Вундерфул

Да ли тражите моду, фотографију или тему блога за путовање за ВордПресс? Вундерфул је потпуно прилагодљива тема са невероватним функцијама за ваш блог или веб локацију. У овом Вундерфул прегледу показаћемо његове карактеристике и помоћи вам да одлучите да ли је то права тема за ваше потребе.


Вундерфул Ревиев

О Вундерфулу

Вундерфул је дивна тема компаније Мојо Маркетплаце, једног од највећих продавача ВордПресс тема. Постављена тема је толико једноставна да вам треба неколико минута да направите свој блог или веб локацију.

Опште опције и остале поставке тематске плоче лако су разумети. Ова подешавања вас штеде од уређивања било којег кода. Вундерфул у потпуности реагује и садржи два изгледа: Решетка и Листа.

Такође можете да интегришете ВооЦоммерце са овом темом да бисте лако створили Интернет продавницу.

Карактеристике Вундерфул-а

Од постављања логотипа до профила личног блога, све функције су доступне у подешавањима плоче с темама, а једноставне су за подешавање. Неке од главних карактеристика су лепљива бочна трака, прилагођени стил, виџет профила и још много тога.

Погледајмо детаљно његове карактеристике:

Одзиван и минималистички изглед

Вундерфул има потпуно реагован и минималистички изглед који се аутоматски прилагођава било којој величини екрана. Тема има уредан дизајн и структуру да се лепо фокусира на садржај.

Мобиле Виев

На мобилном уређају се фонтови повећавају, тако да корисници не морају да зумирају да би читали садржај на вашој веб локацији. Мени се налази под предивним падајућим местима и олакшава навигацију.

Падајући мени

Тема долази са једног менија: Главни мени. Једноставно можете да креирате свој мени у ВордПресс-у и додате га у Главни мени Вундерфул теме.

Лепљива бочна трака

То је подручје виџета у теми која вам омогућава да додате виџете. Једном када додате видгете у овај одељак, ови видгети ће се померати помоћу помицања.

Лепљива бочна трака

У овом лепљивом бочном траку можете да задржите важне огласе, странице, постове или било шта што вам је потребно.

Опције подножја

Као и друга подешавања, опције подножја такође су једноставне за ову тему. Не подржава дугачки реп виџета и друга подешавања. Подножје садржи ваш логотип и текст о ауторским правима.

Опције подножја

Можете уклонити логотип да бисте га једноставно онемогућили. Ако вас занима писање кода, могућности подножја за подножје омогућавају вам да додате свој прилагођени ЈаваСцрипт.

Профил Видгет

Видгет профила бочне траке одличан је простор за приказ вашег профила на личном блогу. Можете једноставно да испустите Вундерфул Профиле Видгет у било којем од два доступна виџета: Сидебар и Лепљива бочна трака.

Профил Видгет

Требате да идете Опције теме »Профил Видгет у вашем ВордПресс администратору. Омогућава вам да додате нови аватар, име профила, поднаслов и опис.

Детаљи виџета профила

Виџет профила лијепо се приказује на бочној траци веб локације.

Прилагођени стил

Прилагођени стил за тему Вундерфул укључује следеће:

  • Фонт тела: Можете једноставно дефинисати фонт тела из стотина фонтова. Овај фонт ће остати исти на свим општим садржајима веб странице. Такође тражи подскупове фонта са сваким фонтом.
  • Боди Хеадинг

  • Поглавље породице фонтова: За све наслове ваше веб странице овде можете дефинисати фонт. Такође има опцију подскупа фонта. Преглед фонта можете видети испод ове поставке.
  • Акцент Боја: Потпуни сет боја који одаберете у овој опцији. Ова боја је ваша боја теме, па ће се појавити на вашем менију и на свим другим важним локацијама.
  • Акцентна боја

  • Позадина: Овај одељак покрива више поставки као што су боја позадине, величина, прилог итд. Ако отпремите слику за позадину, онда постоје и подешавања за њу.
  • Боја позадине

Сва ова подешавања ће имати преглед под сваком опцијом, тако да можете добити резултат својих одабира без одласка на вашу веб локацију. Остала прилагођена подешавања су величине фонта и прилагођени ЦСС.

Документација и подршка

Тема Вундерфул долази с детаљном документацијом која јасно објашњава како да брзо и лако покренете и покренете свој сајт / блог.

Вундерфул је доступан за једнократну накнаду од 59 УСД за лиценцу за једну локацију. Такође можете да купите лиценцу за 5 места или лиценцу за програмере. Ако је потребно, уз куповину можете укључити и додатне услуге, попут инсталирања ВордПресс теме и резервне копије ВордПресс локације.

Питања подршке можете поставити тако што ћете се пријавити на Мојо маркетплаце. ТхемеДсгн, тим који стоји иза Вундерфул-а решава све упите подршке праводобно.

Наш резултат

Вундерфул је једна од најбољих ВордПресс модних, фотографских и личних тема на блогу на Мојо тржишту. Помоћу Вундерфул-а лако можете да покренете и покренете своју веб локацију. У случају да вам је потребна помоћ, решење можете лако пронаћи тако што ћете потражити документацију.

Интуитивна плоча са опцијама тема олакшава прилагођавање.

Дајемо Вундерфул-у 4,6 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.6 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Гет Вундерфул Нов »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me