема подржава опис категорије који се приказује при врху ваше архиве категорија.

веллнесс про категорије

Тема вам омогућава да прилагодите овај одељак пружањем визуелног уређивача. Можете такође додати прилагођене СЕО елементе попут мета наслова и описа како бисте помогли вашој веб локацији рангирати више у претраживачима.

У посту и уређивачу страница можете видети опције за подешавање СЕО поставки као што су мета наслов, опис и кључне речи. Такође можете одабрати подешавања изгледа за појединачне постове и странице и поље за додавање скрипти специфичних за страницу.

Документација и подршка

Тема Веллнесс Про је добро документована, тако да кад год се заглавите, лако можете наћи решење из њихових туторијала. Поред тога, можете приступити целокупној листи исечака кода који ћете користити у деци теме Генесис која вам помаже да проширите функционалност своје веб локације.

Са СтудиоПресс Веллнесс Про добијате све неограничено. То значи да ћете добити неограничена ажурирања, подршку и моћи ћете да се користите на неограниченим веб локацијама.

Једнократна накнада за куповину ВеллнессПро-а са оквиром Генесис износи 99,95 УСД.

Подршка корисницима нуди се путем е-маила. СтудиоПресс је познат по квалитету и брзини корисничке подршке.

Уштедите новац на темама помоћу СтудиоПресс Про Плус

Ако желите да тестирате читаву колекцију тема СтудиоПресс-а, можете добити Про Плус чланство. Чланство вам омогућава приступ свим постојећим темама и будућим темама. Чланством у Про Плусу можете уштедјети преко 1200 долара.

Наш резултат

Веллнесс Про је ВордПресс тема која је најприкладнија за било коју нишу веб локацију, нарочито за здравље и веллнесс и ресторане. Али може да функционише за било који сајт који захтева прелепе позадинске слике на вашој почетној страници уз подршку паралаксног померања.

Веллнесс Про је направљен да буде лаган и једноставан за употребу. Не долази са пуно функција и опција. Међутим, ако тражите једноставну тему прилагођену програмерима, Веллнесс Про би могао бити сјајан за ваше потребе.

Веллнесс Про 4.4 дајемо од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.5 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Набавите Веллнесс Про одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map