Тхемифи Симфо

Тражите минималистичку ВордПресс тему? Симфо је дивно дизајнирана тема коју покреће програмер Тхемифи и мноштво других невероватних опција. У овом прегледу Тхемифи Симфо показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


Симфо преглед

О Симфоу

Симфо је минималистичка тема компаније Тхемифи маркетплаце, познате ВордПресс теме и добављачи додатака. Тема је једноставног дизајна са суптилним додиром храпаве текстуре. Има балансиран бели простор за садржај и функције.

Тхемифи Симфо је одличан за блогере и мала предузећа који представљају свој рад и портфеље на мрежи.

Значајке Симфо-а

Тема се испоручује са више прилагођених врста поста за портфељ, клизач, изјаве и још много тога. Покреће их Тхемифи буилдер да би олакшао и брже уређивао.

Симфо има прилагођени панел који задовољава све стилске потребе за вашу веб локацију. Можете да измените боју позадине, везе, мени, слике заглавља, наслове и друго са прилагођеног панела.

Тхемифи епанел има општа подешавања за тему. Има два менија: Главни и Фоотер. Симфо има преко 5 кожа различитих боја за потпуно промену изгледа и изгледа вашег вебсајта.

Погледајмо детаљно карактеристике теме Симфо:

Минимални одзивни дизајн

Симфо је минималац респонзивна тема то изврсно функционира на свим резолуцијама екрана. Од столног рачунара до мобилног и таблет рачунара, тема се прилагођава величини екрана уз невероватан приказ садржаја.

Такође можете ручно подесити одговарајуће опције из поставки Тхемифи Симфо у епанелу.

Нацрт са одзивом

Тестиран је са свим главним прегледачима на Интернету и добро се користи за све кориснике.

Симфо Скинс

У теми Симфо је доступно преко 5 скинова. Има нијансе жуте, ружичасте, плаве, крем, црне и више боја. Задана кожа је бела.

Тематске коже

Можете се лако пребацити на било коју тематску кожу и у потпуности променити изглед веб локације без ометања садржаја. Разноликост боја у овим тематским кожама помаже вам у проналажењу одговарајуће тематике према вашем пословању.

Издвојени клизач

Симфо има истакнут клизач којим се може управљати помоћу поставки теме у Тхемифи епанелу. Међутим, клизач можете приказати у два облика: Постови и Слике.

Да бисте додали слајдове постова, можете прећи на Слајдови унесите свој пост у ВордПресс администратору и креирајте слајдове са текстом.

Додајте слајдове

У подешавањима теме можете да се помакнете до Клизач за почетну страницу подешавања. Омогућава вам да одаберете да ли вам је потребан клизач поста или клизач слике.

Клизачи епанел

Остала подешавања зависе од вашег избора између клизача поста или слике, тако да ако изаберете Слике онда морате додати слике једну по једну.

Клизач слика

Можете додати УРЛ слике и наслов. Такође вам омогућава да слајд повежете на било коју страницу веб локације.

Цустомер Тестимониалс

На било ком личном блогу или пословном вебсајту, изјаве купаца раде врло добро на привлачењу и претварању корисника социјална доказ. Симфо има посебан одељак за додавање изјава корисника који ће се лепо приказати на вашој веб локацији.

Цустомер Тестимониалс

Овај одељак помаже у уређивању изјава о грешкама.

Текст добродошлице

Симфо има могућност приказивања текста добродошлице на почетној страници веб локације изнад клизача и испод менија. Овај текст добродошлице можете лако додати из поставки теме у епанелу.

Текст добродошлице

Ако поље добродошлице оставите празно, оно ништа неће приказати и простор ће се аутоматски прилагодити.

Фоотер Видгети

Доступно је до 4 фоотер-видгета и стил се може одабрати из поставки теме у епанелу. Виџети се могу додати из општих подешавања видгет-а за ВордПресс.

Подешавања подножја

Текст подножја можете додати и из епонета Тхемифи. У ова текстуална поља такође можете да додате линкове за ауторска права веб локације.

Прилагођени панел

Прилагођени панел Симфо теме је сличан многим другим темама Тхемифи. Има могућности основних и напредних поставки за обликовање веб странице.

Прилагођени панел

Ове опције стајлинга су попут боје каросерије, веза, наслова, позадине, логотипа странице и линије, главне навигације и још много тога. Има бескрајне могућности за обликовање, мада не можете променити било који садржај са прилагођеног панела. За било какве промене у садржају, морате да одете на е-панел Тхемифи у ВордПресс администратору.

Документација и подршка

Тхемифи Симфо има детаљну документацију која вас води кроз читаву листу карактеристика. Сви туторијали су добро објасњени прелепим снимкама екрана и видео записима.

Кад год вам треба помоћ, требате само прегледати документацију. Све је наведено корак по корак.

Тхемифи нуди подршку путем својих форума. Они су познати по брзом времену одзива.

Тхемифи Симфо доступан је за 49 долара. Када преузмете тему Симфо, добићете бонус тему за бесплатно преузимање и 30-дневну гаранцију поврата новца.

Ако желите да приступите и Пхотосхоп датотекама, заједно са темом да креирате прилагођавање дизајна, морате да платите једнократну накнаду у износу од 69 долара.

Можете користити теме Тхемифи на неограниченим веб локацијама. Да бисте приступили свим темама теме, придружите се њиховом Тематском клубу за само 79 долара.

Наш резултат

Тхемифи Симфо је направљен за личне блогове, веб странице и мала предузећа. Има минималан дизајн, тако да су сви садржаји и слике правилно прилагођени доступном простору.

Ако вас брине брзина странице на вашој веб локацији, можете онемогућити непотребне ефекте анимације у подешавањима Тхемифи. Ако слике обично ручно обрежете, можете онемогућити и поставке скрипте слике, што може помоћи да се побољша време учитавања. То би требало проверити крајњи водич за повећање брзине и перформанси.

Дајемо Тхемифи Симфо 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите Симфо одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map