Cum să adăugați cu ușurință un buton de apelare acum la WordPress (pas cu pas)

cum să adăugați acum un buton de apel la un site wordpress


Doriți să adăugați acum un buton de apel pe site-ul dvs. WordPress? Adăugarea unui buton de apelare acum pe site-ul tău ușurează vizitatorii să te sune chiar de pe site-ul tău.

De fapt, aproape jumătate din traficul de internet provine de la dispozitive mobile, așa că, dacă site-ul dvs. web nu are un buton de apel, acum veți pierde o mulțime de potențiali oportunități.

În articolul de astăzi, vă vom arăta cum să adăugați cu ușurință butonul de apelare acum pe site-ul dvs. WordPress cu un plugin și fără un plugin.

De ce adăugați un buton de apelare acum pe site-ul dvs. web?

Adăugarea unui buton de apelare pe site-ul dvs. Web poate fi de mare avantaj pentru dvs. și pentru afacerea dvs..

Acest lucru face convenabil și fără probleme pentru vizitatorii dvs. să ia legătura cu dvs. chiar de pe site-ul dvs. web.

Cu un buton de apelare acum pe site-ul dvs. WordPress, de fapt convertiți traficul site-ului dvs. în oportunități de valoare. Și prin integrarea unui serviciu de telefonie profesională de afaceri, puteți partaja numere cu angajații, efectuați redirecționarea apelurilor etc..

Să aruncăm o privire cum să adăugați acum un buton de apel la WordPress.

Metoda 1: Adăugarea butonului Call Now folosind un plugin

Cea mai simplă modalitate de a adăuga un buton de apelare acum la WordPress este folosind butonul Buton apel WP conecteaza.

Cu acest plugin, puteți adăuga cu ușurință butonul acum, fără a scrie o singură linie de cod. Puteți face, de asemenea, de la editorul dvs. Classic sau editorul Gutenberg, oricare dintre acestea este activ pe site-ul dvs..

În primul rând, instalați și activați pluginul WP Call Button pe site-ul dvs. După instalare, este momentul să configurați pluginul.

Configurarea pluginului pentru apeluri acum pentru a adăuga buton lipicios

După ce pluginul dvs. este activat, accesați Setări »Buton apel WP pe tabloul de bord WordPress. În această pagină, veți vedea 3 file diferite.

 • Buton de apel apelant
 • Buton de apel static
 • Despre noi

Accesând fila butonului de apel lipicios, puteți adăuga un buton de apel lipicios pe site-ul dvs. WordPress. Acest lucru înseamnă că butonul va fi vizibil indiferent de cât de departe parcurgeți pagina în jos.

buton de apel wp, sunați acum

Haideți să mergem mai departe și să activăm starea butonului de apelare acum. Apoi introduceți numărul de contact al companiei la care doriți să apelați vizitatorii dvs..

Dacă nu aveți un număr de telefon de afaceri, puteți primi unul de la Nextiva. Aceasta este compania pe care o folosim pentru furnizorul nostru de servicii VoIP.

Puteți lucra apoi la apariția butonului apelului dvs. acum.

buton apel acum

Aveți opțiunea de a adăuga textul butonului, de a selecta poziția și culoarea acestuia. Puteți selecta, de asemenea, locul în care doriți să afișați butonul. În mod implicit, butonul va apărea pe toate paginile site-ului dvs. web. Dar îl poți ascunde și de anumite pagini, dacă vrei.

După ce ați făcut aceste modificări, faceți clic pe butonul de salvare de la sfârșitul paginii. Asta e. Vizitatorii dvs. vă pot apela acum pe numărul dvs. de companie înregistrat chiar de pe site-ul dvs. web.

B. Adăugarea unui buton de apelare statică acum pe site-ul dvs. Web

Puteți adăuga, de asemenea, un buton de apel static acum pe site-ul dvs. web. Să vedem cum se face acest lucru cu editorul Classic și editorul Gutenberg.

Utilizarea editorului clasic

Pentru a adăuga butonul, accesați Setări »Buton apel WP» Buton apel static

În această pagină, veți vedea câteva opțiuni de personalizare. Utilizând aceste opțiuni, puteți modifica textul și culoarea butonului dvs. Puteți chiar ascunde pictograma telefonului de pe buton dacă doriți. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu faceți asta, deoarece pictograma telefonului vă ajută să trimiteți un mesaj clar utilizatorilor dvs. despre scopul său.

Odată ce toate modificările sunt făcute, pur și simplu copiați codul scurt și lipiți-l pe pagină sau postați oriunde doriți să afișați butonul. Asta e tot. Butonul dvs. acum va fi reflectat pe postarea sau pagina dvs. de pe site.

Utilizarea editorului Gutenberg

Dacă utilizați editorul Gutenberg, accesați pagina specială unde doriți să afișați butonul de apelare acum. Puteți edita o pagină existentă sau o puteți crea. Acum puteți adăuga blocul WP Call Now folosind simbolul „+”.

Veți avea aceleași opțiuni de personalizare aici la fel ca Editorul clasic. De asemenea, puteți modifica textul și culoarea butonului pentru a se potrivi cu aspectul site-ului dvs. Puteți, de asemenea, să ascundeți sau să afișați pictograma telefonului pe butonul dvs. După ce ați finalizat personalizarea, salvați setările.

Dacă este o postare existentă, va trebui să faceți clic pe butonul Actualizare pentru ca butonul dvs. să înceapă să funcționeze. Dacă este o postare nouă, asigurați-vă că apăsați butonul Publicare. Butonul dvs. ar trebui să apară imediat pe postare.

Adăugarea unui buton Call Now la Widget

Cu butonul de apel WP, puteți adăuga butonul de apelare acum la zonele widgetizate ale site-ului dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să accesați tabloul de bord și să faceți clic pe Aspect »Widgets.

Acum trageți opțiunea de buton și plasați-o în zona widgetului.

Puteți lucra apoi la textul, culoarea acestuia, așa cum ați făcut-o în procesele de mai sus.

Adăugarea manuală a unui buton de apelare acum

În afară de utilizarea unui plugin, puteți utiliza și butonul de apelare acum adăugând un cod HTML simplu. Această metodă este simplă și o puteți utiliza cu ușurință urmând procesul pe care urmează să-l explicăm aici.

Aceste legături vor deschide aplicația de telefon pe dispozitivele mobile. Pe computere desktop, utilizatorii Mac vor vedea o opțiune de a deschide linkul în Facetime, în timp ce utilizatorii Windows 10 vor vedea opțiunea de a-l deschide în Skype.

Puteți începe accesând editorul de text WordPress și adăugând următorul cod HTML.

+1 (555) 555-1212

Sună-mă

Nu uitați să înlocuiți numărul de telefon din cele de mai sus cu propriul dvs. număr de afaceri. Nu ezitați să personalizați și textul de ancoră (Call Me).

Acest link poate fi plasat oriunde pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza, de asemenea, o pictogramă de telefon lângă linkul de apel acum. Puteți face acest lucru făcând clic pe Media »Adaugă nou

Acum încărcați pictograma telefonului pe care doriți să o afișați pe ecran. După ce imaginea este încărcată, faceți clic pe ea și copiați adresa URL a imaginii.

Acum accesați postarea sau pagina în care ați adăugat codul HTML. Puteți apoi înfășura adresa URL a imaginii în linkul de telefon astfel:

La previzualizarea postării, veți vedea acum pictograma telefonului împreună cu numărul. Când un vizitator face clic pe această imagine, vă poate contacta direct pe numărul companiei dvs..

Adăugarea butonului Call Now la meniurile de navigare manual

Să vedem acum cum să adăugați butonul de apelare acum în meniul dvs. de navigare fără un plugin. Nu vă faceți griji. Nu trebuie să codificați nimic pentru asta.

Doar accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe Aspect »Meniu. Acum faceți clic pe fila link personalizat din dreapta dvs. Veți vedea 2 câmpuri diferite aici.

În câmpul de linkuri, trebuie doar să adăugați numărul de telefon. În caseta de text, puteți adăuga textul de ancora pe care îl doriți pe butonul dvs. Finalizați procesul făcând clic pe opțiunea Adăugați la meniu. Acesta este, opțiunea dvs. Call Now va fi acum adăugată în meniul de navigare.

Urmărirea apelurilor dvs. Faceți clic pe buton

Acum că ați adăugat cu succes butonul de apelare acum, nu ar fi grozav dacă le puteți urmări și pe acestea? Acest pas este posibil numai dacă utilizați pluginul pentru butonul de apel WP pentru acest proces.

Puteți face acest lucru integrând pluginul cu Google Analytics. Tot ce trebuie să faceți este să instalați Pluginul MonsterInsights, care vă permite să urmăriți fiecare activitate de pe site-ul dvs. web.

Iată un ghid detaliat despre utilizarea MonsterInsights.

Deci asta este!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să adăugați butonul de apelare acum la WordPress.

De asemenea, poate doriți să aflați cum puteți crea un e-mail gratuit pentru afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map