Тхе7

Тхе7 је вишенамјенска респонзивна ВордПресс тема доступна на Тхемефорест. То је моћан и богат значајкама тема са великим могућностима прилагођавања. У овом прегледу теме7 ми ћемо се позабавити његовим карактеристикама и флексибилношћу.


Тхе7 Тхеме Ревиев

О теми 7

Тхе7 тема је производ Дреам-Теам-а, развојне агенције за ВордПресс са седиштем у Кијеву, Украјина. Тим има јак портфељ на Тхемефорест са 24 артикла који су купљени више од 65000 пута са више од 2 милиона долара продаје.

Тхе7 Тхеме је њихов најпопуларнији производ до сада. Продата је више од 30.000 пута и зарадила је одличне критике купаца и стручњака. Тхе7 тема је вишенамјенска ВордПресс тема погодна за готово све врсте веб страница. Фокусира се на једноставност коришћења и флексибилност тако да корисници могу да прилагоде сваки аспект свог вебсајта.

Значајке Тхе7 ВордПресс теме

Тхе7 тема нуди велику флексибилност, долази са свим функцијама које бисте очекивали од премиум ВордПресс теме. Одлучили смо да размотримо неке функције које Тхе7 тематику издвајају између осталих ВордПресс тема на тржишту.

нема теме која може надмашити 7 када је у питању лако прилагођавање са најмање знања о ВордПресс-у. Ви сте људи.

– Келеверк, корисник Тхемефорест-а

3 стила дизајна

Прилагођени стилови дизајна

Тхе7 ВордПресс тема долази са три стила дизајна доступним корисницима ван кутије. Сваки стил дизајна има различит изглед. То је као да имате више тема са својом ВордПресс темом. Ова три стила дизајна су Дизајн материјала, Минималистички и иОС 7 стилови. Корисници могу једноставно одабрати ону која је јако подсећала на оно што имају на уму.

Сваки стил дизајна је у потпуности прилагодљив и корисници могу лако променити готово све. Можете користити своје боје, позадине, заглавља, фонтове итд. Ова флексибилност за прилагођавање омогућава вам да сами креирате потпуно јединствене дизајне.

20 различитих кожа за сваки стил дизајна

Као што смо рекли, можете прилагодити било шта у стилу дизајна који одаберете. Такође можете користити уграђене 20 различитих кожа са сваким дизајном. То значи да сваки дизајн може имати 20 различитих боја и изгледа које можете изабрати из оквира.

Укључен градитељ визуелног изгледа

Тхе7 Тема долази са Висуал Цомпосер, који је један од најмоћнијих додатака за израду изгледа ВордПресс-а. Омогућава вам да креирате властите изглед странице помоћу алата за повлачење и испуштање. Изузетно је једноставан за употребу чак и за нове кориснике. Са визуелним композитором у вашој ВордПресс теми, можете сами да креирате неограничене распореде и дизајне. Можете да креирате снажне распореде са позадинама праллак-а, видеозаписима преко целог екрана, клизачима, анимацијама, тастерима за позивање на акцију и многим другим.

Потрошивши стотине $$$ на Тематске шуме, мој клијент је тражио да га искористим на његовом пројекту. На моју радост, ова тема је више него предата и неприметно делује у складу са Висуал Цомпосер 4 до те мере да сам сматрао прилично заразном са бројем опција и контролом коју имате на дохват руке..

– ВебЈумп, корисник Тхемефорест-а

Визуелни композитор у теми 7 за ВордПресс

Пакет додатака

Тхе7 тема долази са снажним избором додатака који су унапред упаковани за вашу тему. Укупна цена ових премиум ВордПресс додатака је око 99 долара. Сви их добијате бесплатно уз своју тему.

 • Слојеви слојева
 • Клизач револуције
 • Одговарајуће таблице за цијене и поређење
 • Висуал Цомпосер
 • Ултимате додаци визуелног композитора

Са овим моћним додацима при руци имате моћ креирања професионалних веб локација са минутама.

Интеграције и компатибилност

Тхе7 Тхеме подржава многе популарне ВордПресс додатке ван кутије. Постоје уграђени стилови за Гравити Формс, Календар догађаја, Календар догађаја Про, Контакт образац 7 итд.

Доступна је са пуном подршком за ВооЦоммерце, омогућавајући вам једноставно и брзо постављање ваше веб продавнице. Добра ствар је што исту ствар можете користити за остале делове веб локације као и ваша продавница. Тема теме такође подржава ббПресс и ВПМЛ додатке.

Разно Карактеристике

Горе смо навели неке од главних карактеристика Тхе7 теме. Међутим, то је сила могућности и опција. Неке од других функција које вреде поменути су:

 • 4 распореда заглавља
 • Фантастична заглавља која вам омогућавају да подесите заглавља за појединачне постове и странице
 • 680+ Гоогле фонтова
 • Неограничена позадина и боја
 • Изглед решетке за зидање
 • Портфолио менаџер
 • Тестимониалс
 • Дугме позива на акцију
 • Фонтови икона
 • Албуми фотографија са изгледом оквира, клизачем, метроом и мрежном мрежом
 • Превод је спреман
 • Оптимизовано за СЕО
 • И још много тога

Документација и подршка

Након продаје корисничка подршка је важан фактор када купујете било шта путем интернета. Тхе7 Тхеме долази са премиум лиценцом за подршку током 6 месеци. То значи да ћете добити бесплатну помоћ и ажурирања за своју тему током периода лиценцирања. Можете да обновите лиценцу или продужите премијску подршку ако желите тако што ћете купити лиценцу проширене подршке.

Дреам-Теам (програмери теме Тхе7) пружају корисничку подршку путем својих корисничких форума. Дуго пружају подршку за своје ВордПресс производе, тако да ћете добити подршку светске класе од високо квалификованих стручњака.

Поред тога, на располагању им је опсежна документација у бази знања. Они имају детаљне чланке са детаљним упутствима за сваку карактеристику ваше теме. Такође имају интерактивни алат за решавање проблема који вам може помоћи да решите неке од најчешћих проблема.

Наш резултат

С обзиром на број функција и једноставност употребе, мислимо да је Тхе7 тема одличан производ. Корисницима који могу да га користе за креирање прекрасних ВордПресс веб локација без кодирања пружа флексибилност и моћ. Дајемо му 4 од 5 звездица.

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Набавите тему 7 сада »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me