Zviti

Enfold je ena izmed najbolj priljubljenih tem WordPress v temi Themeforest. Je odzivna večnamenska WordPress tema s poudarkom na prijaznosti do uporabnika in lepem oblikovanju. V tem pregledu teme Enfold si bomo ogledali različne funkcije in njihovo dobro delovanje.


Zložite pregled teme

O Enfoldu

Enfold ustvarja Kriesi, spletna oblikovalska in razvojna ekipa z Dunaja v Avstriji. Kriesi že dolgo prodaja teme WordPress na trgu Themeforest, na svojem portfelju pa imajo številne priljubljene teme WordPress.

Ekipa ima 9 članov iz Južne Amerike, ZDA, Evrope in Azije. Doslej so izdali 18 tem WordPress in imajo več kot 138.000 strank z vsega sveta.

Enfold je daleč najuspešnejši izdelek WordPress. Kupilo ga je že več kot 72.000 kupcev.

Značilnosti teme Enfold

Enfold je na voljo z vsemi funkcijami, ki bi jih pričakovali od vrhunske WordPress teme, in nato še nekaj. Tu je nekaj glavnih lastnosti, zaradi katerih se Enfold izstopa med drugimi temami WordPressa.

Enostavna namestitev z vnaprej določeno vsebino

Ena najpogostejših vprašanj, s katerimi se uporabniki srečujejo pri postavljanju premium teme, je, da je videti kot demo. Uporabniki morajo dodati veliko vsebine, slik, drsnikov, da bi dosegli enak videz kot predstavitev.

Zložite vnaprej določene postavitve

Enfold to težavo rešuje tako, da ponuja vnaprej določene vsebine za različne primere uporabe. Lahko preprosto izberete želeno postavitev in napolnjena bo z demo vsebino. Zdaj lahko demo vsebino enostavno zamenjate s svojo.

Napredni urejevalnik postavitve

Enfold ima močan urejevalnik postavitve. Ta enostaven za uporabo urejevalnika strani s povleci in spušča vam omogoča, da ustvarite praktično katero koli postavitev, na katero si omislite. Dodate lahko mreže, stolpce, diaprojekcije, kličete gumbe za akcijo, videoposnetke, galerije slik itd. Napredni urejevalnik postavitve je izjemno prilagodljiv in zelo enostaven za uporabo tudi za nove uporabnike.

Izdelovalec postavitve

Drsniki enostavni za uporabo

Enfold ima preprost drsnik, ki omogoča ustvarjanje drsnikov v polni širini s preprostim uporabniškim vmesnikom. To je še posebej koristno za uporabnike, ki se jim drsniki zdijo nekoliko bolj zapleteni. Enfold ima tudi 3D animacije za drsnike, ki jih lahko dodate na diapozitive z istim enostavnim vmesnikom.

Enfold prihaja z lastno kopijo vtičnika Layers Slider, ki je predpakiran s temo. Drsnik slojev je drsnik funkcij, ki vam omogoča, da ustvarite čudovite diaprojekcije in jih uporabite kjer koli na svojem mestu WordPress.

Upravitelj stranske vrstice

Stranske vrstice so lahko bolečina pri delu. Večina tem WordPress ima samo eno ali dva vnaprej določena območja, pripravljena za stransko vrstico ali gradnike. Enfold ima svoj upravitelj stranske vrstice, ki vam omogoča, da ustvarite stranske vrstice po meri in jih nato uporabite pri ustvarjanju objave ali strani. V stranskih vrsticah po meri lahko uporabite katere koli gradnike in jih namestite kamor koli z uporabo naprednega urejevalnika postavitev.

Vizualni urejevalnik kratkih kod

Enfold je na voljo s številkami kratkih kod, ki jih lahko uporabite pri svoji temi. Kratke kode lahko uporabite za dodajanje mnogih stvari v WordPress. Večina tem WordPress vsebuje kratke kode, vedno pa je izziv, da uporabniki olajšajo uporabo teh kode. Enfold ima vizualni urejevalnik kratkih kod, ki vam omogoča enostavno dodajanje kratkih kod, ko jih potrebujete.

Razne funkcije

V to močno temo je vgrajenih še več funkcij. Tu je kratek seznam še nekaj neverjetnih funkcij:

 • Mega meniji
 • 4 Postavitve oddelka za blog
 • Generator sloga
 • Pisava ikone Entypo
 • Desetine postavitev glave
 • Funkcija takojšnjega iskanja
 • Vodja portfelja
 • Podpora za forum bbPress
 • Pripravljen za WooCommerce
 • Prevod pripravljen
 • Združljiv z WPML za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta
 • Retina pripravljena
 • Prilagodljivi slogi za Gravity Forms

Enostavnost uporabe

Številne vrhunske WordPress teme so nekoliko nabrekle s funkcijami, zaradi katerih jih je težko uporabljati. Odločili smo se, da preverimo, kako enostavno je vzpostaviti spletno mesto za mala podjetja s temo Enfold.

Kot smo že omenili, tema prihaja z uvoznikom demo vsebin. Ko je aktiviran, lahko izberete želeno predstavitev in jo z enim klikom uvozite na svoje spletno mesto. Naslednji del je zamenjati demo vsebino z lastno vsebino. S to potjo se odpravi potreba po tematskih možnostih in drugih opravilih.

Če se uporabnik odloči, da bo temo nastavil ročno, tudi to ni tako težko. Enfold ima močan panel z možnostmi za teme, kar omogoča zelo enostavno in preprosto. Napredni uporabniki lahko izkoristijo vgrajeno orodje za ustvarjanje šablon, da ustvarijo svoje edinstvene postavitve.

Dokumentacija in podpora

Enfold razvija ekipa strokovnjakov za WordPress, ki se že dolgo ukvarja z vrhunskimi WordPress temami. Ljudje v Kriesi vedo, kako ustvariti in podpirati izdelke WordPress.

Za to temo je na voljo obsežna dokumentacija. Vsaka funkcija teme Enfold je opisana z navodili po korakih. Ta pozornost do detajlov zelo olajša uporabnikom hitro postavitev svojih spletnih mest. Za uporabnike, ki ne želijo preveč brati, so na voljo tudi video vadnice, ki prikazujejo, kako nastaviti svojo temo in uporabljati njene zmogljive funkcije.

Uporabniki lahko dobijo podporo tudi z dostopom do forumov za podporo na spletnem mestu za razvijalce in na Themeforest. Vsaka licenca vam daje šest mesecev podpore in posodobitev.

Naš rezultat

Po temeljitem pregledu verjamemo, da je Enfold odlična izbira za večnamensko temo s številnimi funkcijami. Podarimo ga 4 od 5 zvezdic.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me