Tema mostu

Na spletni strani themeforest je na voljo nekaj večnamenskih vrhunskih WordPress tem, Bridge pa je ena izmed najbolj priljubljenih med njimi. V tem pregledu teme Bridge bomo pogledali njegove značilnosti, fleksibilnost in enostavnost uporabe.


Pregled teme Bridge

O mostu Tema

Bridge je večnamenska WordPress tema, ki je na voljo na tržnici themeforest. Ustvaril jo je Qode Themes, ki je agencija za digitalno oblikovanje. Teme Qode so bile ustanovljene leta 2013 in od takrat so izdale 15 tem WordPress.

V kratkem času so si Qode Teme prislužile avtorjevo elitno značko za temo gozdove z več kot 57.000 prodajami. Prodali so predmete v vrednosti več kot 2 milijona ameriških dolarjev. Podjetje ima trenutno 38 zaposlenih in hitro rastejo.

Bridge WordPress tema je njihov najbolj priljubljen izdelek. Kupili so ga že več kot 32.000 krat z hrepenečimi pregledi strank.

Značilnosti Bridge Bridge teme

Tako kot mnoge vrhunske WordPress teme tudi Bridge ponuja številne funkcije. Dovoli uporabnikom, da ustvarijo praktično katero koli spletno mesto brez poznavanja kodiranja. Oglejmo si nekatere funkcije.

24 Unikatne postavitve

Tema Bridge je opremljena s 24 pripravljenimi za uporabo postavitev, ki jih uporabniki lahko uporabijo s klikom. Postavitve so razdeljene na klasične, portfelj, blog, mrežo, levi meni, eno stran, celozaslonski, ciljni strani in kategorije trgovin.

Postavitve tematskih mostov

Vsaka postavitev vam omogoča prilagodljiv nabor zasnove za vaše spletno mesto. Uporabite lahko katero koli od teh postavitev glede na lastne zahteve. Vse postavitve so popolnoma prilagodljive in z vgrajenimi orodji lahko karkoli spremenite.

100+ edinstvenih predstavitev

Most je zasnovan kot večnamenska tema. Njegov cilj je zadovoljiti potrebe skoraj vseh WordPress spletnih mest, ki jih je mogoče zamisliti. Za dosego tega cilja je na voljo več kot 100 edinstvenih predstavitev z lastnim dizajnom in vsebino.

Eden najpogostejših očitkov, s katerimi se uporabniki srečujejo pri drugih premium temah, je, da njihovo spletno mesto ne izgleda kot demo, ki so ga videli. S temo Bridge lahko preprosto ustvarite spletno mesto tako kot demo z le enim klikom. Vse oblikovalske in demo vsebine bodo nameščene na vašem spletnem mestu. Zdaj morate vse vsebino zamenjati s svojo in že imate pripravljeno spletno mesto za zagon.

Ozadja na celotnem zaslonu in učinek Parallax

Tema mostu vam omogoča popoln nadzor nad uporabo slik ozadja na svojem spletnem mestu. Lahko uporabite ozadje na celozaslonskem zaslonu, uporabite veliko sliko s prilagoditvijo glave. V glavo postavite gumbe za poziv k dejanju. Ta prilagodljivost se kaže v mnogih vgrajenih postavitvah in predstavitvah.

Bridge omogoča tudi dodajanje slojev Parallax na vaše strani. To strani da vizualno globino in izgleda bolj interaktivno in privlačno. Da ne omenjam, da navdušuje uporabnike, ki obiščejo vašo spletno stran.

Vključeni so brezplačni vtičniki

Tema Bridge vsebuje dva vrhunska vtičnika WordPress, ki sta vključena v vašo temo. Ti vtičniki so Visual Composer in Layers Slider.

Visual Composer je eden izmed najbolj priljubljenih ustvarjalcev strani s povleci in spusti WordPress. Omogoča vam enostavno ustvarjanje poljubne postavitve strani, ki jo želite s pomočjo urejevalnika s preprosto povleci in spusti. Visual Composer je izredno močan, a hkrati neverjetno prijazen do začetnikov.

Layers Slider je vrhunski drsni vtičnik WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje čudovitih drsnikov, video drsnikov, z neverjetnimi CSS animacijami in 3D učinki.

Integracija z drugimi vtičniki WordPress

Ena glavnih skrbi uporabnikov pri nakupu premium teme WordPress je, ali bi deloval z enim od vtičnikov, ki jih želijo uporabljati. Bridge prihaja s polno podporo za številne brezplačne in plačane WordPress vtičnike izven škatle.

Podpora Bridge WooCommerce

Popolnoma je združljiv z WooCommerce, ki je ena najbolj priljubljenih platform e-trgovine za spletna mesta WordPress na svetu. Bridge je opremljen s predlogi trgovin, ki bi prevzeli vašo trgovino WooCommerce in jo lepo prikazali brez kakršnega koli truda.

Tema Bridge je združljiva tudi z WPML, WordPress vtičnikom za ustvarjanje večjezičnih spletnih mest. Vključuje tudi sloge za Gravity obrazce, kontaktni obrazec 7 in Google Maps.

Mega meni

Tema mostu vsebuje intuitivne načine za ustvarjanje navigacijske strukture vašega spletnega mesta. Ima tudi vgrajeno podporo za sestavljanje Mega menijev. Uporabniki lahko prilagodijo tako standardne kot mobilne menije. Hkrati lahko ustvarite široke ali običajne podmenije. Obstaja celo možnost izbire širokega menija z ikonami ali brez. Dodate lahko tudi gradnike v enega od stolpcev širokega menija in ustvarite poljubno postavitev.

Razne lastnosti

Tema Bridge ponuja veliko več kot le standardni nabor funkcij. Kot smo rekli, je elektrarna in zasnovana tako, da je dovolj prilagodljiva za vse vrste spletnih strani. Tu je še nekaj funkcij, ki jih najdete pri temi Bridge.

 • 600+ Googlovih pisav
 • 80+ Kratke kode
 • Prevod pripravljen s popolno podporo za RTL
 • Vgrajen portfelj, galerija, pričevanja
 • Postavitev zidane mreže
 • Lepljiva glava
 • Gumbi za poziv k akciji
 • CSS 3 animacije
 • Prehodi strani Ajax
 • Infografika in števci
 • Paketi Awesome in pakiranja ikon Font Elegant
 • Družabni gumbi
 • Celozaslonsko iskanje
 • Celozaslonski meniji
 • In veliko več…

Dokumentacija in podpora

Ena najpomembnejših stvari, ki jih je treba iskati pri nakupu premium teme WordPress, so dokumentacija in možnosti podpore. Tema mostu vsebuje obsežno dokumentacijo. Vključuje podrobne članke s korak za korakom navodila o nastavitvi spletnega mesta. Vsebuje tudi navodila za uporabo skoraj vsake funkcije teme.

Vse več je tudi video video vadnic za uporabnike, ki bi radi videli, kako lahko hitro začnejo.

Strokovna strokovna podpora je na voljo razvijalcem. Imajo dobro usposobljeno in visoko usposobljeno ekipo, ki želi pripraviti pomoč prek uradnega foruma za podporo.

Naš rezultat

Bridge ima vse funkcije, ki bi jih lahko pričakovali od visokokakovostne profesionalne WordPress teme. Ima odlično podporo po prodaji in obsežno dokumentacijo. Rekli bi, da je odlična izbira za katero koli spletno mesto WordPress. Podarimo ga 3,8 od 5 zvezdic.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezdOcena Zvezdica prazna 3,5 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map