Веродостојност

Желите ли вишенаменску ВордПресс тему за своју веб страницу? Цреденце је лепо дизајнирана и моћна тема која има мноштво невероватних функција. У овом прегледу поверљивости показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


Цреденце Ревиев

О поверљивости

Цреденце је одговарајућа ВордПресс тема компаније Мојо Маркетплаце, познате веб продавнице вишенаменских и моћних тема.

Ова тема има живописан, светао и прилагодљив изглед. Најбоље је за предузећа, технолошке компаније, интернетске продавнице и још много тога. Неограничене боје, прављење тема, подршка и прилагођавање мреже чине Цреденце одличном темом.

Карактеристике веродостојности

Теме на пијаци Мојо пуне су невероватних функција и карактеристика градитеља. Исто тако, Цреденце има најбоље опције за дизајн вашег вебсајта без уласка у код.

Цреденце има мноштво функција као што су друштвене иконе, прилагођени виџети о темама, области виџета, портфељне странице, предлошци страница, клизачи, обликовање решетки, подручја фидова подножја, градитељи и још много тога.

Погледајмо детаљно његове карактеристике:

Предиван и ретина спреман дизајн

Веродостојност је у потпуности респонзивна тема једноставним и интуитивним дизајном који ће се посетиоцима допасти. Има различите стилове који осигуравају да ниједно веб место које користи ову тему не може изгледати слично.

Подршка за мрежницу и подршка за слике олакшава корисницима мобилних уређаја да читају садржај и слике без прегледног увећавања или непотребног померања.

Опције стилизовања

Основна подешавања стила у теми су попут опција позадине, позадинске слике, боја фонта тијела и боја везе.

Опције стилизовања

Ова подешавања су једноставна за уређивање и промену у било које време када је потребно да нови изглед постане веб локација.

Пунцх Фонтови

Тема веродостојности има прилагођени тип поста за Пунцх Фонтови који вам омогућава да лако додате Гоогле фонтове за употребу на вашој веб локацији.

Пунцх Фонтови

Дате су упуте за копирање породице фонтова које желите додати у свог ВордПресс администратора.

Главни и бочни менији

Подешавања заглавља и бочних менија су паралелни једни другима. Можете прво одабрати положај менија у првом погледу ових опција.

Мени заглавља

У овој теми заглавље има више одељка. Омогућује вам да омогућите / онемогућите сваки одељак, тако да можете приказати прелепо заглавље на својој веб локацији.

Подешавања заглавља

Од текста заглавља до локације менија, положаја логотипа, стајлинга, позадине заглавља, клизача, виџета заглавља и точака додатних опција доступне су у овим подешавањима.

Локације менија

Ова тема нуди низ менија за вас да бисте додали лаку навигацију за своје кориснике. Постоји преко 5 позиција за невероватно постављање вашег менија.

Локације менија

Можете да креирате одвојене меније за сваку локацију. Важне локације изграђене су попут навигационог менија, секундарног навигационог менија, главног бочног и доњег менија.

Топ клизачи

Тема веродостојности садржи скуп препоручених додатака за сваки одељак веб локације. Садржи и клизач слике. Можете додати горњи клизач било којем од одабраних тема теме Цреденце.

Слидер Имагес

Препоручујемо вам да користите Солилокуи клизач додатак за додавање клизача слике на вашој веб локацији. Пошто је Цреденце вишенаменски веб локација, клизач Солилокуи ће с њим невероватно радити.

Овај клизач додатак садржи све функције попут додавања клизача почетној страници, заглављу, подножју, бочној траци и још много тога. Можете да креирате и клизаче из Инстаграма и других извора.

Прилагођени предлошци странице

Већина веб страница ВордПресс има уграђене шаблоне страница за дизајн сајта у складу са пословним потребама. Вјеродостојност има свој сет прилагођених предложака страница.

Шаблон странице

Омогућава вам да креирате странице блога, портфолио странице, празне странице и још много тога. Испод Атрибути странице подешавањима, можете управљати изгледом теме превлачећи поставке теме за страницу.

Изглед теме Превези

Можете да надјачате видгет за тему теме, сенку, мени и још много тога да бисте додали подешавања прилагођене странице за сваку страницу.

Уноси у портфељ

Тема има прилагођени тип поста за Уноси у портфељ који вам омогућавају да додате свој радни портфељ на веб локацију.

Уноси у портфељ

Ови уноси у портфељ могу се приказати у различитим стиловима како би се искористила већина њих.

Портфолио Виев

Ово је један од примера како ће се ваш портфолио појавити на вашој веб локацији са темом Цреденце.

Одјељак подножја

У општим подешавањима теме можете пронаћи опције за подножје подножја. Опсежна подешавања подножја омогућавају вам да омогућите / онемогућите подручје видгета подножја, поставите број ступаца, стил позадине виџета и још много тога.

Одјељак подножја

Такође можете омогућити / онемогућити дно подножја, обликовање подножја, додати текст подножја, поравнавање текста и још много тога.

Подешавања доњег подножја

Ова подешавања корисна су у стварању подножја за ваше потребе.

Документација и подршка

Тема веродостојности садржи детаљну документацију која јасно објашњава како да брзо и лако покренете рад свог сајта / блога. Приказани видео туторијали, аутоматска ажурирања и форуми за подршку помажу у решавању било којег упита.

Веродостојност је доступна за једнократну накнаду у износу од 59 УСД за лиценцу за једну локацију. Такође можете да купите лиценцу за 5 места или лиценцу за програмере. Ако је потребно, уз куповину можете укључити и додатне услуге, попут инсталирања ВордПресс теме и резервне копије ВордПресс локације.

Питања подршке можете поставити тако што ћете се пријавити на Мојо маркетплаце. СХ-Тхемес, тим који стоји иза Солстицију-а решава све упите подршке правовремено. Међутим, можете им послати и е-пошту за сва питања.

Наш резултат

Цреденце је вишенаменска ВордПресс тема са Мојо Маркетплаце-а за ваш лични блог, мали или велики бизнис, садржај, компаније за куповину на мрежи и још много тога. Помоћу поверљивости можете лако да покренете и покренете своју веб локацију. У случају да вам је потребна помоћ, решење можете лако пронаћи тако што ћете потражити документацију.

Дизајн тема и плоча са опцијама олакшава прилагођавање.

Дајемо Цреденце 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празно 0.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите поверљивост сада »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map