Тхемифи Агенци

Тражите пословну ВордПресс тему за дизајнерске агенције? Тхемифи Агенци је модерна и модерна корпоративна тема за лепо приказивање ваших услуга и производа. У овом прегледу агенције Тхемифи показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


Преглед агенције Тхемифи

О Агенцији

Агенција је по свом имену тема за дизајнерске агенције и корпоративне веб странице. То је производ компаније Тхемифи, надалеко познат по продаји најбољих ВордПресс тема на мрежи.

Агенција Тхемифи има сјајне функције за представљање ваших услуга и производа. Многобројни изглед и тематске коже нуде вам велику могућност дизајнирања веб странице према вашим потребама.

Карактеристике Агенције

Теме Тхемифи имају програм за изградњу и мноштво других функција које корисницима олакшавају креирање веб локација. Агенција има одвојене прилагођене типове пошта за портфељ, тим, изјаве купаца и одељак за приказ вашег рада. Подножје подржава 4 подручја виџета да бисте лако додали свој садржај и важне везе.

Има панел за прилагођавање који вам омогућава да подесите фонтове, боје, позадине, обликовање веза и још много тога. Овај панел вам даје потпуну контролу над подешавањима теме на дохват руке.

Погледајмо детаљно његове карактеристике да бисмо разумели зашто бисте користили ову тему:

Тема изгледа

Агенција подржава више изгледа. Ови распореди су даље категорисани у постове, странице и архиве. Изгледи за портфељ и тим налазе се одвојено у вашим тематским подешавањима.

Подешавања распореда

Једноставно можете одабрати свој изглед из расположивих опција. Омогућује вам израду прилагођених изгледа помоћу пречица.

Одговарајући дизајн и РТЛ подршка

Веома су корисне мобилне веб локације ваше листе претраживача. Тхемифи Агенција у потпуности реагује и можете управљати и њеним подешавањима како бисте конфигурирали своју веб локацију у различитим величинама екрана.

Нацрт са одзивом

Ова тема такође подржава РТЛ, тако да можете да направите вишејезичну страницу. Табела стилова ртл.цсс доступна је у вашим датотекама тема.

Тхемифи Буилдер

Тхемифи буилдер вам олакшава уређивање веб локације. Можете једноставно да га омогућите из поставки Тхемифи Агенци.

Тхемифи Буилдер

На свакој страници, посту и изгледу портфеља ваше веб странице видећете могућности за прављење програмера за креирање веб локације. Промене се дешавају директно, тако да вам није потребно пребацивање између администратора ВордПресс-а на преглед странице да бисте видели измене.

Прилагођене врсте поште

Прилагођене врсте поста које се са темом додају на ваш ВордПресс административни панел укључују слајдове, портфеље, истакнуте фотографије, изјаве и тимове.

Прилагођене врсте поште

Да видимо шта раде ове прилагођене врсте поста:

Слајдови

Омогућава вам додавање медија за клизач почетне странице. Медијски садржај може да садржи слике, видео снимке, галерије и текстуални садржај. Овде се могу креирати сви слајдови. Међутим, поставке клизача доступне су на панелу Тхемифи Агенци у вашем ВордПресс администратору.

ЦПТ слајдова

Портфолији

Да бисте представили свој посао, можете да измените ову прилагођену врсту поста и додате садржај фотографијама. У свако представљено дело можете да додате и више фотографија.

Портфолиос ЦПТ

Ваш портфељ ће се појавити на почетној страници и изгледаће као што је приказано на овој слици овде:

Портфолио

Више опција можете пронаћи на панелу са подешавањима теме.

Хигхлигхтс

Ваши производи и услуге биће део овог одељка. Прилагођена врста поста преузеће сав ваш посао на приказивању на вашој веб локацији у Шта радимо одељак.

Шта радимо

Тестимониалс

Тестимониалс прилагођена врста поста узимаће повратне информације и критике ваших купаца о вашим услугама. У овај одељак можете да додате све изјаве и они ће бити приказани на почетној страници веб локације.

Тестимониалс

Тимови

Агенција има ову невероватну карактеристику за приказ тима који стоји иза ваше компаније. Радна снага се осећа мотивисану да види њихова лица на веб локацији. Овај ЦПТ можете да користите за додавање чланова свог тима и он ће се појавити на почетној страници.

Чланови тима

Панел прилагођавања

Панелу за прилагођавање теме може се приступити путем Тхемифи Агенци »Прилагоди. Као и све теме Тхемифи, и овај панел вам омогућава приступ уређивању фонтова, боја, веза, позадина и других поставки.

Прилагодите плочу

Основна и напредна подешавања помажу вам у управљању лако прилагодљивом плочом.

Документација и подршка

Тхемифи Агенци поседује детаљну документацију која вас води кроз читаву листу карактеристика. Сви туторијали су добро објасњени прелепим снимкама екрана и видео записима.

Кад год вам треба помоћ, требате само прегледати документацију. Све је наведено корак по корак.

Тхемифи нуди подршку путем својих форума. Они су познати по брзом времену одзива.

Агенција Тхемифи доступна је уз једнократну накнаду од 49 УСД. Када купите тему Тхемифи Агенци, добићете бонус тему за бесплатно преузимање и 30-дневну гаранцију поврата новца.

Ако желите да приступите и Пхотосхоп датотекама, заједно са темом да креирате прилагођавање дизајна, морате да платите једнократну накнаду у износу од 69 долара.

Можете користити теме Тхемифи на неограниченим веб локацијама. Да бисте приступили свим темама теме, придружите се њиховом Тематском клубу за само 79 долара.

Наш резултат

Агенција Тхемифи је направљена за дизајнерске агенције, корпоративне компаније и власнике производа. Са више распореда и темама коже можете корисницима показати да радите у модерном стилу.

Ако вас брине брзина странице на вашој веб локацији, можете онемогућити непотребне ефекте анимације у подешавањима Тхемифи. Ако слике обично ручно обрежете, можете онемогућити и поставке скрипте слике, што може помоћи да се побољша време учитавања. То би требало да проверите и ово крајњи водич за повећање брзине и перформанси.

Дајемо Тхемифи Агенци 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите агенцију одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map