Verodostojnost

Ali želite večnamensko temo WordPress za svoje spletno mesto? Credence je lepo oblikovana in močna tema, ki vsebuje na tone neverjetnih funkcij. V tem pregledu poverilnosti bomo prikazali njegove lastnosti in vam pomagali ugotoviti, ali je to prava tema za vaše potrebe.


Pregled zaupnosti

O verodostojnosti

Credence je odzivna tema programa WordPress, ki jo je predstavila Mojo Marketplace, dobro znana spletna trgovina za večnamenske in močne teme.

Ta tema ima barvito, svetlo in odzivno postavitev. Najboljše je za podjetja, tehnološka podjetja, spletne trgovine in drugo. Neomejene barve, oblikovalci tem, podpora za mrežo in prilagajanje so Credence odlična tema.

Značilnosti zaupanja

Teme na tržnici Mojo so napolnjene z neverjetnimi funkcijami in ustvarjalci. Prav tako ima Credence najboljše možnosti za oblikovanje vašega spletnega mesta, ne da bi prišli v kodo.

Credence ima na tone funkcij, kot so družabne ikone, pripomočki za teme po meri, območja pripomočkov, strani s predlogi strani, predloge strani, drsniki, oblikovanje mrež, območja gradnikov footerjev, gradbeniki in še več.

Podrobneje si oglejmo njegove značilnosti:

Odziven in pripravljen za oblikovanje mrežnice

Verodostojnost je v celoti odzivna tema s preprostim in intuitivnim dizajnom bodo vaši obiskovalci všeč. Ima različne stajlinge, ki poskrbijo, da nobeno spletno mesto, ki uporablja to temo, ne moreta izgledati podobno.

Podpora za mrežnico in podpora za slike mobilnim uporabnikom olajša branje vsebine in oglednih slik brez povečave ali nepotrebnega drsenja.

Možnosti stiliranja

Osnovne nastavitve sloga v temi so kot možnosti ozadja, slika ozadja, barve pisave telesa in barve povezav.

Možnosti stiliranja

Te nastavitve so preproste za urejanje in spreminjanje, kadar koli morate svojemu spletnemu mestu dati nov videz.

Punch Pisave

Tema poverilnice ima vrsto objave po meri za Punch Pisave ki vam omogoča enostavno dodajanje Googlovih pisav za uporabo na vašem spletnem mestu.

Punch Pisave

Navedena so navodila za kopiranje družine pisav, ki jo dodate v skrbnika WordPress-a.

Glavi in ​​stranski meniji

Nastavitve glave in stranskih menijev sta med seboj vzporedni. V prvem pogledu teh možnosti lahko preprosto izberete položaj menija.

Meni glave

V tej temi ima glava več razdelkov. Omogoča vam, da omogočite / onemogočite vsak razdelek, tako da lahko na svojem spletnem mestu prikažete lepo glavo.

Nastavitve glave

V teh nastavitvah so na voljo od besedila glave do lokacije menija, položaja logotipa, oblikovanja, ozadja glave, drsnika, drsnih pripomočkov in številnih dodatnih možnosti.

Lokacije v meniju

Ta tema ponuja številne lokacije menijev, s katerimi lahko preprosto dodate navigacijo svojim uporabnikom. Obstaja več kot 5 položajev, s katerimi lahko svoj meni čudovito postavite.

Lokacije v meniju

Za vsako lokacijo lahko ustvarite ločene menije. Pomembne lokacije, ki so zgrajene, so na primer navigacijski meni, sekundarni navigacijski meni, glavni stranski meni in meni noge.

Vrhunski drsniki

Tema verodostojnosti vsebuje nabor priporočenih vtičnikov za vsak del spletnega mesta. Vključuje tudi drsnik slike. Lahko dodate zgornji drsnik v kateri koli izbran slog teme Credence.

Drsne slike

Priporočamo vam uporabo Soloquy drsnik vtičnik za dodajanje slikovnih drsnikov na vašem spletnem mestu. Ker je Credence večnamenska spletna stran, bo drsnik Soliloquy z njo neverjetno sodeloval.

Ta drsnik vtičnik vsebuje vse funkcije, kot je dodajanje drsnika na domačo stran, glavo, nogo, stransko vrstico in drugo. Drsnike lahko ustvarite tudi iz Instagrama in drugih virov.

Predloge strani po meri

Večina spletnih mest WordPress ima vgrajene predloge strani za oblikovanje spletnega mesta glede na poslovne potrebe. Credence ima svoj nabor predlog strani po meri.

Predloga strani

Omogoča vam ustvarjanje strani spletnega dnevnika, strani portfelja, praznih strani in še več. Spodaj na Atributi strani nastavitve, lahko upravljate postavitev teme tako, da preglasite nastavitve teme za stran.

Tema postavitve Preveri

Če želite dodati stran, temo, temo, meni in drugo, lahko dodate nastavitve strani po meri za vsako stran.

Vnosi v portfelj

Tema ima vrsto objave po meri za Vnosi v portfelj ki vam omogočajo, da na spletnem mestu dodate svoj delovni portfelj.

Vnosi v portfelj

Te vnose v portfelj lahko prikažete v različnih slogih, da jih izkoristite kar najbolje.

Pogled portfelja

To je eden od primerov, kako se bo vaš portfelj pojavil na vašem spletnem mestu s temo Credence.

Oddelek za nogo

V splošnih nastavitvah teme najdete možnosti za podnožje noge. Obsežne nastavitve podnožja omogočajo / omogočijo / onemogočijo območje gradnika noge, nastavi število stolpcev, oblikovanje ozadja območja gradnikov in še več.

Oddelek za nogo

Omogočite lahko tudi / onemogočite spodnjo nogo, oblikovanje podnožja, dodate besedilo podnožja, poravnavo besedila in drugo.

Nastavitve spodnje noge |

Te nastavitve so koristne pri ustvarjanju podnožja po vaši potrebi.

Dokumentacija in podpora

Tema verodostojnosti vsebuje podrobno dokumentacijo, ki jasno razlaga, kako hitro in enostavno zagnati svoje spletno mesto / blog. Pri razreševanju kakršnih koli poizvedb pomagajo urejene video vadnice, samodejne posodobitve in forumi za podporo.

Credence je na voljo za enkratno nadomestilo v višini 59 USD za licenco za eno spletno mesto. Prav tako lahko kupite licenco za 5 mest ali licenco za razvijalce. Po potrebi lahko z nakupom vključite tudi storitve dodatkov, na primer namestitev teme WordPress in varnostno kopiranje spletnega mesta WordPress.

Svoja vprašanja o podpori lahko objavite tako, da se prijavite na tržnico Mojo. SH-Themes, ekipa, ki stoji za Solstice, pravočasno reši vsa vprašanja o podpori. Vendar pa jih lahko pošljete tudi po e-pošti.

Naš rezultat

Credence je večnamenska tema programa WordPress s tržnice Mojo za vaš osebni blog, majhna ali velika podjetja, vsebine, podjetja za spletno nakupovanje in še več. S Credence lahko svoje spletno mesto enostavno postavite in zaženete. Če potrebujete pomoč, lahko rešitev poiščete z dokumentacijo.

Oblikovanje tem in plošča z možnostmi olajša prilagoditev.

Credence podarimo 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 0,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite zaupnost zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map