Themify Oglednica

Iščete temo za e-trgovino WordPress? Pinshop je lepo oblikovana tema v slogu Pinterest, ki uporabnikom ponuja neverjetno izkušnjo spletnega nakupovanja. V tem pregledu Themify Pinshop bomo pokazali njegove značilnosti in vam pomagali, da se odločite, ali je to prava tema za vaše potrebe.


Themify Pinshop Pregled

O Pinshopu

Pinshop je tema e-trgovine Pinterest v stilu Themify marketplace. Obiskovalcem ponuja neverjetno uporabniško izkušnjo z neskončnim drsenjem, prikazom izdelkov v vrstnem redu zlaganja, odzivnim stiliranjem izdelkov in zasnovo, ki je pripravljena na mrežnico.

Tema ima veliko število preoblek in animacij za podporo napredne izkušnje. Ponuja popolno prilagoditev postavitve, pisav in barv na plošči po meri z osnovnimi in naprednimi nastavitvami.

Vtičnik WooCommerce je potreben, da tematska trgovina doda in prikaže izdelke na spletnem mestu.

Značilnosti Pinshopa

Tema Pinshop ima na svoji domači strani prilagodljiv drsnik izdelkov, ki uporabnikom omogoča odličen pregled predstavljenih izdelkov. Več tematskih preoblek, postavitve strani in objav, odziven dizajn, fiksna glava in druge funkcije podpirajo temo, da ustvarijo neverjetno uporabniško izkušnjo.

Glavna značilnost teme je neskončno drsenje, ki uporabnikom omogoča ogled vseh izdelkov na eni strani. Podrobneje si oglejmo vse značilnosti teme Pinshop:

Neskončnost izdelka

Themify Pinshop ima neskončno drsenje na domači strani in drugih straneh. Pomeni, da se lahko uporabniki pomaknejo navzdol, da si ogledajo izdelke, ne da bi spremenili strani na spletnem mestu.

Ta tema poenostavlja spletno nakupovanje s svojo postavitvijo, ki prikazuje vse izdelke na eni sami strani. Obiskovalci zlahka najdejo katerikoli poseben izdelek s funkcijo iskanja.

Razvrsti izdelke

Funkcija razvrščanja pomaga uporabnikom pri iskanju izdelkov na podlagi priljubljenosti, cen in drugih možnosti.

Fiksna glava

Pinshop ima fiksno glavo, ki se pomika po spletnem mestu. Možnost fiksne glave lahko omogočite ali onemogočite iz nastavitev teme.

Fiksna glava

Z drsenjem logotip in družabne ikone izginejo. Fiksna glava prikazuje meni in iskalno vrstico na zaslonu.

Fiksna glava

Ko je na vrhu, prikazuje tudi logotip in družabne ikone.

Drsnik izdelka

Drsnik izdelka se prikaže na domači strani spletnega mesta in prikaže predstavljene izdelke, ki jih lahko izberete, ko jih dodate na svojo stran.

Drsnik izdelka

Nastavitve drsnika lahko uredite v programu Themify epanel. Omogoča vam, da omogočite ali onemogočite drsnik, prikažete ali skrijete naslov in ceno, število izdelkov in več.

Drsnik izdelka

Število drsenja in nastavitve hitrosti pomagajo pri upravljanju uporabniške izkušnje drsnika.

Tematske kože

Tema Pinshop podpira več kot 10 preoblek, s katerimi z enim klikom spremenite celoten videz spletnega mesta. Lahko greste do epanela teme Themify Pinshop pri WordPress administratorju in izberete temo kože, ki jo potrebujete.

Tematske kože

Omogoča vam, da kadar koli spremenite kožo teme, zato dobite nove barve in postavitev spletnega mesta.

Prilagoditev

Podobno kot pri mnogih drugih temah Themify prilagodljiv panel Pinshop ponuja veliko možnosti za urejanje slogov tem.

Prilagodite ploščo

Od slik, ozadja, barv, pisav, velikosti pisave do neomejenih možnosti boste imeli dva razdelka: Osnovni in Napredno nastavitve. Te nastavitve preglasijo vsak osnovni slog glede na temo, tako da lahko na tej plošči po meri upravljate in spreminjate vse sloge tem.

Odzivna postavitev

Themify Pinshop je popolnoma odzivna tema, kar pomeni, da odlično deluje na vseh mobilnih napravah. Za prilagajanje velikosti za različne zaslone vam ni treba urejati nobene kode. Pripravljena oblika mrežnice nudi uporabnikom ustrezno izkušnjo pri branju vsebine ali ogledu izdelkov na vašem spletnem mestu.

Nastavitve odzivnega oblikovanja lahko onemogočite ali preprosto prilagodite različnim velikostim zaslona.

Odziven dizajn

Preizkušen in preverjen je za vse najnovejše brskalnike. V temi ni nobenega vprašanja o združljivosti.

Dokumentacija in podpora

Themify Pinshop ima podrobno dokumentacijo, ki vas vodi skozi celoten seznam funkcij. Vse vaje so dobro razložene s čudovitimi posnetki zaslona in video posnetki.

Kadar koli potrebujete kakršno koli pomoč, morate preprosto pregledati dokumentacijo. Vse je navedeno po korakih po metodi.

Themify ponuja podporo na svojih forumih. Znani so po hitrem odzivnem času.

Themify Pinshop je na voljo za 49 dolarjev. Ko prenesete temo Pinshop, boste prejeli brezplačno temo za brezplačno prenašanje in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Če želite do datotek Photoshopa dostopati tudi do teme za prilagajanje dizajna, morate plačati enkratno pristojbino v znesku 69 USD.

Teme Themify lahko uporabljate na neomejenih spletnih mestih. Za dostop do vseh tem Themify se lahko pridružite njihovemu Tematskemu klubu za samo 79 dolarjev.

Naš rezultat

Themify Pinshop je narejen za spletna mesta za e-trgovino. Ima zasnovo v stilu Pinterest in neskončno drsenje za lepo prikazovanje izdelkov na eni strani.

Če vas skrbi hitrost strani vašega spletnega mesta, lahko onemogočite nepotrebne učinke animacije v nastavitvah Themify. Če ponavadi slike obrezujete ročno, lahko onemogočite tudi nastavitve skripta slike, kar lahko pomaga pri izboljšanju časa nalaganja. Preverite tudi ta vrhunski priročnik za povečanje hitrosti in zmogljivosti.

Themify Pinshop podarimo 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite Pinshop zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map