Cum să activați blocarea conținutului în WordPress (pas cu pas)

activați blocarea conținutului


Doriți să activați blocarea conținutului pe site-ul dvs. WordPress?

Blocarea conținutului refuză accesul la conținutul dvs. până când cititorul finalizează un apel specific la acțiune, cum ar fi înscrierea la o adresă de e-mail. Crearea exclusivă de conținut ar putea fi doar apăsarea vizitatorilor site-ului dvs. web pentru a vă oferi adresa de e-mail.

În acest tutorial, vă vom arăta cum să utilizați eficient tehnica de blocare a conținutului pentru a vă atinge obiectivele de marketing, cum ar fi creșterea listei de e-mailuri.

Când ar trebui să utilizați blocarea de conținut pe site-ul dvs. web?

blocarea conținutului, optinmonster

Deși blocarea conținutului este o strategie de marketing extrem de eficientă, dacă nu o folosiți corect, s-ar putea să vă enervați vizitatorii. Așadar, ar trebui să știți cum și când să îl utilizați, astfel încât să puteți da cele mai bune rezultate.

În general, această tehnică funcționează cel mai bine atunci când oferiți conținut extrem de valoros, cum ar fi un curs gratuit, o descărcare de cărți electronice, oferind un discount, etc. Deci, în general, nu le place să își trimită adresele de e-mail sau să lovească butonul de abonament pentru a avea acces la materialul dvs..

Cum să activați blocarea conținutului în WordPress

Este ușor să activați blocarea conținutului în WordPress atunci când aveți un instrument de genul OptinMonster.

OptinMonster, generație de plumb, instrument de marketing, creare de liste de email

OptinMonster este una dintre cele mai bune soluții de generare de plumb care vă permite să blocați conținutul cu ușurință. Cu OptinMonster, puteți crea campanii de generare de plumb de conversie ridicate, cu forme optime uimitoare.

Aflați mai multe despre acest instrument uimitor în nostru revizuire detaliată OptinMonster.

Haideți să verificăm cum să utilizați OptinMonster pentru a activa blocarea conținutului pe site-ul dvs..

Pasul 1: Instalarea și activarea OptinMonster pentru blocarea conținutului

Primul pas este instalarea pluginului OptinMonster pe site-ul dvs. WordPress.

Acest plugin va acționa ca un conector între contul dvs. OptinMonster și site-ul dvs. WordPress. Asa ca asigura-te Creeaza-ti contul cu OptinMonster mai întâi.

Odată activat pluginul, accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe OptinMonster în partea stângă a ecranului. Veți vedea două opțiuni aici. Unul este și celălalt este Conectați-vă la contul dvs. OptinMonster.

Dacă nu ați creat deja un cont, puteți da clic pe opțiunea Obțineți OptinMonster. Altele selectați-l pe cel de-al doilea. Presupunem că v-ați creat contul înainte de instalarea pluginului, deci vom opta pentru a doua opțiune.

Acum veți fi redirecționat către un ecran nou, unde vi se va solicita să vă autorizați contul OptinMonster.

autorizarea optinmonster de blocare a conținutului

Faceți clic pe butonul Autorizați OptinMonster buton. Acum vi se va solicita să vă conectați la contul dvs. OptinMonster folosind datele de autentificare. O fereastră nouă va apărea cu conectați-vă la WordPress opțiune. Doar faceți clic pe ea. Acum ar trebui să fiți pe tabloul de bord unde puteți începe să creați formularul dvs. de optin.

Pasul 2: Crearea primei dvs. opțiuni de blocare a conținutului

Pentru a crea primul dvs. Optin cu OptinMonster, accesați OptinMonster »Campanii» Creare campanie nouă.

Acum selectați tipul de campanie. Veți găsi o opțiune numită In linie. Apasa pe el. Puteți selecta apoi un șablon pentru optinul dvs..

Creați o campanie nouă

Selectați șablonul ales. Puteți apoi să numiți campania dvs. și să selectați site-ul web unde doriți să apară optinul.

Odată terminat, faceți clic pe butonul Începeți construcția buton. Acum puteți personaliza optinul dvs. schimbând fonturile, culoarea, etc. Toate opțiunile de personalizare apar în partea stângă a ecranului. Doar faceți clic pe opțiunea din constructorul dvs. și personalizați-o în partea stângă a editorului.

Acum, sub Proiecta fila selectați Setări Inline opțiune.

Veți vedea diferite opțiuni în partea stângă a ecranului.

Comutați pe Blocați conținutul de sub campanie opțiune. Atunci alege Confuzie din meniul vertical, dacă doriți să vă estompați conținutul sau îndepărtare pentru eliminarea totală a conținutului dvs. sub optină.

În funcție de cerințele dvs., puteți selecta oricare dintre opțiunile dorite. În acest tutorial, să mergem cu opțiunea de ofuscare.

În continuare, trebuie să vă conectați serviciul de marketing prin e-mail și să configurați, de asemenea, setările analitice. Pentru asta, puteți utiliza filele Integrare și Analytics din meniul de sus. Puteți găsi aceste file chiar lângă fila Design din partea de sus a ecranului. Odată terminat, salvați-vă modificările și reveniți la tabloul de bord WordPress și dați clic pe OptinMonster.

Veți vedea optinul pe care tocmai l-ați creat campanii. Faceți clic pe butonul Editați setările de ieșire legătură. În pagina următoare, selectați jut Activați campania pe site opțiune.

Nu uitați să atingeți Salvați buton după fiecare pas.

Pasul 3: Afișarea opțiunii de blocare a conținutului pe postarea dvs.

Pentru a afișa formularul optin de blocare a conținutului pe postarea dvs., copiați codul scurt din acest câmp: Shortcode pentru această campanie și lipiți-o oriunde în postarea sau pagina dvs..

Ești aproape gata. Salvați modificările și apăsați butonul Publicare pentru ca postarea să fie transmisă live. Acum veți vedea blocarea conținutului în acțiune. Iată un exemplu al acesteia.

Asta e.

Blocarea de conținut este o strategie excelentă pentru a vă crește lista de e-mailuri.

Dacă doriți să aflați mai multe modalități de a vă crește lista, urmați ghidul nostru despre cum să vă creșteți rapid lista de e-mailuri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map