Temify Simfo

Iščete minimalistično temo WordPress? Simfo je čudovito zasnovana tema, ki jo poganja ustvarjalec Themify in številne druge neverjetne možnosti. V tem pregledu Themify Simfo bomo prikazali njegove značilnosti in vam pomagali, da se odločite, ali je to prava tema za vaše potrebe.


Simfo pregled

Glede Simfoa

Simfo je minimalistična tema s strani Themify marketplace, znane WordPress teme in ponudnika vtičnikov. Tema ima preprost dizajn s subtilnim pridihom hrapave teksture. Ima uravnotežen bel prostor za vsebino in funkcije.

Themify Simfo je odličen za blogerje in mala podjetja, ki svoje delo in portfelje predstavljajo v spletu.

Značilnosti Simfo

Tema ima več vrst objav po meri za portfelj, drsnik, pričevanja in drugo. Napaja ga Themify builder, da olajša in hitreje ureja.

Simfo ima ploščo po meri, ki skrbi za vse potrebe oblikovanja vašega spletnega mesta. Na plošči po meri lahko uredite barvo ozadja, povezave, meni, slike glave, naslove in drugo.

Themify epanel ima splošne nastavitve za temo. Ima dva menija: Glavno in Spodnja noga. Simfo ima več kot 5 kož z različnimi barvami, s katerimi lahko popolnoma spremenite videz in občutek vašega spletnega mesta.

Podrobneje si oglejmo značilnosti teme Simfo:

Minimalno odziven dizajn

Simfo je minimalen odzivna tema ki deluje odlično pri vseh ločljivostih zaslona. Od namiznega računalnika do mobilnega in tabličnega računalnika se tema prilagaja velikosti zaslona z neverjetnim prikazom vsebine.

Odzivne možnosti lahko ročno prilagodite tudi z nastavitvami Themify Simfo v epanelu.

Odziven dizajn

Testiran je z vsemi glavnimi brskalniki na internetu in dobro deluje za vse uporabnike.

Simfo kože

V temi Simfo je na voljo več kot 5 kož. Ima odtenke rumene, roza, modre, smetane, črne in več barv. Privzeta koža je bela.

Tematske kože

Lahko se premaknete na katero koli tematsko kožo in popolnoma spremenite videz spletnega mesta, ne da bi pri tem motili vsebino. Raznolikost barv v teh tematskih kožah pomaga najti pravo ujemanje s temo vašega podjetja.

Predstavljen drsnik

Simfo ima predstavljen drsnik, ki ga je mogoče upravljati iz nastavitev teme v epanelu Themify. Vendar lahko drsnik prikažete v dveh oblikah: Objave in Slike.

Če želite dodati diapozitive objav, lahko greste na Diapozitivi objavite v svojem WordPress administratorju in ustvarite diapozitive z besedilom.

Dodajte diapozitive

V nastavitvah teme se pomaknite na Drsnik za domačo stran nastavitve. Omogoča vam, da izberete, ali potrebujete drsnik za post ali drsnik za slike.

Drsniki epanel

Ostale nastavitve so glede na vašo izbiro med drsnikom za objavo ali sliko, tako da, če izberete Slike možnost, potem morate dodati slike eno za drugo.

Drsnik slik

Dodate lahko URL slike in naslov slike. Omogoča vam tudi povezavo diapozitiva na katero koli stran spletnega mesta.

Izjave strank

Na katerem koli osebnem spletnem spletnem dnevniku ali poslovnem spletnem mestu so izjave strank zelo dobre, da bi pritegnili in pretvorili uporabnike družbeni dokaz. Simfo ima poseben razdelek za dodajanje mnenj strank, ki bodo lepo prikazane na vašem spletnem mestu.

Izjave strank

Ta razdelek pomaga pri urejanju poročil o napakah.

Pozdravni tekst

Simfo ima možnost prikazati besedilo dobrodošlice na domači strani svojega spletnega mesta nad drsnikom in pod menijem. To pozdravno besedilo lahko preprosto dodate iz nastavitev teme v epanelu.

Pozdravni tekst

Če pustite besedilo dobrodošlega besedila prazno, se v njem ne bo nič prikazalo in prostor se bo samodejno prilagodil.

Spodnji gradniki

Na voljo je do 4 pripomočke za noge, slog pa lahko izberete v nastavitvah teme v epanelu. Gradnike lahko dodate iz splošnih nastavitev WordPress-a.

Nastavitve podnožja

Besedilo podnožja lahko dodate tudi iz epanela Themify. V ta besedilna polja lahko vključite tudi povezave za avtorske pravice spletnega mesta.

Plošča po meri

Podokna teme Simfo po meri je podobna mnogim drugim temam Themify. Ima možnosti osnovnih in naprednih nastavitev za oblikovanje svojega spletnega mesta.

Plošča po meri

Te možnosti za oblikovanje so kot barva telesa, povezave, naslovi, ozadje, logotip spletnega mesta in vrstico, glavna navigacija in še veliko več. Ima neskončne možnosti oblikovanja, čeprav ne morete spremeniti nobene vsebine na plošči po meri. Za kakršne koli spremembe vsebine morate iti v e-poštni naslov Themify v skrbniku WordPress.

Dokumentacija in podpora

Themify Simfo ima podrobno dokumentacijo, ki vas vodi skozi celoten seznam funkcij. Vse vaje so dobro razložene s čudovitimi posnetki zaslona in video posnetki.

Kadar koli potrebujete kakršno koli pomoč, morate preprosto pregledati dokumentacijo. Vse je navedeno po korakih po metodi.

Themify ponuja podporo na svojih forumih. Znani so po hitrem odzivnem času.

Themify Simfo je na voljo za 49 dolarjev. Ko prenesete temo Simfo, boste prejeli brezplačno temo za brezplačno prenašanje in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Če želite do datotek Photoshopa dostopati tudi do teme za prilagajanje dizajna, morate plačati enkratno pristojbino v znesku 69 USD.

Teme Themify lahko uporabljate na neomejenih spletnih mestih. Za dostop do vseh tem Themify se lahko pridružite njihovemu Tematskemu klubu za samo 79 dolarjev.

Naš rezultat

Themify Simfo je zasnovan za osebne bloge, spletna mesta in mala podjetja. Ima minimalno zasnovo, zato so vse vsebine in slike pravilno prilagojene razpoložljivemu prostoru.

Če vas skrbi hitrost strani vašega spletnega mesta, lahko onemogočite nepotrebne učinke animacije v nastavitvah Themify. Če ponavadi slike obrezujete ročno, lahko onemogočite tudi nastavitve skripta slike, kar lahko pomaga pri izboljšanju časa nalaganja. To bi morali preveriti tudi ultimativni vodnik za povečanje hitrosti in zmogljivosti.

Themify Simfo podarimo 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite Simfo zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map