Cum să adăugați anunțuri Google AdSense la WordPress (Ghid pentru începători)


Vă întrebați cum să vă monetizați site-ul dvs. WordPress cu Google AdSense?

Google AdSense este cea mai mare rețea publicitară din lume care permite proprietarilor de site-uri să câștige bani prin plasarea de reclame pe site-ul lor. Este probabil cel mai simplu mod de a câștiga bani online pentru începători.

Cu toate acestea, mulți utilizatori nu știu să adauge corect aceste anunțuri pe site-ul lor web pentru un profit maxim. În acest tutorial, vă vom arăta cum puteți adăuga anunțuri AdSense la WordPress într-o manieră pas cu pas. Dar înainte să aruncăm o privire asupra funcționării Google AdSense.

Cum funcționează Google AdSense?

Ca editor, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți site-ul dvs. web la AdSense și, odată ce site-ul este aprobat, adăugați fragmentul AdSense pe site-ul dvs. Google livrează automat reclame care sunt direcționate către conținutul sau publicul dvs..

Pe scurt, acesta este modul în care Google AdSense funcționează pentru dvs. în calitate de editor:

 • Alegeți spațiul dvs. publicitar
 • AdSense publică cele mai mari plăți pe site-ul dvs.
 • Veți fi plătit pe măsură ce vizitatorii fac clic pe aceste reclame

Anunțurile sunt create și plătite de companii care doresc să își promoveze produsele sau serviciile. Veți primi 68% din suma plătită de agentul de publicitate pe clic, iar suma rămasă va fi comisionă pentru Google. AdSense vă va plăti cota dvs. atunci când venitul dvs. va atinge 100 USD.

Cât de mult poți câștiga din Google AdSense?

Este imposibil să prezici câți bani puteți câștiga din Google AdSense. Există mai mulți factori care determină comisionul pe care îl veți primi, precum cantitatea de trafic pe care o obțineți, ce tip de conținut furnizați, unde se află utilizatorii dvs., cum vă configurați anunțurile etc..

Acestea fiind spuse, unii editori realizează un venit cu normă întreagă din Adsense, iar alții fac puțin pentru nimeni.

Deși puteți găsi unele calculatoare Google AdSense pe web, niciunul dintre ele nu este un instrument de încredere.

Când publică Google AdSense Pay Publishers

Google AdSense efectuează plata până la data de 21 a fiecărei luni. Cu toate acestea, plata se face numai dacă câștigurile dvs. ating sau depășesc 100 USD. Dacă nu câștigați 100 USD într-o lună, câștigurile dvs. vor fi reportate în luna următoare.
Să vedem acum cum să începem cu Google AdSense.

Pasul 1: Crearea unui cont cu Google AdSense

Pentru a începe cu Google AdSense, mai întâi va trebui să vă înscrieți pentru un cont Google AdSense. Dacă aveți deja un cont Google, puteți utiliza același lucru pentru configurarea contului dvs. AdSense..

Google va examina cererea dvs. și vă va trimite un răspuns (indiferent dacă ați trecut sau nu procesul de revizuire) în 6-8 ore de la completarea formularului. Acestea pot respinge cererea dvs. dacă site-ul dvs. web nu respectă termenii și condițiile AdSense sau politicile de program. Asigurați-vă, așadar, că site-ul dvs. web este complet gata și respectă termenii și condițiile AdSense înainte de a trimite cererea de examinare.

Dacă ștergeți procesul de revizuire, puteți pur și simplu să vă autentificați în contul dvs. AdSense.

Pasul 2: Copierea Codului Google AdSense

Pentru a obține codul, începeți să vă conectați la contul dvs. În partea stângă a ecranului, veți vedea o opțiune apelată Reclamele mele. Faceți clic pe ea și selectați butonul Unitate de anunțuri nouă buton.

În ecranul următor, vi se va cere să alegeți un tip de anunț. Selectați tipul de anunț dorit.

Unitate nouă de anunțuri Google Adsense

Dacă nu sunteți sigur pe care să selectați, puteți începe cu Anunțuri text și afișare opțiune. În pasul următor, va trebui să denumiți unitatea de anunțuri. Acest nume nu este vizibil pentru utilizatorii site-ului dvs. web. Este necesar doar pentru uz intern, astfel încât să îl puteți denumi orice doriți.

Tipul mărimii anunțurilor AdSense

De asemenea, puteți selecta dimensiunea anunțurilor dvs. Deși puteți alege orice dimensiune doriți, există câteva recomandări de dimensiuni pentru profit maxim. După selectarea dimensiunii anunțului, puteți selecta tipul de anunț. Pentru rezultate mai bune, ar trebui să selectați text și tipuri de anunțuri afișate.

Apoi, selectați stilul de anunț. Asigurați-vă că alegeți cea mai bună schemă de culori care se îmbină cu site-ul dvs. web. Cu canale personalizate, puteți grupa unități de anunțuri individuale și puteți obține statistici de performanță pentru acel grup.

De asemenea, Google vă permite să alegeți ce să faceți dacă nu se găsesc anunțuri potrivite AdSense (ceea ce se întâmplă rar). Cu această opțiune, în loc să afișați o pagină goală, puteți afișa propriul dvs. anunț.

După ce completați toți pașii de mai sus, faceți clic pe butonul Salvați și obțineți codul buton. Acum veți vedea un mesaj de succes pe ecran. Mai jos, veți vedea un cod de anunț.

Copiați întregul cod și lipiți-l în blocul de notițe. Vom folosi acest cod în pasul următor. Acum puteți adăuga acest fragment de cod pe WordPress în 2 moduri.

 • Adăugarea codului Google AdSense la WordPress fără un plugin
 • Adăugarea codului Google AdSense la WordPress cu un plugin

Să aruncăm o privire asupra ambelor moduri separat.

Pasul 3.1: Adăugarea codului Google AdSense la WordPress cu un plugin

Vom folosi pluginul Adsanity pentru a afișa anunțuri pe site-ul dvs. Adsanity este un plugin de gestionare a anunțurilor care vă permite să creați anunțuri ca tipuri de postare personalizate și să le afișați pe site-ul dvs. folosind widget-uri și coduri scurte.

Pentru a începe, va trebui să instalați și să activați Adsanity în tabloul de bord WordPress. După ce ați făcut acest lucru, mergeți la Adsanity »Creare reclame» Rețea publicitară externă.

cum să afișați anunțuri cu Adsanity

Acum adăugați un nume la anunț, alegeți dimensiunea anunțului. Apoi derulați în jos pentru a vedea o secțiune numită Cod publicitar. În această zonă, lipiți codul de anunț Adsense pe care l-ați copiat anterior.

Odată terminat a lovit Publica butonul din partea dreaptă.

Pasul 3.1.1: Afișarea anunțurilor dvs. în postările și paginile dvs. WordPress

După adăugarea codului, accesați Postare »Editare postare. Aici puteți adăuga spațiile publicitare. Veți găsi 3 opțiuni aici.

 • Grup de anunțuri AdSanity
 • AdSanity Publicitate aleatorie
 • Anunț unic AdSanity

Pentru a găsi aceste opțiuni, faceți clic pe butonul + buton pentru a adăuga un bloc. Acum folosiți opțiunea de căutare pentru a găsi AdSanity.

Mai jos, puteți utiliza aceste opțiuni pentru a adăuga anunțurile AdSense pe site-ul dvs. De exemplu, dacă selectați prima opțiune, veți vedea o fereastră nouă care vă va solicita să alegeți un grup de anunțuri dintre cele pe care le-ați creat. Îl puteți selecta făcând clic pe săgeata derulantă de lângă ea.

Puteți alege numărul total de anunțuri pentru a afișa și alege coloanele și le aliniați de asemenea. Acest lucru este util în special atunci când doriți să afișați o grămadă de anunțuri mai mici împreună.

După ce ați selectat anunțurile, apăsați pe Publica butonul din dreapta ta. Puteți face același lucru și cu celelalte 2 opțiuni.

Anunțurile dvs. ar trebui să fie afișate acum în postările dvs. Puteți utiliza aceeași metodă pentru a afișa anunțuri în paginile dvs..

Pasul 3.1.2: Setarea unei date de expirare la anunțurile dvs. AdSense

După publicarea anunțului, puteți selecta, de asemenea, o dată de expirare pentru anunțurile dvs. Pentru asta, trebuie doar să faceți clic pe butonul Editați | × link-ul de mai jos Publica buton. Acum puteți modifica data în secțiunea până.

expirarea anunțurilor

Anunțul dvs. va expira automat după data selectată. Dacă nu doriți ca reclamele dvs. să expire, nu trebuie decât să selectați Publicați pentru totdeauna opțiune.

Pasul 3.2: Adăugarea codului Google AdSense la WordPress (fără plugin)

Pentru a adăuga anunțurile Google AdSense pe site-ul dvs. WordPress, ar trebui să știți mai întâi unde doriți să fie afișat anunțul dvs. Îl puteți afișa în barele laterale, în conținutul dvs. sau oriunde doriți. Cel mai obișnuit loc pentru afișarea anunțului este bara laterală a site-ului dvs. web.

Puteți afișa anunțurile în barele laterale accesând Aspect »Widget în tabloul de bord de admin WordPress. Acum trageți și plasați HTML personalizat widget în zona widget corespunzătoare și lipiți codul Google AdSense acolo.

Odată terminat, faceți clic pe butonul Salvați buton și ai terminat.

Dacă doriți mai mult control asupra modului în care afișați și gestionați anunțurile, puteți încerca să utilizați un plugin de gestionare a anunțurilor pe site-ul dvs. web. Cel mai bun dintre aceste pluginuri este pluginul AdSanity.

Adăugarea de reclame Google AdSense pe site-ul dvs.: Întrebări frecvente

1. Care este cea mai bună dimensiune AdSense

Selectarea unei dimensiuni bune pentru anunțul dvs. este unul dintre cei mai importanți factori dacă doriți cu adevărat să-l optimizați pentru profit maxim. Unele dintre cele mai utilizate dimensiuni sunt 336 × 280 și 300 × 250. Aceste dimensiuni se potrivesc bine pe toate dimensiunile ecranului și au, de asemenea, cea mai bună rată de plată.

2. Puteți face clic pe propriile dvs. anunțuri Google AdSense?

Deși este tentant să faceți clic pe propriile reclame sau să recomandați prietenilor și familiei să facă acest lucru, rețineți că acest lucru va face ca Google să vă interzică din program.

3. Care este cea mai bună zonă de destinație AdSense?

Când vine vorba de plasare, alegeți zona în care vizitatorii dvs. acordă mai multă atenție. Astfel poți maximiza clicurile și obține mai mult profit. În acest sens, este recomandat să plasați anunțurile în zona de conținut între titlu și conținut.

4. Care este posibil cel mai bun CTR din Google AdSense?

CTR în Google AdSense este diferit pentru diferite site-uri web, în ​​funcție de diverși factori precum subiectele site-ului dvs., tipul dvs. de audiență, plasarea anunțurilor pe site-ul dvs. etc. Nu puteți determina cu adevărat un CTR ideal pentru Google AdSense, deoarece nu există nicio modalitate de a afla ratele de clic ale altor site-uri.

5. De ce este respinsă Aplicația mea Google AdSense?

Dacă aplicația dvs. AdSense este respinsă, asta înseamnă că site-ul dvs. web nu respectă termenii și condițiile și politicile de program ale AdSense. Asigurați-vă că le citiți pentru a vă asigura că site-ul dvs. îndeplinește toate cerințele înainte de a aplica pentru program.

În afară de asta, în funcție de locul în care sunteți localizat geografic, vă recomandăm ca site-ul dvs. web să aibă cel puțin 6 luni, iar ca solicitant trebuie să aveți vârsta de 18 ani sau mai mare.

Deci asta este. Sperăm că acest articol vă este de folos. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune alternative Google AdSense.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map