Јупитер

Јупитер је вишенаменска ВордПресс тема погодна за све врсте веб локација. У овом прегледу теме Јупитера ми ћемо погледати његове карактеристике и видети колико је погодно за кориснике.


Преглед теме Јупитера

О теми Јупитер ВордПресс

Јупитер ВордПресс тема је доступна на тржишту Тхемефорест. Створио их је артбеес, независна дигитална агенција специјализована за најсавременије ВордПресс теме. Основана 2008. године, компанија је до сада објавила три ВордПресс теме и 21 ставку графичког дизајна.

Јупитер је њихова најпродаванија ВордПресс тема. Купило га је више од 24.000 купаца. Представљана је ставка седмице на тему Тхемефорест. Компанија Артбеес до сада је продала артикле вредне више од милион долара на енвато тржишту, што их чини елитним аутором.

Примећујемо, пратимо и затим поново стварамо најбоља дигитална искуства широм Веба. Волимо и израђујемо врхунска дизајнерска решења, савршена корисничка сучеља и беспријекорна корисничка искуства за широк спектар корисника.

-артбеес тим

Карактеристике Јупитерове теме

Јупитер је вишенаменска тема што значи да је врло погодан за употребу на било којој врсти веб локације са ВордПрессом. Долази са широким спектром функција за пружање флексибилности и лакоће коју би корисници желели да виде из премиум ВордПресс теме. Погледајмо неке од главних карактеристика Јупитерове теме.

За два пројекта користим Артбеес Јупитер ВордПресс тему. Лако је користити се чак и као почетник ВордПресс-а.
Има мноштво функција и могућности прилагођавања. Дизајн изгледа гладак и модеран и даје већу јединственост. Немам план да прелазим на било које друго решење.

-Оливер Саутер

Десетине прилагођених шаблона

Јупитер тема долази са флексибилношћу на десетине унапред инсталираних и спремних за употребу шаблона. Ти предлошци се подносе под 6 главних категорија које су бизнис, креатива, образовање, храна, здравље, лично и радња.

Јупитер Темплатес

Корисници могу једноставно одабрати предложак из категорије која је ближа њиховој веб локацији и затим их применити са само неколико кликова. Свака од ових предложака садржи потпуно нови дизајн и изглед, пружајући корисницима широк спектар избора за дизајн и изглед њихове веб локације..

Превуците и испустите Паге Буилдер

Јупитер тема долази са уграђеним алатом за прављење драг анд дроп. Једноставно одаберите и повуците елементе на платну и испустите их било где. На тај начин корисницима се пружа огромна моћ стварања сопствених изгледа за своје странице. Такође прилагођавање чини лакшим и изузетно флексибилним. Јупитер долази са најновијим Висуал Цомпосер-ом који је један од најбољих ВордПресс градитеља превлачења и повлачења страница на тржишту.

Админ плоча – направљена за људе

Већина премиум ВордПресс тема са пуно функција. Управљање тим функцијама са администраторског панела постаје врло компликовано за нове кориснике. Јупитер долази са интуитивним и једноставним административним панелима направљеним за људе. Омогућује вам једноставно додавање садржаја на вашу веб локацију и прилагођавање сваког аспекта без муке са сложеним панелима опција.

Јупитер програм за прављење и пребацивање страница

Интернет продавница Маде Еаси

Јупитерова тема је у потпуности компатибилна са ВооЦоммерце, најпопуларнијом свјетском платформом за е-трговину за ВордПресс веб локације. Јупитер је спреман да користите шаблоне које можете да користите за своју продавницу. То вам омогућава да користите невероватно дивне дизајне за своју интернет продавницу. На крају, Јупитер олакшава додавање петљи производа, додавање предмета и остваривање продаје.

Управљање портфељем

Јупитер долази са оут-оф-бок подршком за врсту садржаја портфолија. Можете да користите један од невероватно лепих шаблона портфеља за дизајн и изглед, а затим га прилагодите својим потребама. На страни администратора Јупитер олакшава додавање и управљање ставкама портфеља са вашег ВордПресс административног панела. Тема такође укључује три различита стила портфолија која можете користити.

100+ пречица

Кратки бројеви омогућавају лакши начин додавања ставки на вашу ВордПресс локацију. Већина ВордПресс тема са десетинама кратких кодова, али Јупитер га подиже на нови ниво са 100+ кратких кодова које можете користити одмах ван оквира. Већина кратких кодова су флексибилне са властитим опцијама прилагођавања којима можете приступити из генератора кратких кодова.

Уређивачи заглавља и позадине

Заглавља и позадине чине било коју страницу занимљивом и лијепом. Јупитер вам омогућава да прилагодите заглавља користећи иновативни програм за прилагођавање заглавља. Такође вам омогућава да користите позадинске слике на целом екрану и неограничене боје.

Управо сам га купио на хировит начин. Хеадер је заиста СУПЕР прилагодљив. Висина и све у оквиру теме без додиривања додавања у ЦСС.

-АндиХоодифиед, корисник Тхемефорест-а

Разне карактеристике

Као иновативна модерна ВордПресс тема, Јупитер пружа безброј могућности да постане стварност. Постоји много више функција које можете користити у овој дивној теми.

  • 7 Блог стилова
  • 14 прилагођених виџета
  • 10 прилагођених врста поста
  • 1600+ Иконе
  • Адобе Типекит Интегратион
  • Прелиставање презентација на целој страници
  • Превод је спреман са подршком за РТЛ
  • ВПМЛ компатибилан
  • Потпуно мобилни

Документација и подршка

Без обзира да ли сте почетни ВордПресс корисник или напредни стручњак, свима је потребна помоћ с времена на време. Због тога је тако важно купити тему која долази са опсежном документацијом и могућностима подршке. Јупитер долази са приступом месту документације са 100+ чланака. Документација води рачуна о објашњавању сваке карактеристике теме у лако разумљивим упутствима корак по корак.

Јупитер такође долази са библиотеком видео туторијала са више од 20 туторијала који ће вам помоћи да започнете. Као лиценцирани корисник и ви ћете добити приступ премиум форуму за подршку теме где можете добити помоћ програмера.

Наш резултат

Јупитер је веома лепа и прилагодљива тема ВордПресс-а. Долази са опсежним сетом функција и лепо урађеним корисничким интерфејсом што га чини дивним избором. Дајемо му 4 од 5 звездица.

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Набавите Јупитер одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me