Cum să activați urmărirea defilării în WordPress cu Google Analytics

Urmărirea derulării


Doriți să activați urmărirea defilării pe site-ul dvs. WordPress?

Urmărind activitatea de defilare pe site-ul dvs., puteți afla cu ușurință cât de departe derulează un utilizator pe fiecare postare. Cunoscând profunzimea defilării lor, veți cunoaște secțiunea exactă în care își pierd interesul și abandonați site-ul.

Acest lucru vă ajută să modificați acea secțiune specifică și să o faceți suficient de interesantă pentru a vă angaja publicul până la sfârșit. Acest lucru vă ajută să câștigați mai mult trafic, să reduceți rata de respingere și să stimulați conversiile pe site-ul dvs. web.

Google Analytics este un instrument excelent care vă ajută să descoperiți activitatea de derulare a utilizatorului pe site. Acestea fiind spuse, cu configurația implicită Google Analytics, urmărirea defilării nu este activată pe site-ul dvs..

Urmărirea derulării Google Analytics în WordPress simplificată

Cel mai simplu mod de a activa urmărirea defilării în WordPress este folosind un plugin. Iar cea mai bună opțiune, în acest caz, este MonsterInsights conecteaza. MonsterInsights este unul dintre cele mai populare pluginuri Google Analytics pentru WordPress.

Monsterinsights, conectare utilizator și plugin-uri de înregistrare

Cu acest plugin instalat pe tabloul de bord, nu va trebui să schimbi niciodată filele pentru a urmări performanțele site-ului tău. Totul poate fi gestionat și vizualizat direct din tabloul de bord WordPress și vă permite să urmăriți fiecare interacțiune a utilizatorilor de pe site-ul dvs., cum ar fi tranzacțiile de comerț electronic, clicuri de link afiliat, descărcări de fișiere, urmărire de autori, scor SEO și multe altele.

MonsterInsights vă oferă chiar și statistici în timp real chiar de pe tabloul de bord.

Pentru a afla mai multe despre acest plugin, citiți recenzia noastră detaliată pe MonsterInsights.

Cel mai bun lucru este că una dintre caracteristicile importante ale MonsterInsights este urmărirea în profunzime. Să verificăm acum cum să activăm urmărirea defilării în WordPress cu MonsterInsights.

Pasul 1: Instalați MonsterInsights pentru urmărirea defilării

Primul pas pentru a începe este instalarea pluginul MonsterInsights pe site-ul dvs. WordPress. Această caracteristică este livrată cu MonsterInsights Plus sau cu un plan superior.

MonsterInsights vă permite să conectați cu ușurință site-ul dvs. web cu Google Analytics fără a scrie o singură linie de cod.

Iată cum puteți configura un cont Google Analytics și conectați-l la MonsterInsights.

Pasul 2: Activați urmărirea defilării

După ce toată configurarea este finalizată cu succes, urmărirea defilării va fi activată automat pe site-ul dvs. web. Nu trebuie să parcurgeți alte setări. Pentru a verifica acest lucru, accesați MonsterInsights în tabloul de bord WordPress și faceți clic pe Insights »Angajare.

urmărirea defilării, monsterinsights

Dacă nu este activată automat, asigurați-vă că utilizați versiunea 7.6.0 sau o versiune ulterioară.

Această opțiune este activată în mod implicit pe site-ul dvs., fără a fi nevoie de un addon. Pe măsură ce vizitatorii dvs. parcurg 25%, 50%, 75% sau 100% pe site-ul dvs., MonsterInsights va declanșa evenimente pe Google Analytics.

Pasul 3: Vizualizarea rapoartelor de urmărire a defilării în WordPress

Acest raport este disponibil chiar pe tabloul de bord WordPress. Pentru ao vizualiza, accesați Perspective »Rapoarte» Editori în tabloul de bord WordPress. Îl veți vedea chiar lângă Interes secțiune.

În acest raport, veți putea vedea procentajul mediu de adâncime de defilare pentru întregul site web. Deci știi exact cum interacționează vizitatorii tăi cu conținutul tău. De asemenea, vă oferă o șansă de a vă optimiza postările pentru o mai bună implicare. De asemenea, puteți decide în mod clar unde să plasați anunțurile și apelurile la acțiuni pentru mai multe clicuri.

Dacă doriți, puteți vedea aceste rapoarte și pe tabloul de bord Google Analytics.

Vizualizarea rapoartelor de urmărire a defilării în tabloul de bord Google Analytics

Activând urmărirea derulării cu MonsterInsights, puteți verifica rapoartele direct pe tabloul de bord Google Analytics chiar și fără a vă conecta la tabloul de bord WordPress..

Pentru asta, conectați-vă la contul Google Analytics. Acum du-te la Comportament »Evenimente» Prezentare generală.

Veți vedea Adâncime derulați legătură sub Categoria evenimentului opțiune așa cum se arată în imaginea de mai sus. Doar faceți clic pe linkul respectiv și veți găsi imediat un raport detaliat. Dacă doriți să verificați totalul evenimentelor declanșate pentru fiecare procent listat de defilare, faceți clic pe butonul Eticheta evenimentului opțiune.

Dacă doriți să verificați datele de derulare în timp real, este posibil și acest lucru. Pentru asta mergi la Real-time »Evenimente în tabloul de bord Google Analytics. Veți vedea activitatea de derulare în timp real care s-a întâmplat în ultimele 30 de minute.

Deci asta este. Nu este ușor să activați urmărirea defilării cu MonsterInsights?

De asemenea, poate doriți să aflați cum să activați urmărirea descărcărilor în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map