Temify neskončno

Iščete temo z neskončno funkcijo drsenja vsebine? Včasih boste morda želeli vse svoje objave naložiti s slikami in videoposnetki na glavni strani. V tem pregledu Themify Infinite vam bomo pokazali funkcije in vam pomagali odločiti, ali je ta tema primerna za vaše spletno mesto.


Themify neskončni pregled

O Themify Infinite

Themify Infinite je tema programa WordPress, ki ponuja vsebino celotne strani, zato se vaše objave lepo prikazujejo v kateri koli velikosti zaslona. Uporabniki se lahko pomaknejo navzdol do toliko objav, ki jih želijo prebrati, funkcionalen pa je tudi na straneh izdelkov. Ime Neskončno določa osnovno značilnost neskončnega drsenja v tej temi.

Ta tema vključuje Themify Builder, več postavitev objav, WooCommerce, neverjeten meni, dve vrsti navigacije in več.

Značilnosti Themify Infinite

Themify Infinite ima na tone edinstvenih funkcij za izgradnjo popolnega modnega, fotografskega ali potopisnega bloga. Na voljo so slike in videoposnetki v polni širini, neverjeten meni s sličicami, vrsticami napredka in postavitvami. Tako kot vse druge teme Themify, tudi Infinite prihaja z ustvarjalcem Themify. Ta ustvarjalnik povleci in spusti vam omogoča oblikovanje objav in strani, spreminjanje odzivnih točk prekinitve, učinke animacije in več, kot si predstavljate.

Oglejmo si funkcije Themify Infinite, tako da se boste lahko odločili, ali je to prava izbira za vaše potrebe.

Neskončno drsenje

Ta tema ima neskončno drsenje na vseh straneh, ki vključujejo domačo stran, notranje strani in strani izdelkov. Vsebina se naloži samo, ko se uporabnik pomakne navzdol.

To je neverjetna lastnost vaše spletno mesto hitreje naredi ko se najprej naloži v brskalniku. Vendar pa je na dnu vrstica napredka, ko se pomaknete do zadnjega, da lepo prikaže novo vsebino.

Postavitev posta

Različna postavitev objav pomaga pri lažji izbiri za prikaz vsebine na vašem spletnem mestu. Na voljo imate možnost prikazati sličice z vsebino na različne načine.

Postavitev posta

Te postavitve objav vključujejo seznam seznamov, mrežo 4, mrežo 3 in več. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite, da dosežete najboljši rezultat.

Odziven in pripravljen na mrežnico

Themify Infinite je mobilna odzivna tema, ki odlično deluje na vse velikosti zaslona. Funkcija pripravljenosti za mrežnico prikazuje ostre slike na vseh mobilnih napravah. Optimiziran je za boljše uvrstitve iskalnikov in vaši uporabniki uživajo v odličnem prikazu vašega spletnega mesta v katerem koli brskalniku ali mobilnem telefonu.

Tematske kože

Tematske kože so v tej temi na voljo kot glavna funkcija. Za zgornjo vrstico spletnega mesta je na voljo več barvnih kož.

Tema Neskončne kože

Če imate barvno temo za logotip svojega spletnega mesta, potem bo ta možnost Themify Infinite pomagala pri izbiri teme kože. Če imate preprost logotip ali besedilo črne barve, lahko izberete možnost Brez kože, ki bo prikazala zgornjo vrstico v privzeti beli barvi.

Mega meni

Themify Infinite ima edinstven meni in stil revije, ki vam ponuja veliko možnosti, da ga dodate. V meni lahko dodate gradnike, oznake, Twitter, izdelke, oznake in drugo.

Ta meni z več stolpci bo pomagal ustvariti močno navigacijo za vaše spletno mesto. Prav tako lahko prikažete svoje nedavne objave in še veliko več.

Prilagoditev

Privzeto je v WordPressu program za prilagajanje, ki ga lahko uporabite za hitre spremembe na svojem spletnem mestu. Vendar pa Themify Infinite ima svoj vgrajen program za prilagajanje, ki ima odlične funkcije za urejanje nastavitev teme.

Themify Neskončno prilagajanje spletnega mesta

Če kliknete Napredne možnosti, se prikaže podrobna plošča za prilagoditev spletnega mesta. Spodaj je opisanih nekaj pomembnih možnosti:

 • Glava: Lahko uredite notranjo ozadje slike, pisave in povezave.
 • Naslovi: Hitro in super nadzor nad naslovom, da spremenite barvo, velikost pisave, družino pisav in druge možnosti oblikovanja na vseh straneh in objavah.
 • Glavna navigacija: Popolne možnosti za oblikovanje menija, vključno s stiliranjem povezav, spustnim slogom in oblikovanjem vsebnikov.
 • Stranska vrstica: Prilagodite pisavo, oblikovanje pripomočkov, oblikovanje povezav, oblikovanje vsebnika in drugo.

Dokumentacija in podpora

Dokumentacija Themify Infinite ima dolgo drsenje, ki vas vodi skozi namestitev teme in seznama funkcij. Vse vaje so korak za korakom dobro razložene s posnetki zaslona.

Če potrebujete kakršno koli pomoč, morate samo preveriti priloženo dokumentacijo in spoznali boste rešitev za svojo poizvedbo.

Themify ponuja podporo na lastnih forumih in e-poštnih sporočilih. Za hiter odgovor lahko pošljete svoja vprašanja na teh forumih.

Themify Infinite lahko kupite za enkratno plačilo 49 USD. Na voljo je ponudba za nakup, dobite eno ponudbo, tako da lahko brezplačno prenesete drugo temo. Tema je dovoljena namestiti na več spletnih mest, ki jih želite.

Teme Themify imajo enoletno podporo in posodobitve. Za dostop do vseh tem Themify se lahko pridružite njihovemu Tematskemu klubu za samo 79 dolarjev.

Naš rezultat

Themify Infinite je tema programa WordPress za fotografe, modne blogerje, oblačila in modeliranje in še več. S svojim neskončnim drsenjem lahko privabi vaše obiskovalce za daljše obdobje.

Za objave lahko dodate fotografije ali videoposnetke v polni velikosti (1200px X 600px) kot predstavljene slike. Vsebina se bo naložila le, ko se uporabnik pomakne navzdol, zato bo vaše spletno mesto hitrejše za dobro uporabniško izkušnjo.

Themify Infinite podarimo 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite neskončno zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map