Vanta

Vantage je visoko ocenjena brezplačna WordPress tema, zasnovana za integracijo s spletnim mestom WooCommerce in Page Builder s strani SiteOrigin. To je večnamenska tema, ki jo lahko uporabljamo za bloge, spletna mesta za e-trgovino, portfelje in drugo. Preberite naš pregled Vantage, če želite izvedeti vse o funkcijah te priljubljene teme.


Vantage pregled

Glede Vantagea

Vantage je brezplačna tema, ki so jo razvili SiteOrigin, izdelovalci brezplačnih in vrhunskih WordPress tem in vtičnikov.

SiteOrigin je tudi podjetje, ki stoji za Page Builder by SiteOrigin, brezplačni vizualni vtičnik za urejevalnik WordPress.

Čeprav je Vantage brezplačen, SiteOrigin ponuja tudi premium članstvo, ki vključuje dostop do premium dodatkov in podporo po e-pošti za vse njihove teme in vtičnike. Premium dodatki vtičniki dodajo več funkcij ustvarjalcu strani, vključno z:

  • vrste objav po meri
  • kontaktna polja obrazca
  • drsniki paralaksa
  • socialne pripomočke
  • …in več

Značilnosti Vantagea

Vantage je osnovna tema z veliko možnostmi za prilagoditev podrobnosti videza vašega spletnega mesta, kot so pisave in barve. Tu so glavne značilnosti Vantagea.

Odziven

Vantage je popolnoma odziven in zasnovan tako, da izgleda dobro na zaslonu katere koli velikosti.

Možnosti postavitve

V Videz »Prilagajanje» Postavitev v meniju lahko prilagodite možnosti postavitve spletnega mesta, vključno z:

  • videz v škatli ali polni širini
  • velik glavoglavnik ali majhen naslovni meni
  • ali naj se noge v nizih vrstijo v stolpcih ali zlagajo navpično
  • in več

Prilagodljiv dizajn

Če se pomikate do Videz »Prilagajanje» Oblikovanje tem, lahko izberete pisave in barve spletnega mesta za vse vidike vašega spletnega mesta: naslov strani, naslov spletnega mesta, barva vsebine, barva menija, učinki miške, povezave, gradniki in drugo.

Meta integracija drsnikov

S temo Vantage in vtičnikom Meta Slider SiteOrigin lahko drsnik za domačo stran nastavite na strani Videz »Prilagodi» Nastavitve teme »Domov meni. Če želite uporabiti drugo drsnik vtičnik, lahko tukaj tudi onemogočite.

Od Videz »Prilagodi» Nastavitve teme »Blog, lahko izberete, da se prikažejo arhivi vašega spletnega dnevnika kot privzeti, z majhnimi ikonami krogov, narejenimi iz predstavljenih slik, ali kot mreža s sličicami. Izberete lahko tudi prikaz celotnih objav ali odlomkov do določene dolžine in se lahko odločite, kateri meta objave želite prikazati (avtor, datum, kategorije, oznake itd.).

Urejevalnik kreditov za nogo

Obstaja možnost, da dodate svoje kredite v spodnji nogi Videz »Prilagodi» Nastavitve teme »Splošno meni, vendar ne morete odstraniti dobropisa »The SiteOrigin Theme« iz tega menija, ne da bi pridobili članstvo na SiteOrigin Premium. (Vendar ga je mogoče odstraniti ali skriti prek PHP ali CSS.)

Integracija WooCommerce

Vantage je zasnovan tudi tako, da dobro deluje s vtičnikom WooCommerce, tako da lahko hitro in enostavno nastavite svojo spletno trgovino. Tema ima vgrajene sloge, da vaši izdelki izgledajo lepo in se zlijejo s preostalimi slogi teme.

Vantage pregled - integracija WooCommerce

Priporočeni vtičniki

Po namestitvi in ​​aktiviranju Vantage boste morali namestiti nekaj priporočenih vtičnikov SiteOrigin: SiteOrigin CSS, SiteOrigin Page Builder in SiteOrigin Widgets Bundle. Vsi trije vtičniki so brezplačni in na voljo za prenos iz imenika WordPress.org in delo s katero koli temo.

SiteOrigin CSS je vizualni urejevalnik za CSS vaše teme in vam omogoča nadzor nad vsemi vidiki videza vašega spletnega mesta, ne da bi se morali naučiti nobene kode.

Page Builder by SiteOrigin je vizualni urejevalnik za povleci in spusti za vaše objave in strani. Omogoča vam hitro in enostavno ustvarjanje zapletenih postavitev strani s stolpci, gradniki in še več. Več o tem vtičniku si lahko preberete v naši strani za ustvarjanje strani z SiteOrigin pregledom.

Spletni program SiteOrigin Widgets preprosto razširi možnosti za ustvarjanje strani, kar vam omogoča, da na svoje strani in objave dodate več vrst vsebine z vizualnim urejevalnikom.

Dokumentacija in podpora

SiteOrigin ima na svoji spletni strani kakovostno dokumentacijo, ki zajema vse vidike uporabe njihovih tem in vtičnikov. Potekal vas bo skozi postavitev spletnega mesta z obilico posnetkov zaslona in vam povedal, kako uporabljati vsako funkcijo.

Uporabnikom brezplačne teme Vantage je podpora na voljo na forumih za podporo SiteOrigin, čeprav lahko traja nekaj dni, da dobite odgovor.

Za člane SiteOrigin Premium je na voljo tudi zasebna podpora za e-pošto – ne samo za temo Vantage, ampak tudi za vse teme in vtičnike SiteOrigin..

Naš rezultat

Vantage je ena najbolj priljubljenih brezplačnih tem v direktoriju WordPress. Ker je zasnovan tako, da se zlahka integrira s programom Page Builder in WooCommerce, omogoča začetnikom, ki nimajo znanja o kodiranju, preprosto nadzirati podrobnosti svojega spletnega mesta.

Kljub temu so možnosti prilagajanja za nekatere uporabnike morda preveč podrobne. Če želite na primer spremeniti glavno naglasno barvo svojega spletnega mesta, bi morali iti skozi meni in izbrati barvo vsakega naslova, povezave in gumba, ki ga želite spremeniti – hitrega in preprostega načina ni. vse naenkrat.

Za začetnike, ki želijo več nadzora nad svojim spletnim mestom, ne da bi morali kodirati, imeti čas, da prilagodijo vsako podrobnost, in kot je izgled oblikovanja teme Vantage, je morda dobra izbira.

Vantageu podarimo 4 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 0,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite Vantage zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me